Dodaj do ulubionych

Roman Szełemej

23.09.04, 06:51
Kto widział wczoraj wywiad z Szełemejen na TVN 24 w programie studio 24? Moim
zdaniem ten facet robi naprawdę kawał dobrej roboty.
Po pierwsze wyciąga z zapaści wałbrzyskie szpitale, po drugie walczy z
ogromnymi prowizjami komorniczymi, a po trzecie takimi wywiadami jak
wczorajszy robi ogromną promocję miastu. Ja wczoraj byłem dumny że mamy w
Wałbrzychu takiego mądrego faceta. Jakie jest wasze zdanie na jego temat?
Spodziewam się różnych głosów bo wiem że w niektórych środowiskach nie jest
lubiany.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: odwiedzający Re: Roman Szełemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:12
      Powiem wam, że ostatnio byłem z odwiedzinami na kardiologii w górniczym i
      normalnie "Leśna Góra". Ładnie, czysto, pielęgniarki troskliwe. Tak powinno
      być.
      • Gość: we Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 09:57
        Nie piejcie tak z zachwytu tylko spytajcie sie Pań ze szpitala nr 2 kto je
        zwolnił.
        • Gość: adso Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 12:14
          kolego nie siej fermentu tylko podaj konkretne fakty, może miał powód?
          • Gość: we Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.04, 09:29
            Widzę że jesteś obrońcą. Ale nie wszystko złoto co się świeci z góry.
            Generalnie to tutaj się wypowiadaja sami zachwyceni.Ok.
            • Gość: adso Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.04, 16:55
              nie kojarzę Szełemeja z aferami, skoro zaczął się bawić w politykę trzeba mu
              dać trochę czasu (dyżurny mieszczanin już go słomą ozłocił, samemu tkwiąc w
              autozachwycie nad swym "obyciem". skorupka juz trochę podeschła, przez szparkę
              można czasem wystawić żądełko)
              do wyborów dwa latka które zapowiadają się ciekawie, na wierchuszce
              czystki więc i lokalnie będzie trochę niepogody
      • mgnac Re: Roman Szełemej 23.09.04, 10:09

Gratulacje za determinację dla Pana Szełemeja.
        Skutecznie zmobilizował wałbrzyskich Parlamentarzystów.
        Szkoda trochę,że Oni nie wychodzili z różnymi pomysłami
        na forum Sejmu ,czy Senatu przez 4 lata.
        W końcu im płacimy za to.
        • Gość: Marcin Re: Roman Szełemej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:48
          nic dodać nic ujać jednak i my Wałbrzyszanie tez coś potrafimy. Jest "the best"
          i popieram go w walce z komornikami!!!!!!!
    • Gość: koza16 Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 11:20
      Mialem troche zawodowej stycznosci z drem Szelemejem. Tak trzymac, bardzo
      sympatyczny facet z wizja, ktora potrafi wprowadzic w zycie.
      • Gość: J@n Re: Roman Szełemej IP: 81.15.135.* 23.09.04, 15:57
        Ja równiez byłem pod wrazeniem (dobrym ) jak widziałem i słyszałem co mówi.
        Mam tylko taki niesmaczek ze to lekarz musi szturchać naszych
        parlamentarzystów bo oni nic nie wiedza i nic nie robią cieszą sie że mają
        pieniążki i że spoleczenistwo za to płaci,tylko za jaką pracę?(posłowie)
        A co do komorników to naprawdę miał rację za wysłanie powiadomienia 15% to
        skandal.
      • Gość: Sanitariusz Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 17:28
        Gość portalu: koza16 napisał(a):

> Mialem troche zawodowej stycznosci z drem Szelemejem. Tak trzymac, bardzo
        > sympatyczny facet [...]

Mógłby sie tylko czasem ogolić :)
        Nawiasem mowiac, na temat pana R.Sz. zdania sa podzielone. Jedni uwazaja go
        goscia, ktory duzo może (mogl wiecej gdy marszalkiem wojewodztwa byl Henio G.),
        inni ( w tym czesc zalogi szpitala), ze czlowiek ten stosuje wobec personelu
        mobbing czystej krwi arabskiej..... Brawa za to co robi w polityce, upomnienie
        za nieco za twardy stosunek do podwladnych ! :)
    • Gość: Gornik Re: Roman Szełemej-gornicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:21
      Tak to fakt wywiad z Szełemiejen.Ten ma przebicie gornicy z Walbrzycha na
      pruzno chca powiedziec o swich problemach.To ich dotknela polityka i to w
      najgorszym stylu.Stylu biedy i ponizenia.Zwracalismy sie do Koncelari Prezesa
      Rady Ministrow.Wsprawie spolki Atracyt gdzie gornicy mieli dorobic.Spolka ktora
      nie istnieje.Kto ma zajmowac sie sprawamy bylych gornikow.Gornicy w Walbrzych
      nie moga spokojnie chorowac.Zabiera sie im renty chociaz jest taka duza
      smiertelnosc wsrod gornkow i to w wieku 50 lat.Pytamy sie gdzie sa urlopy
      gornicze ,gdzie jest nasz deputat weglowy.Nie takiej chcielsmy warunkow
      zycia.Nie liczy sie praca jaka wykonywalismy.
      • Gość: adso Re: Roman Szełemej-gornicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 19:02
        > Tak to fakt wywiad z Szełemiejen.Ten ma przebicie gornicy z Walbrzycha na
        > pruzno chca powiedziec o swich problemach.To ich dotknela polityka i to w
        > najgorszym stylu.

Nie w tą stronę i przestarzałym metodami się próbujecie przebijać, trochę
        pomyślunku zamiast zbiorowego biadolenia.
    • Gość: Pl Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 18:22
      Kiedys robilem przy jego kapmanii do rady miasta i oszukal mnie - zaplacil mi i
      kolegom o 100 zl mniej niz obiecal.
      Pewnie jest to dobry organizator itp. ale nie podzielam zachwytu i dumy.
      • Gość: adso Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 19:06
        > Kiedys robilem przy jego kapmanii do rady miasta i oszukal mnie - zaplacil mi
        > i kolegom o 100 zl mniej niz obiecal.
        > Pewnie jest to dobry organizator itp. ale nie podzielam zachwytu i dumy.

hmmm, może więcej szczegółów na temat samej kampanii - bo w naszym mieście
        brzmi to jak rozliczenia winno-nalewkowe
        • Gość: Pl Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.04, 17:56
          Nie bardzo jest o czym pisac - gralismy z kolegami na instrumentach i
          rozdawalismy ulotki, on obiecal nam 500 (a wlasciwie 5000000 bo to stare czasy
          byly) a zaplacil mniej i juz. Gowniarze wtedy bylismy - klasa maturalna, zadnych
          umow itp. wiec latwo nas bylo wykorzystac. Tyle. To potwierdza umieszczone tutaj
          opinie - ze on umie dobrze organizowac i rzadzic ale pracownikow to ma gleboko
          gdzies.
    • Gość: Alkoholik Re: Roman Szełemej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.04, 00:30
      Roman Szełemej super star
    • Gość: jura57 Re: Roman Szełemej -"najszybszy" polityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:42
      Ten "chłopina" to dopiero ma przebicie. 22-go udziela wywiadu o między innymi
      prowizjach komorników(bez wątpienia za wysokich) i walce z tą patologią a dwa
      dni póżniej parlamentarzyści przynoszą mu niezbędną poprawkę w "ząbkach". Tak
      szybkiego działania jeszcze nie spotkałem.
      "Odwiedzającemu" trzeba wyjaśnić, że gdyby w Wałbrzychu były jeszcze ze dwa
      szpitale(oprócz 2-ki)do tzw. likwidacji łóżek to być może nie mówiłby o Leśnej
      Górze a raczej "klinice w Szwarcwaldzie" na kardiologi.
      Oczywiście należy również wspomnieć o sławnym(medialnie zarejestrowanym w
      regionalnej)przenoszeniu oddziałów-w domyśle "zaborze" sprzętu, któremu
      sprzeciwiali się pracownicy.
      Na finał jedno stwierdzenie. Jeżeli ma takie możliwości to w dniu jutrzejszym
      wszyscy byli i obecni pracownicy powinni otrzymać zaległe należności, w co nie
      wierzę.
      • Gość: piszpantu Re: Roman Szełemej -"najszybszy" polityk IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 24.09.04, 18:12
        jak wszyscy "lubi forsę" z tego go znam.to nie jest lekarz,tylko polityk!
    • Gość: LPR Wesoły Romek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.09.04, 12:29
      Wesoły Romek zabronił nosić pielęgniarkom stringi.
      Niech żyją barchany!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka