sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 07.09.01, 15:40 No i w dalszym ciagu ladnie przybywa watkow bardziej lub mniej kontrowersyjnych ale jednak. Byle ostatnio na FORUM Swidnicy i chyba totalnie zamarlo tam zycie. Moze warto pomoc naszym bliskim sasiadom bo nie dobrze sie u nich dzieje. pozdrawiam all. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wsisiz.edu.pl 11.09.01, 11:39 sivasec napisał(a): > 1400 poszlooooooooo Poszlo to fakt ale ogolnie panuje jakas cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 11.09.01, 11:53 No zgadza sie, idzie do przodu ale strasznie powoli - moze to spowodowane nawalem pracy po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 1500 coraz blizej. IP: *.wsisiz.edu.pl 14.09.01, 10:16 Jak sie jeszcze przylozy pare osob to w tym tygodniu bedzie 1500. Wiec do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: 1500 coraz blizej. 18.09.01, 14:11 no chyba dopiero w tym tygodniu 1500 bedzie bo tamten tydzien chyba nie zdazyl. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 1500 coraz blizej. IP: *.wsisiz.edu.pl 18.09.01, 14:50 Maly poslizg nastapil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 1500 już jest IP: *.wsisiz.edu.pl 19.09.01, 12:54 Jest to co widac a bedzie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Olin wracaj 19.09.01, 13:20 Cosik nam Olina wcielo gdzies. Ciekawe gdzie sie podziewa, Olinnnnnnnnn !!!!!!!! wroc do nas Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Ania where are you 20.09.01, 16:43 Aniu gdzie ty sie podziewasz. Daj znak zycia plisssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ania where are you IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 18:37 Jestem sloneczko jestem :)))) Milo ze jeszcze tu ktos za mna teskni. Troszke bylam przeziebiona i na dodatek troszke papierkowych spraw trzeba bylo zalatwic ale juz jestem w miare zdrowa i na "chodzie". wlasnie wchodzac na forum wpadla mi w ucho piosenka : a ja rosne i rosne :)))) latem zima na wiosneeeeeeeeeee ;) i nie dlugo przerosne mame tate i siostre :))))))))) sorry ale mam dzis odrobinke szalony humorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ania where are you IP: *.wsisiz.edu.pl 21.09.01, 08:52 Pozdrawiam rowniez Anie oraz zycze dobrego humoru codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Ania where are you 21.09.01, 10:13 To dobrze Aniu, ze taka jestes bo przynajmniej mozna Cie uwazac za taka bateryjke w towarzystwie co energii dodaje. Tak trzymaj. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ania where are you IP: *.acn.waw.pl 21.09.01, 15:21 hehehe :)))))) milo ze tak cieplo o mnie mowicie fajnie to slyszec z ust duzych i malych :) z humorem to roznie bywa - czarnieje na mysl o wydatkach kredytach pieniazkach .... a kysz bo zwariuje :) na razie sloneczko swieci chociaz nie chce juz nas ogrzewac jak w tropikach moze wyjedziemy na karaiby ? Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Ania where are you 21.09.01, 15:43 podobno zmienia sie klimat i niedlugo beda u nas banany rosnac wiec i tropiki tez chyba sie tu zadomowia - no oczywiscie mam nadzieje ze tego doczekam o ile bush i bin laden jakies bombki atomotej nie rzuca. tym optymistycznym akcentem podrawiam wszystkich, ktorzy marza o tropikach w Polsce. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ania where are you IP: *.wsisiz.edu.pl 24.09.01, 11:55 Dzisiaj sie rozbrykali :))))))nawet odwiedzila portal Aleks z za wielkiej kaluzy no i powrocil Olin. Zrobilo sie razniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivasec Re: Ania where are you IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 12:25 Ja chyba bede Ola pisal bo Aleks to mi sie chlopakiem kojarzy - jak sama pisala. Mam nadzieje ze moge Aleks??? Moge???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 1600 IP: *.wsisiz.edu.pl 24.09.01, 13:51 Jeszcze troszke drobrego wysilku a bedzie rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Ania where are you IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 06:31 Gość portalu: sivasec napisał(a): > Ja chyba bede Ola pisal bo Aleks to mi sie chlopakiem kojarzy - jak sama > pisala. Mam nadzieje ze moge Aleks??? Moge???? ___________ Oczywiscie mozesz... U nas "ola" znaczy " czesc" po hiszpansku. Na poczatku komplikowalo to bardzo moje zycie, ale potem zaczeto mnie nazywac Aleks - i tak juz zostalo. " Ola" przypomina mi mlode lata - a za to Ci , Sivasec, dziekuje !. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Do Oli 26.09.01, 13:43 Witam ponownie. Napisz Olu jak tam pogoda u Ciebie w temacie "Aktualna pogoda u Ciebie" bo jestem bardzo ciekawy. A tak powracając do Twojej przeszłości to gdzie w Wałbrzych mieszkałaś??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Do Oli IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 19:26 Dziekuje ! Mieszkalam na Nowym Miescie, na ulicy Oginskiego. Skonczyla II LO w 1966. W zeszlym miesiacu - dzieki Internetowi- znalazlam duzo moich rowiesnikow .. i Was. Zycze Walbrzychowi najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Do Oli 27.09.01, 10:06 oooooooooooo to kupa czasu. rowniez powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:1700 IP: *.wsisiz.edu.pl 02.10.01, 10:33 niedlugo bedzie rowna liczba Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? 02.10.01, 15:04 Olin gdzie ty sie podziewasz. Daj znak zycia bo nikt nic nie wie. Jezeli to nie pomoze zaczniemy poszukiwania przez Interpol, FBI i zerkniemy w Akta X. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? IP: *.satkabel.com.pl 05.10.01, 09:28 Po prostu - studia, praca, inne zajecia - i doba sie troche za krotka zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? 05.10.01, 09:31 Kurcze nie rob sobie wiecej takich jajek bo smutno sie zrobilo troche??? Obiecujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? IP: *.satkabel.com.pl 05.10.01, 12:11 No nie obiecuje, bo zwyczajnie mam malo czasu. Ale bede pamietal o forum... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:Olin juz jest IP: *.wsisiz.edu.pl 06.10.01, 14:26 Gość portalu: Olin napisał(a): > No nie obiecuje, bo zwyczajnie mam malo czasu. Ale bede pamietal o forum... :) Mam nadzieje,ze pomimo duzych obowiazkow nie tylko bedziesz pamietal o forum ale jeszcze cos mazniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:coraz blizej IP: *.wsisiz.edu.pl 09.10.01, 10:08 Tak tak coraz blizej nastepnej setki widac ,ze rosnie w sile. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:coraz blizej 09.10.01, 11:54 Mam nadzieje ze wiagra nie bedzie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re:coraz blizej IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 17:02 Dzisiaj - 1795! Jestesmy pomiedzy Jelenia Gora i Bialymstokiem. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:jest IP: *.wsisiz.edu.pl 10.10.01, 07:12 Padla nastepna rowna liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:jest 11.10.01, 16:37 łaaaaaaaałłł jak dobrze pojdzie to Jelenia dogonimy niebawem. Tzn Jelenią a nie jelenia :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re:jest IP: *.dilnet.wroc.pl 15.10.01, 12:38 Witam, witam to znowu ja. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i wielkie sorry za tak dluga nieobecnosc. Obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy. Specjalne pozdr dla Alex, wszak kobiet malo na forum, na szczescie ilosc nie przechodzi w jakosc> Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:jest 15.10.01, 15:04 To jak jestes to pomoz nam Jelenia dogonic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re:jest IP: *.dilnet.wroc.pl 16.10.01, 14:22 Pewnie ze pomoge, to sie rozumie. Aha jeszcze sie sprobuje dowiedziec co dzieje sie z naszym wielkim Olinem. Mam nadzieje ze nie wrocil do Moskwy, a moze to ma jakis zwiazek z wyborami, moze zostal poslem, a moze ministrem, kto wie... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:jest IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 12:56 Olin uwielbiasz chyba ta piosenke:pojawiam sie i znikam,pojawiam sie i znikam,pojawiam sie i znikam.Mnie ciagle bawilo jak moj sasiad zaczynal spiewac refren piosenki :jestem z miasta to widac jestem z miasta to slychac jestem z miasta to widac slychac i czuc.Nawiasem mowiac sam sie bawil tym tekstem jak dziecko,chociaz pochodzi ze wsi -ale poczucia humoru mu nie brakuje.Mnie sie podoba jak ludzie potrafia smiac sie ze swoich niedostatkow czy ulomnosci a nie traktuja wszyskiego smiertelnie powaznie:-)))))))))))))))))))))))))))) To tak na rozweselenie bo jest paskudny deszczowy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:jest 17.10.01, 13:15 Kurde nie wiem czy to widzicie ale juz prawie Jelenia dogonilismy. Jeszcze tylko tyci tyci i bedziemy wyzsi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:bedzie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 13:47 sivasec napisał(a): > Kurde nie wiem czy to widzicie ale juz prawie Jelenia dogonilismy. Jeszcze > tylko tyci tyci i bedziemy wyzsi. :-) Do czasu az rusza. Troche mi ich szkoda nagle zamilkli,pogniewali sie na siebie czy jaki diabel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:remis IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 14:04 Jest w tej chwili remis.Proponuje wyscig od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:nastepna setka IP: *.wsisiz.edu.pl 19.10.01, 07:21 Jeszcze chwila i peknie nastepna setka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:1900 IP: *.wsisiz.edu.pl 19.10.01, 07:31 Wlasnie padlo,teraz trzeba zaliczyc nastepne tysiaclecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:1900 19.10.01, 11:03 Gość portalu: Adam napisał(a): > Wlasnie padlo,teraz trzeba zaliczyc nastepne tysiaclecie. Teraz to juz z gorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 20.10.01, 09:47 Nareszcie ruszyla Jelenia Gora miśki przebudzily sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 23.10.01, 12:51 Przebudzili sie i wzieli nas w przedbiegach ale roznica jest niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 24.10.01, 07:25 Dzisiaj patrze a Jelonka przekroczyla 2000 postow,oni w nocy nie spia tylko dyskutuja.Trzeba przyznac,ze zlapali wiatr w zagle. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re:rosnie w sile 24.10.01, 12:26 Wlasnie zalozylem sobie konto na gazeta.pl ciekaw jestem co bedzie wyswietlane. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re:rosnie w sile 24.10.01, 14:31 No czesc Adam, czyli teraz juz nie jestes gosciem tylko stalym bywalcem - zreszta tak bylo oddawna ale teraz to juz formalnie. papa Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 24.10.01, 15:24 No i dwutysiecznik zdobyty. yupiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 12:56 Wlasnie testuje konto. Koza umarl, narodzil sie koza16. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 16:18 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tzn narodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 14.11.01, 11:43 sivasec napisał(a): > wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tzn narodzin. A gdzie kondolencje he , he? Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 18:28 Hehehe. Koza - szesnastolatek. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 26.10.01, 14:59 Zycze cieplego i wesolego wickendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 15:44 I ode mnie rowniez gorace pozdrowienia. Trzymajcie sie cieplo i poreczy. Wypoczywajcie kto moze. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Co tak spokojnie??? 07.11.01, 13:37 Strasznie spokojnie sie zrobilo na forum. Czyzby zaczely sie juz swiatecznie porzadki i przygotowania??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co tak spokojnie??? IP: *.wsisiz.edu.pl 14.11.01, 15:12 sivasec napisał(a): > Strasznie spokojnie sie zrobilo na forum. Czyzby zaczely sie juz swiatecznie > porzadki i przygotowania??? ;-))) Przyczyna jest prozaiczna,po prostu brak czasu a wszystko musi byc na wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co tak spokojnie??? IP: *.acn.waw.pl 16.11.01, 15:30 Sezon zimowy sie rozpoczal i ktos musi posprzatac wszystkie poleczki :))) poodkurzac , doprowadzic wszystkie sprawy do konca - aby w nowym roku miec spokoj. Czasu brak ... ale nie martw sie odrobimy. Irytujace sa tylko wypowiedzi mlodzikow, ktorym mleko na brodzie zaschlo. Pozdrawiam (wszystkich wiekszych) Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Co tak spokojnie??? 16.11.01, 15:37 Aniu!!! olewka - zapomnialas??? - kazdy kiedys musi dorosnac tylko niektorzy potrzebuja na to duuuuzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co tak spokojnie??? IP: *.wsisiz.edu.pl 19.11.01, 11:15 Najwazniejszy jest spokoj a reszta to dodatek - czyli spoko:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co tak spokojnie??? IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 18:19 Po weekendowym szkoleniu marzy mi sie spokoj i lozio - musze sie w koncu wyspac. Ufffffff szkolenia szkolenia i szkolenia od rana do nocy :( Hmmmmmmmm siedze w domku odpoczywam a tu mi pachnie rosolek ... mniam mniam :) bedzie pozny obiadzik :) Pogoda dzis nie za ciekawa, zimno troche mokro i szaro. Zima juz sie gdzies czai za rogiem. Pozdrawiam P.S. czasem ciezko miec cierpliwosc do mlokosow, ktorzy nawet nie znaja zasad ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 17.01.02, 14:37 O tym watku juz chyba troche zapomniano ale rozruszam go na nowo bo przeciez FORUM dalej istnieje i rosnie w sile. Czasem wolniej ale zawsze lepsze to niz nic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 15.02.02, 16:11 Witam. Wszyscy tak zajeci ze obija sie to na FORUM - widze to tez u siebie. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 15:02 Ja dzis nie mam sily wiec zmykam by nie zanudzc. Papatki - wroce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wsisiz.edu.pl 18.02.02, 08:32 Rzeczywiscie ostatnio coraz mniej czasu na zagladanie na forum ale wszystko sie pewnie wyprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 10.05.02, 16:39 POWOOOOOOOLI POWOOOOOOLI ALE DO PRZODU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 08:23 Po malutku moi drodzy :))) Ja na razie mam tyle papierkowej roboty,ze nie wiem za co sie najpierw zabrac. Horror biurokracji ..... jak ja to lubie :( Mysle ze do wakacji zrobie to co musze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 11.05.02, 14:32 Gość portalu: Ania napisał(a): > Po malutku moi drodzy :))) > Ja na razie mam tyle papierkowej roboty,ze nie wiem za co sie najpierw zabrac. > Horror biurokracji ..... jak ja to lubie :( > > Mysle ze do wakacji zrobie to co musze. > Pozdrawiam Aniu a co musisz zrobic? Zrob sobie pauze. Roboty nigdy nie przerobisz tak jak mydla nie przemydlisz Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 16:08 W koncu w wielkim trudzie i mozole doszlismy do 3000 postow. No to po pifku ;) oczywiscie. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: forum rosnie w sile ! IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 21:56 Heh co ja takiego robie ? Papierki wypelniam , a wlasciwie cale stosy ... i pomyslec, ze nie chcialam pracowac w biurze .... no coz biurokracja wszedzie nas dopadnie. Byle do przodu - to stosik w koncu stopnieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 22:06 hurra, hurra, hurra :))))) mały jubileusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.02, 08:37 Mozolnie to szlo ale wreszcie pekl nastepny tysiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.02, 16:02 No i teraz czas na nastepny - tym razem czawarty bo tak by chyba wypadalo. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: 19.05.02, 09:48 sivasec napisał(a): > No i teraz czas na nastepny - tym razem czawarty bo tak by chyba wypadalo. Ciezko idzie ale jestem optymista i mysle,ze sie cos ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś