Dodaj do ulubionych

Paruzel piekarnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 18:33
właśnie się dowiedziałam, że piekarnia Jerzego Paruzela od 1 lipca b.r. przestaje działać, wie może ktoś, z jakiego powodu? czy to decyzja nieodwołalna? ta piekarnia jest jedyną, w której zaopatruję się w pieczywo, jest tradycyjne i bardzo długo świeże, może przy okazji ktoś podpowie, gdzie jeszcze w Wałbrzychu można kupić dobry chleb?
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Kimono Re: Paruzel piekarnia IP: *.play-internet.pl 26.06.12, 20:30
      Uwielbiałem pieczywo z tej piekarni .
      Niestety dobry produkt się nie obronił, a pieczywo-podobne produkty w Real itd mają się nieźle.
      Często cena chleba ma duży wpływ na zakup a nie smak tego chleba :)

Szkoda :/
      • Gość: slepajula Re: Paruzel piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 22:39
        niezapomniane ,jedyne na świecie kajzerki....
        • Gość: kermit Re: Paruzel piekarnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.12, 22:52
          A co jest? rączek się nie ma? Najlepszy chlebuś i bułeczki z własnej produkcji. Prawdziwy, na zakwasie.... ale co Wy o tym wiecie, lepiej pieprzyć o radnych, posłach, wyborach itp,itd,,,
          • Gość: alf Re: Paruzel piekarnia IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 06:15
            jesteś głupi czy tylko udajesz
          • haba.baba Re: Paruzel piekarnia 27.06.12, 10:12
            Gość portalu: kermit napisał(a):

> A co jest? rączek się nie ma? Najlepszy chlebuś i bułeczki z własnej produkcji
            > . Prawdziwy, na zakwasie.... ale co Wy o tym wiecie, lepiej pieprzyć o radnych,
            > posłach, wyborach itp,itd,,,

czy Ty chociaż znasz smak takiego chleba przez siebie upieczonego-na pewno nie.
            • Gość: głupi klient Re: Paruzel piekarnia IP: *.swidnica.mm.pl 30.06.12, 10:02
              szkoda ze pozwalamy rodzinnym firma upadać zezwalajac aby molochy chemiczne nas truły złą produkcją jesteśmy bardzo durnym narodem sami sie wykonczymy nie trzeba nas nawet najezdzać !!!!!
              • Gość: ^^ Re: Paruzel piekarnia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.06.12, 10:51
                "tradycyjne pieczywo i bardzo długo świeże" -dobre.
                • Gość: ale Re: Paruzel piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 11:14
                  coś nie tak? że jest długo świeże, wiem z autopsji; znasz piekarnię, w której pieczywo jest lepsze, daj namiary, spróbuję i ocenię
                  • pozor_flack Re: Paruzel piekarnia 30.06.12, 14:43
                    Co z Talarczykiem ? Piekarnia na Listopada też od dłuższego czasu zamknięta.
                    • haba.baba Re: Paruzel piekarnia 30.06.12, 15:20
                      te małe piekarnie nie są w stanie na siebie zarobić.Większość ludzi patrzy na cenę,a nie na jakość,zadawalają ich te bomby chemiczne,spulchniacze i dmuchane pieczywo.U nas Wałbrzychu ,już chyba nie ma takiego piekarza.Na drodze do Wrocławia po lewej stronie jest taki kiosk co prowadzi sprzedaż takiego chleba bez ulepszaczy ale oni tam mają określoną ilość,sprzeda i zamyka,trzeba po prostu trafić.Jest to dużo droższy,Na jarmarku w Szczawnie był sprzedawany taki chleb,
                • Gość: kamuilla Re: Paruzel piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 16:30
                  Jeżeli drwisz tz ,że jesteś wytworem tych czasów ,nie znasz prawdziwego chleba. Ja jestem z tego pokolenia które pamięta czasy pieców chlebowych( jeszcze często spotykanych w okolicach Wałbrzycha : w strudze, starych o ile ich nie zburzyli osadnicy zza Buga) otóż taki chleb piekło się góra 2x w miesiącu ...Mam przynajmniej co wspominać...
    • Gość: Informacja Re: Paruzel piekarnia IP: *.dialog.net.pl 30.06.12, 16:15
      Niestety szef tej piekarni musi zająć się sprawami rodzinnymi i nie jest w stanie prowadzić piekarni. Niestety ale wolicie kupować g...no ze stonki. Gdyby interes dobrze się kręcił to stać by go było na zatrudnienie pracowników. A tak siła wyższa.
      • Gość: dostawca Re: Paruzel piekarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 23:53
        Jeden z lepszych bochenków, w tym miescie ,żryjcie dalej chleb z stonki. prawdziwych piekarzy już brak.Paruzel,Talarczyk,Kużnice i wiele innych którzy nie nie dali rady z monopolem,a szkoda ,bo DOBREGO chleba już nie zjecie,A znam ten rynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka