Dodaj do ulubionych

Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niema?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 14:49
MOzemy sie poszczycic, ze w walbrzychu jest pare burdeli, i zadnych tirowek
na ulicach. Zadnych dziwek. POwinnismy sie cieszyc ze tutaj ich niema, wladze
miasta sie powinny cieszyc. A moze sa dziwki w walbrzychu, tirówki??
POwiedzcie gdzie mona je znalesc??
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 16:01
      ekhm, chcesz złapać kontakt czy może cos innego?
      • Gość: marian Re: Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 16:03
        przepraszam nie mogłem się powstrzymać
    • Gość: karo Re: Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 17:16
      Za czasów młodości moich rodziców urzędowały w Sudetach tak jak we Wrocku w
      hotelu Monopol... A teraz na pewno tradycja pozostała że szatniarz wie co i jak
      i gdzie :/
      Na ulicach jednak nie zauważyłam. A może się nie znam? ;)
      • arek354 Re: Tirówki... 25.11.04, 19:08
        Gość portalu: karo napisał(a):

> Za czasów młodości moich rodziców urzędowały w Sudetach

Odpowiedź jest prosta: w Wałbrzychu nie ma już hotelu Sudety, a najbliższa
        autostrada jest też kawałek drogi stąd... (dlatego brak "tirówek")
        • Gość: ruchacz Re: Tirówki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:57
          Jak to nie ma dziwek w Wałbrzychu!!!!!!!!!! A na Szmidta to co??
          Ja korzystam regularnie. Zawsze kiedy nie zajade to sa, tylko trzeba w
          odpowiednich miejscach się zatrzymać, a na bank któraś podejdzie.
          A jak juz się bardzo dymać chce, to jest tyle agencji oficjalnych i
          nieoficjalnych, że dupczyć można bez opamietania.
          Pamietajcie chcieć to móc!!!
          • Gość: karo Re: Tirówki... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.04, 15:46
            Obym nigdy w życiu na ciebie nie trafiła! Mam nadzieję że nie należysz do moich
            znajomych :> I nie daj Boże jak zarazisz jakimś paskudztwem miłą dzewczynę!
            A tak obiektywnie to mężczyźni korzystający z usług dziwek są dla mnie
            nieudacznikami i popaprańcami uczuciowymi. A może sądzą że taniej jest
            zainwestować w seks niż w uczucie?
    • Gość: DOpCIO Re: Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.04, 08:26
      MArian masz raCJE CHCIALBYM NAWIAZAC KONTKT.HHEHE
    • Gość: m m Re: Tirówki, dziwki, burdelmamy - tego u nas niem IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 14:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka