Gość: HASAN_SAS IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.10.04, 17:40 Mordercze ballady w klubie "Ściana". www.nasz.walbrzych.pl/?wczytaj=imprezy&eid=263 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alisssa Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.04, 19:50 heh właśnie sie na ten niecodzienny koncercik wybieram..postaram sie przedstawic obiektywne wrażenia z imprezki pozdr.pap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koker Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.04, 22:35 Przepraszam za durne pytanie, ale czy to będzie na żywo? Ktoś bedzie śpiewał czy polecą płyty? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 28.10.04, 09:20 No właśnie - też chciałabym to wiedzieć, bo się wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub Sciana Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:40 Witam, oczywiscie ze na zywo, spiewac bedzie para i przygrywac gitara (chyba wyszedl mi rym) i bas. Jakas godzinke mysle pograja i raczej bedzie morderczo. Nic tylko zapraszam. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g a co na to LPR? nie protestowała? :) IP: 217.11.142.* 27.10.04, 23:03 zamiast promomowania życia jest promowanie morderców... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ony Gdzie jest klub "ściana"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:01 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Gdzie jest klub "ściana"? 28.10.04, 09:21 Niemal naprzeciw dawnej przychodni, była tam kiedyś Knajpaczka czy jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Gdzie jest klub "ściana"? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 17:38 podajcie proszę dokładnie ulicę ? nie wiem gdie tojest a chcę bardzo pójść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub Sciana Re: Gdzie jest klub "ściana"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:08 Klub Muzyczny Ściana ul. Równoległa 3A Szczawno Zdrój koło pętli "5" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prauat Jan Kowski Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 16:39 "Ballady Morderców Nicka Cave'a ", fajnie brzmi. Zabili Nicka i ... śpiewają ballady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.10.04, 17:33 Klawo jak cholera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisssa Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 20:26 heh cóz za darmowa reklama :) a miejsca i tak są pewnie ograniczone:P ... jak ja nie lubie stać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.04, 16:09 Haj, Hasan! A nie pomyliłeś się z tą ceną 3 zł za wstęp? Bo nie chcę się rozczarować przy drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.10.04, 16:12 informacje dostalem od organizatorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.04, 16:18 oki. dzięx Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 01.11.04, 01:37 Wlasnie wrocilem z koncertu. Byl po prostu r e w e l a c y j n y!!!! Dawno nie slyszalem nic tak dobrego. Niech zaluja wszyscy ci ktorzy nie byli!!! A szczegolne slowa uznania w kierunku wokalistki, chyba Kasi, dokladnie nie pamietam. Masz dziewczyno glos, nie rozmien go na drobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisssa Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.04, 11:05 koza16 napisał: > szczegolne slowa uznania w kierunku wokalistki, chyba Kasi, dokladnie nie > pamietam. wokalistka miała na imie Asia :) Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 01.11.04, 11:59 No coz, w takim razie przepraszam asiu. Nie zmienia to jednak absolutnie mojej opinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kingi Preiss Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.04, 12:10 Nie byłem na "Balladach morderców" (żałuję). Mam pytanie do tych co byli. Kto dokładnie wykonywał piosenki Cava? Utwory wykonywano w po angielsku, czy też była to wersja Teatru K 2? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 01.11.04, 19:13 No wiec dokladnie nie wiem kto je wykonywal, formacje okreslano mianem "lokalnych artystow". Wykonywane byly w wersji teatru K2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub Sciana Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 16:45 Cieszymy sie, ze sie podobalo. Bilety nie byly drogie; ludzi bylo sporo; klimat morderczo fajny i postaramy sie robic to czesciej. Pozdrawiamy Klub Sciana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldenburczyk Straight Ahead IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 16:51 Chłopaki grają w Ząbkowicach Slaskich, blues&funky. Nazwe moze troszke przeinaczyłem ale postarajcie sie z nimi nawiazac kontakt. Bylem kiedys na ich wystepie w Stodole w Srebrnej Gorze. Szok :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 02.11.04, 17:42 Byłam i było rewelacyjnie, dziewczyna jest zjawiskowa - i wokalnie, i wizualnie. Towarzyszący jej wokalista nieco mniej zjawiskowy, powiedziałabym nawet, że nieco bezbarwny, ale może jeszcze wszystko przed nim :-) Wyrzucałabym natomiast na zbity pysk z każdego koncertu o tym klimacie gó..arzy, którzy chyba pomylili lokale i przez większość czasu zagłuszali zespół gadaniem i atakami śmiechu. Ludzie! Jak pogadać to do McDonalda, a nie na ballady Cave'a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisssa Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 20:39 asiek23 napisała: >Towarzyszący jej wokalista nieco mniej zjawiskowy, powiedziałabym >nawet, że nieco bezbarwny, ale może jeszcze wszystko przed nim :-) Według mojej skromnej opini, wokalista doskonale nadawał sie do wykonywania utworów Nicka Cave'a jak również pasował do klimatu koncertu. Uwazam ze nie mozna nazwać go "bezbarwnym" chociażby ze względu na barwe głosu. >Wyrzucałabym natomiast na zbity pysk z każdego koncertu o tym klimacie >gó..arzy, którzy chyba pomylili lokale Asiek 23 dobrze, ze nie Ty o tym decydujesz...a z drugiej strony nie zastanawiałaś sie czemu organizatorzy koncertu nie "wyrzucili ich na zbity pysk"? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Ballady Morderców Nicka Cave'a 02.11.04, 20:45 > Asiek 23 dobrze, ze nie Ty o tym decydujesz...a z drugiej strony nie > zastanawiałaś sie czemu organizatorzy koncertu nie "wyrzucili ich na zbity > pysk"? Bo nie chcieli robić większego hałasu niż ten w wykonaniu tychże gości? Sorry, ale zachowanie tych ludzi to było nic innego, jak okazanie braku szacunku przede wszystkim artystom na scenie. Ponawiam pytanie - po co przychodzić na taki koncert skoro nie chce się go słuchać? Czy nie lepiej zwinąć manatki i przenieść się do którejś z pobliskich knajp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Zgadnij, co gramy!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 07:49 Kolejna impreza w "Ścianie": www.walbrzych.biz/?wczytaj=imprezy&eid=318 Odpowiedz Link Zgłoś