Dodaj do ulubionych

Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę

• sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 07.09.01, 15:40
      No i w dalszym ciagu ladnie przybywa watkow bardziej lub mniej kontrowersyjnych
      ale jednak. Byle ostatnio na FORUM Swidnicy i chyba totalnie zamarlo tam zycie.
      Moze warto pomoc naszym bliskim sasiadom bo nie dobrze sie u nich dzieje.
      pozdrawiam all.
    • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 10.09.01, 15:49
      1400 poszlooooooooo
      • Gość: Adam Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wsisiz.edu.pl 11.09.01, 11:39
        sivasec napisał(a):

> 1400 poszlooooooooo

Poszlo to fakt ale ogolnie panuje jakas cisza.
        • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 11.09.01, 11:53
          No zgadza sie, idzie do przodu ale strasznie powoli - moze to spowodowane
          nawalem pracy po wakacjach.
          • Gość: Adam Re: 1500 coraz blizej. IP: *.wsisiz.edu.pl 14.09.01, 10:16
            Jak sie jeszcze przylozy pare osob to w tym tygodniu bedzie 1500.
            Wiec do roboty.
            • sivasec Re: 1500 coraz blizej. 18.09.01, 14:11
              no chyba dopiero w tym tygodniu 1500 bedzie bo tamten tydzien chyba nie zdazyl.
              pzdr
              • Gość: Adam Re: 1500 coraz blizej. IP: *.wsisiz.edu.pl 18.09.01, 14:50
                Maly poslizg nastapil.
                • sivasec Re: 1500 coraz blizej. 18.09.01, 14:51
                  To co Adam nadrabiamy???
                  • Gość: steq 1500 już jest IP: *.satkabel.com.pl 18.09.01, 16:47
                    :))))
                    • Gość: Adam Re: 1500 już jest IP: *.wsisiz.edu.pl 19.09.01, 12:54
                      Jest to co widac a bedzie wiecej.
                      • sivasec Olin wracaj 19.09.01, 13:20
                        Cosik nam Olina wcielo gdzies. Ciekawe gdzie sie podziewa,
                        Olinnnnnnnnn !!!!!!!! wroc do nas
                        • sivasec Ania where are you 20.09.01, 16:43
                          Aniu gdzie ty sie podziewasz. Daj znak zycia plisssssss
                          • Gość: Ania Re: Ania where are you IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 18:37
                            Jestem sloneczko jestem :))))
                            Milo ze jeszcze tu ktos za mna teskni. Troszke bylam przeziebiona i na dodatek
                            troszke papierkowych spraw trzeba bylo zalatwic ale juz jestem w miare zdrowa
                            i na "chodzie".

wlasnie wchodzac na forum wpadla mi w ucho piosenka : a ja rosne i
                            rosne :)))) latem zima na wiosneeeeeeeeeee ;) i nie dlugo przerosne mame
                            tate i siostre :)))))))))

sorry ale mam dzis odrobinke szalony humorek
                            • Gość: Adam Re: Ania where are you IP: *.wsisiz.edu.pl 21.09.01, 08:52
                              Pozdrawiam rowniez Anie oraz zycze dobrego humoru codziennie.
                              • sivasec Re: Ania where are you 21.09.01, 10:13
                                To dobrze Aniu, ze taka jestes bo przynajmniej mozna Cie uwazac za taka
                                bateryjke w towarzystwie co energii dodaje. Tak trzymaj. papa
                                • Gość: Ania Re: Ania where are you IP: *.acn.waw.pl 21.09.01, 15:21
                                  hehehe :)))))) milo ze tak cieplo o mnie mowicie

fajnie to slyszec z ust duzych i malych :)

z humorem to roznie bywa - czarnieje na mysl o wydatkach kredytach
                                  pieniazkach .... a kysz bo zwariuje :)

na razie sloneczko swieci chociaz nie chce juz nas ogrzewac jak w
                                  tropikach

moze wyjedziemy na karaiby ?
                                  • sivasec Re: Ania where are you 21.09.01, 15:43
                                    podobno zmienia sie klimat i niedlugo beda u nas banany rosnac wiec i tropiki
                                    tez chyba sie tu zadomowia - no oczywiscie mam nadzieje ze tego doczekam o ile
                                    bush i bin laden jakies bombki atomotej nie rzuca. tym optymistycznym akcentem
                                    podrawiam wszystkich, ktorzy marza o tropikach w Polsce. papa
                                    • Gość: Adam Re: Ania where are you IP: *.wsisiz.edu.pl 24.09.01, 11:55
                                      Dzisiaj sie rozbrykali :))))))nawet odwiedzila portal Aleks z za wielkiej
                                      kaluzy no i powrocil Olin.
                                      Zrobilo sie razniej.
                                      • Gość: sivasec Re: Ania where are you IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 12:25
                                        Ja chyba bede Ola pisal bo Aleks to mi sie chlopakiem kojarzy - jak sama
                                        pisala. Mam nadzieje ze moge Aleks??? Moge????
                                        • Gość: Adam Re: 1600 IP: *.wsisiz.edu.pl 24.09.01, 13:51
                                          Jeszcze troszke drobrego wysilku a bedzie rowno.
                                          • sivasec Re: 1600 24.09.01, 14:01
                                            nie da sie ukryc
                                        • Gość: Aleks Re: Ania where are you IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 06:31
                                          Gość portalu: sivasec napisał(a):

> Ja chyba bede Ola pisal bo Aleks to mi sie chlopakiem kojarzy - jak sama
                                          > pisala. Mam nadzieje ze moge Aleks??? Moge????

Aleks - i tak juz zostalo. " Ola" przypomina mi mlode lata - a za to Ci ,
                                          Sivasec, dziekuje !.
                                          • sivasec Do Oli 26.09.01, 13:43
                                            Witam ponownie. Napisz Olu jak tam pogoda u Ciebie w temacie "Aktualna pogoda u
                                            Ciebie" bo jestem bardzo ciekawy.

A tak powracając do Twojej przeszłości to gdzie w Wałbrzych mieszkałaś???
                                            pozdrawiam
                                            • Gość: Aleks Re: Do Oli IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 19:26
                                              Dziekuje !
                                              Mieszkalam na Nowym Miescie, na ulicy Oginskiego. Skonczyla II LO w 1966. W
                                              zeszlym miesiacu - dzieki Internetowi- znalazlam duzo moich rowiesnikow .. i
                                              Was.
                                              Zycze Walbrzychowi najlepszego.
                                              • sivasec Re: Do Oli 27.09.01, 10:06
                                                oooooooooooo to kupa czasu. rowniez powodzenia zycze.
                                                • Gość: Adam Re:1700 IP: *.wsisiz.edu.pl 02.10.01, 10:33
                                                  niedlugo bedzie rowna liczba
    • Gość: Adam Re:1700 IP: *.wsisiz.edu.pl 02.10.01, 11:05
      Trafiony zatopiony.
      • Gość: sivasec Re:1700 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 11:12
        no to 1701
    • sivasec Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? 02.10.01, 15:04
      Olin gdzie ty sie podziewasz. Daj znak zycia bo nikt nic nie wie.

Jezeli to nie pomoze zaczniemy poszukiwania przez Interpol, FBI i zerkniemy w
      Akta X.
      • Gość: Olin Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? IP: *.satkabel.com.pl 05.10.01, 09:28
        Po prostu - studia, praca, inne zajecia - i doba sie troche za krotka zrobila.
        • sivasec Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? 05.10.01, 09:31
          Kurcze nie rob sobie wiecej takich jajek bo smutno sie zrobilo troche???
          Obiecujesz
          • Gość: Olin Re: Ooooooliiiiiiiinnnnnnnn gdzie jestes!!!!!!!?????? IP: *.satkabel.com.pl 05.10.01, 12:11
            No nie obiecuje, bo zwyczajnie mam malo czasu. Ale bede pamietal o forum... :)
            • Gość: Adam Re:Olin juz jest IP: *.wsisiz.edu.pl 06.10.01, 14:26
              Gość portalu: Olin napisał(a):

> No nie obiecuje, bo zwyczajnie mam malo czasu. Ale bede pamietal o forum... :)

Mam nadzieje,ze pomimo duzych obowiazkow nie tylko bedziesz pamietal o forum ale
              jeszcze cos mazniesz.
              • Gość: Adam Re:coraz blizej IP: *.wsisiz.edu.pl 09.10.01, 10:08
                Tak tak coraz blizej nastepnej setki widac ,ze rosnie w sile.
                • sivasec Re:coraz blizej 09.10.01, 11:54
                  Mam nadzieje ze wiagra nie bedzie potrzebna
                  • Gość: Aleks Re:coraz blizej IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 17:02
                    Dzisiaj - 1795!
                    Jestesmy pomiedzy Jelenia Gora i Bialymstokiem.
                    Powodzenia.
                    • Gość: Adam Re:jest IP: *.wsisiz.edu.pl 10.10.01, 07:12
                      Padla nastepna rowna liczba.
                      • sivasec Re:jest 11.10.01, 16:37
                        łaaaaaaaałłł jak dobrze pojdzie to Jelenia dogonimy niebawem. Tzn Jelenią a nie
                        jelenia :-P
                        • Gość: koza Re:jest IP: *.dilnet.wroc.pl 15.10.01, 12:38
                          Witam, witam to znowu ja. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i wielkie sorry za
                          tak dluga nieobecnosc. Obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy. Specjalne pozdr
                          dla Alex, wszak kobiet malo na forum, na szczescie ilosc nie przechodzi w
                          jakosc>
                          • sivasec Re:jest 15.10.01, 15:04
                            To jak jestes to pomoz nam Jelenia dogonic!!!!!!
                            • Gość: koza Re:jest IP: *.dilnet.wroc.pl 16.10.01, 14:22
                              Pewnie ze pomoge, to sie rozumie. Aha jeszcze sie sprobuje dowiedziec co dzieje
                              sie z naszym wielkim Olinem. Mam nadzieje ze nie wrocil do Moskwy, a moze to ma
                              jakis zwiazek z wyborami, moze zostal poslem, a moze ministrem, kto wie... :-))
                              • Gość: Adam Re:jest IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 12:56
                                Olin uwielbiasz chyba ta piosenke:pojawiam sie i znikam,pojawiam sie i znikam,pojawiam sie i znikam.Mnie ciagle bawilo jak moj sasiad zaczynal spiewac refren piosenki :jestem z miasta to widac jestem z miasta to slychac jestem z miasta to widac slychac i czuc.Nawiasem mowiac sam sie bawil tym tekstem jak dziecko,chociaz pochodzi ze wsi -ale poczucia humoru mu nie brakuje.Mnie sie podoba jak ludzie potrafia smiac sie ze swoich niedostatkow czy ulomnosci a nie traktuja wszyskiego smiertelnie powaznie:-))))))))))))))))))))))))))))
                                To tak na rozweselenie bo jest paskudny deszczowy dzien.
                                • sivasec Re:jest 17.10.01, 13:15
                                  Kurde nie wiem czy to widzicie ale juz prawie Jelenia dogonilismy. Jeszcze
                                  tylko tyci tyci i bedziemy wyzsi. :-)
                                  • Gość: Adam Re:bedzie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 13:47
                                    sivasec napisał(a):

> Kurde nie wiem czy to widzicie ale juz prawie Jelenia dogonilismy. Jeszcze
                                    > tylko tyci tyci i bedziemy wyzsi. :-)
                                    Do czasu az rusza.
                                    Troche mi ich szkoda nagle zamilkli,pogniewali sie na siebie czy jaki diabel.
                                    • Gość: Adam Re:remis IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 14:04
                                      Jest w tej chwili remis.Proponuje wyscig od poczatku
                                      • Gość: Adam Re:nastepna setka IP: *.wsisiz.edu.pl 19.10.01, 07:21
                                        Jeszcze chwila i peknie nastepna setka.
                                        • Gość: Adam Re:1900 IP: *.wsisiz.edu.pl 19.10.01, 07:31
                                          Wlasnie padlo,teraz trzeba zaliczyc nastepne tysiaclecie.
                                          • sivasec Re:1900 19.10.01, 11:03
                                            Gość portalu: Adam napisał(a):

> Wlasnie padlo,teraz trzeba zaliczyc nastepne tysiaclecie.

Teraz to juz z gorki
                                            • Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 20.10.01, 09:47
                                              Nareszcie ruszyla Jelenia Gora miśki przebudzily sie.
                                              • Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 23.10.01, 12:51
                                                Przebudzili sie i wzieli nas w przedbiegach ale roznica jest niewielka.
                                                • Gość: Adam Re:rosnie w sile IP: *.wsisiz.edu.pl 24.10.01, 07:25
                                                  Dzisiaj patrze a Jelonka przekroczyla 2000 postow,oni w nocy nie spia tylko
                                                  dyskutuja.Trzeba przyznac,ze zlapali wiatr w zagle.
                                                  • megatom Re:rosnie w sile 24.10.01, 12:26
                                                    Wlasnie zalozylem sobie konto na gazeta.pl ciekaw jestem co bedzie wyswietlane.
                                                    Adam
                                                  • sivasec Re:rosnie w sile 24.10.01, 14:31
                                                    No czesc Adam, czyli teraz juz nie jestes gosciem tylko stalym bywalcem -
                                                    zreszta tak bylo oddawna ale teraz to juz formalnie. papa
    • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 24.10.01, 15:24
      No i dwutysiecznik zdobyty. yupiiiii
    • koza16 Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 12:56
      Wlasnie testuje konto. Koza umarl, narodzil sie koza16.
      • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 16:18
        wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tzn narodzin.
        • koza16 Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 14.11.01, 11:43
          sivasec napisał(a):

> wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tzn narodzin.

A gdzie kondolencje he , he?
      • olin Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 25.10.01, 18:28
        Hehehe. Koza - szesnastolatek. :)))
        • megatom Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 26.10.01, 14:59
          Zycze cieplego i wesolego wickendu.
          • Gość: sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 15:44
            I ode mnie rowniez gorace pozdrowienia. Trzymajcie sie cieplo i poreczy.
            Wypoczywajcie kto moze.
    • sivasec Co tak spokojnie??? 07.11.01, 13:37
      Strasznie spokojnie sie zrobilo na forum. Czyzby zaczely sie juz swiatecznie
      porzadki i przygotowania??? ;-)))
      • Gość: Adam Re: Co tak spokojnie??? IP: *.wsisiz.edu.pl 14.11.01, 15:12
        sivasec napisał(a):

> Strasznie spokojnie sie zrobilo na forum. Czyzby zaczely sie juz swiatecznie
        > porzadki i przygotowania??? ;-)))

Przyczyna jest prozaiczna,po prostu brak czasu a wszystko musi byc na wczoraj.
        • Gość: Ania Re: Co tak spokojnie??? IP: *.acn.waw.pl 16.11.01, 15:30
          Sezon zimowy sie rozpoczal i ktos musi posprzatac wszystkie poleczki :)))
          poodkurzac , doprowadzic wszystkie sprawy do konca - aby w nowym roku miec
          spokoj.
          Czasu brak ... ale nie martw sie odrobimy.
          Irytujace sa tylko wypowiedzi mlodzikow, ktorym mleko na brodzie zaschlo.

Pozdrawiam (wszystkich wiekszych)
          • sivasec Re: Co tak spokojnie??? 16.11.01, 15:37
            Aniu!!! olewka - zapomnialas??? - kazdy kiedys musi dorosnac tylko niektorzy
            potrzebuja na to duuuuzo czasu.
            • Gość: Adam Re: Co tak spokojnie??? IP: *.wsisiz.edu.pl 19.11.01, 11:15
              Najwazniejszy jest spokoj a reszta to dodatek - czyli spoko:-)))))))
              • Gość: Ania Re: Co tak spokojnie??? IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 18:19
                Po weekendowym szkoleniu marzy mi sie spokoj i lozio - musze sie w koncu
                wyspac. Ufffffff szkolenia szkolenia i szkolenia od rana do nocy :(

Hmmmmmmmm siedze w domku odpoczywam a tu mi pachnie rosolek ... mniam
                mniam :) bedzie pozny obiadzik :)

Pogoda dzis nie za ciekawa, zimno troche mokro i szaro.
                Zima juz sie gdzies czai za rogiem.

Pozdrawiam

P.S. czasem ciezko miec cierpliwosc do mlokosow, ktorzy nawet nie znaja zasad
                ortografii
    • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 17.01.02, 14:37
      O tym watku juz chyba troche zapomniano ale rozruszam go na nowo bo przeciez
      FORUM dalej istnieje i rosnie w sile. Czasem wolniej ale zawsze lepsze to niz
      nic. Pozdrawiam
    • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 15.02.02, 16:11
      Witam. Wszyscy tak zajeci ze obija sie to na FORUM - widze to tez u siebie. PAPA
      • Gość: Ania Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 15:02
        Ja dzis nie mam sily wiec zmykam by nie zanudzc.
        Papatki - wroce
        • Gość: Adam Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.wsisiz.edu.pl 18.02.02, 08:32
          Rzeczywiscie ostatnio coraz mniej czasu na zagladanie na forum ale wszystko sie
          pewnie wyprostuje.
    • sivasec Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 10.05.02, 16:39
      POWOOOOOOOLI POWOOOOOOLI ALE DO PRZODU.
      • Gość: Ania Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 08:23
        Po malutku moi drodzy :)))
        Ja na razie mam tyle papierkowej roboty,ze nie wiem za co sie najpierw zabrac.
        Horror biurokracji ..... jak ja to lubie :(

Mysle ze do wakacji zrobie to co musze.
        Pozdrawiam
        • megatom Re: Wałbrzyskie FORUM rośnie w siłę 11.05.02, 14:32
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Po malutku moi drodzy :)))
          > Ja na razie mam tyle papierkowej roboty,ze nie wiem za co sie najpierw zabrac.
          > Horror biurokracji ..... jak ja to lubie :(
          >
          > Mysle ze do wakacji zrobie to co musze.
          > Pozdrawiam

Aniu a co musisz zrobic? Zrob sobie pauze.
          Roboty nigdy nie przerobisz tak jak mydla nie przemydlisz
    • sivasec 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 16:08
      W koncu w wielkim trudzie i mozole doszlismy do 3000 postow. No to po pifku ;)
      oczywiscie. papa
      • Gość: Ania Re: forum rosnie w sile ! IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 21:56
        Heh co ja takiego robie ? Papierki wypelniam , a wlasciwie cale stosy ... i
        pomyslec, ze nie chcialam pracowac w biurze .... no coz biurokracja wszedzie
        nas dopadnie.
        Byle do przodu - to stosik w koncu stopnieje.

Pozdrawiam
      • Gość: Majka Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 22:06
        hurra, hurra, hurra :)))))
        mały jubileusz :)
        • megatom Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.02, 08:37
          Mozolnie to szlo ale wreszcie pekl nastepny tysiaczek.
          • sivasec Re: 3000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.02, 16:02
            No i teraz czas na nastepny - tym razem czawarty bo tak by chyba wypadalo.
            • megatom Re: 򘆘 19.05.02, 09:48
              sivasec napisał(a):

> No i teraz czas na nastepny - tym razem czawarty bo tak by chyba wypadalo.

Ciezko idzie ale jestem optymista i mysle,ze sie cos ruszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka