Dodaj do ulubionych

zazdrosny o żonę

IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 09:59
Witam serdecznie od jakiegoś czasu jestem zazdrosny o żonę nie mogę sobie poradzić z tym żona od jakiegoś czasu poszła do pracy i poznała nowych ludzi dziwnie się zachowuje wyłącza głos w tel inaczej sie zajmuje dziećmi wszystko jest na mojej głowie wiem ze nie byłem idealny bardzo ją kocham jest też tak że juz nie mam siły do tego wszystkiego leczę się psychiatrycznie nie wiem jak mam sobie pomuc nie toleruje żony kolegów i koleżanek bardzo proszę o pomoc co mam zrobić dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: praktyk Re: zazdrosny o żonę IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 10:25
      >nie wiem jak mam sobie
      > pomuc

Podstawa, to słownik ortograficzny.
      Proponuję również, żebyś podwyższył swoje wykształcenie do średniego. Znajdziesz wtedy pracę, zarobisz więcej niż ten obecny twój zasiłek z MOPS-u.
      Wtedy zaimponujesz żonie i wszystko wróci do normy.
      • Gość: do praktyk Re: zazdrosny o żonę IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 10:46
        A Ty cw.elu dymany jak nie masz nic do powiedzenia to po jaką ku.rwe tu piszesz? Pozostało ci tylko wyładować się przed monitorem cio.to ?? A co do kolegi postu to musisz być twardy. Normalne że jak kochasz to jesteś zazdrosny. Ja miałem tak samo dokąd byłem zakochany po uszy. Sprawa jest prosta, kto nie jest zazdrosny ten nie kocha. Masz rację że nie tolerujesz jej kolegów. Do pracy nie idzie się poznawać kolegów. Musisz ją przywrócicć do pożądku bo jak się zmieniła tzn. że właśnie po to poszła do pracy.
        • Gość: praktyk Re: do barki vel do praktyk IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 10:59
          >przywrócicć do pożądku

Nigdy nie będziecie szczęśliwi, każda was będzie robiła w ciula.
          Chodziliście do tej samej szkoly, pewnie nr. 12.
          • Gość: koferek Re: do barki vel do praktyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 11:08
            musisz wyruchac wszystkie kolezanki ale wczesniej wyslij list o tresci z jakaś aktualna gazetą żebyś mial dowód ze niby kłamią :)( one nie beda sie spodziewaly ze wyslales list wczesniej i jak zona zapyta czy z nimi spales to ty jej powiesz niech podadzą date a to bedzie data pozniejsza niz list :) i w ten sposób zalatwiles wszyskie koleżanki i jeszcze poruchałeś :DDD a i list wyslij np do babci albo dalekiej ciotki zeby tez byla swiatkiem i potwierdzila kiedy list przyszedl. tresc przykladowego listu: " kochana zono twoje kolezanki mnie szantażują mowia ze zniszcza nasze malzenstwo i powiedza tobie ze sie z nimi przespałem a ja ciebie tylko kocham bla bla bla " Powodzenia metoda sprawdzona :)
            • Gość: emeryt Re: do barki vel do praktyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 19:00
              > a i list wyslij np do babci

Mam 89 lat i moja babcia nie żyje. Co robić? Ja też jestem zazdrosny o żone.
        • Gość: lotnik Do gościa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 11:02
          Twoje chamskie odzywki do praktyka,to przejaw głupoty i ograniczenia.
          Praktyk ma rację niedouczony człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla Twojej wiadomości:porządek pisze się przez rz.
          Cofnij z powrotem do podstawówki.
          • Gość: dopraktyk i lotnik Re: Do gościa IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 11:58
            A ja mam na was wyje.bane. Bendem sobie pisał z błendami bo nie skonczyłem stódiuw i obżucałem szkołe kamieniami , i na i w dodatkó miałem pod gurkę do szkoły i zamiast się óczyć to rzółem góme na lekcjach .
            • Gość: praktyk Re: Do gościa IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 12:24
              A ty nam koło du.y latasz.
              • Gość: Gość Re: Do gościa IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 12:31
                Zapomniałem jeszcze dopisać rze mam: średnie , matóre , i kórsy niekture a rzona mnie i tak koha :-Po
                • Gość: gosc Re: Do gościa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 14:12
                  Pisowni czepiaja sie zapewne "wyksztalciuchy", ktorzy po obronie magistra zasuwaja na strefie, kopani w dupe, a swoje zale i smutki wyrzucaja na forum.
                • Gość: lotnik Do gościa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.08.12, 16:05
                  Ty masz na nas wyj...ne , a my Ciebie w ... prymitywny człowieku.
    • Gość: xyz Re: zazdrosny o żonę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 14:23
      Sprawa powazna. Zazdrosc, jest ok, ale swiadome sciszanie tela - zlym sygnalem. Nic nie poradzisz. Zone na kozetke i tylko rozmowa. Bo będzie gorzej.

A.
      I nie pisz na górnicze forum do burakow.
      Tu pisze sie tylko o rosiakach, wildzie i szelemeju.
      Znajdz gdzies forum tematyczne.
      • Gość: heloro Re: zazdrosny o żonę IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 16:51
        wyru... koleżanki a kolegów odwiedź z mańkiem :D
        • Gość: wróżbitka Matylda Re: zazdrosny o żonę IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 19:02
          Albo wyru... koleguf
          • Gość: Luiz Re: zazdrosny o żonę IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 08:51
            >> Albo wyru... koleguf<<
            Albo Matyldę.
            • Gość: wróżbitka Matylda Re: zazdrosny o żonę IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.12, 10:58
              Przychodzi facet do wróżbity Macieja ...
              - Puk, puk !
              - Kto tam ?
              - Też mi wróżbita - mruczy pod nosem facet i odchodzi ...

:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka