Gość: Gul IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.05, 21:57 KOMPONENT - trudne słowo pajacu Rząsowski! Chyba dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek354 Re: Trudne słowo 31.08.05, 18:21 Gość portalu: Gul napisał(a): > KOMPONENT - trudne słowo pajacu Rząsowski! Chyba dla ciebie! Ale do czego jest to alegoria.... tfu, przepraszam, aluzja ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Trudne słowo IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.05, 00:13 miał wywiad w TV Dami i tak palnął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gul II Re: Trudne słowo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 12:36 Gość portalu: Gul napisał(a): KOMPONENT - trudne słowo pajacu Rząsowski! Chyba dla ciebie! Po 1 dlaczego ubliżasz? Nawet jak Ci nie pasuje Rząsowski(nie będe na niego głosował), to powinieneś go szanować dlatego,że jest człowiekiem. JAK TY SZANUJESZ KOGOŚ TAK CIEBIE BĘDĄ SZANOWAĆ Po 2 napisz co znaczy słowo ''KOMPONENT'' tylko nie ściągaj ze słownika lub encyklopedi, wytłumacz tak,żeby zrozumiał to nawet ''gurnik'' z 25 latami pracy wraz ze szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Trudne słowo 03.09.05, 14:53 Gość portalu: Gul II napisał(a): > Nawet jak Ci nie pasuje Rząsowski(nie będe na niego > głosował), to powinieneś go szanować dlatego,że jest człowiekiem. > JAK TY SZANUJESZ KOGOŚ TAK CIEBIE BĘDĄ SZANOWAĆ Zastanawiam się czy pan Rząsowski szanuje swoich słuchaczy (tych przed telewizorami) siedząc w takiej pozie, która zdecydowanie określa traktowanie wszystkich z góry. Jak ma się coś ważnego do przekazania, to powinno się robić to w konkretny, "skromny" sposób. A tak to co wyszło? Wszyscy zauważyli, że Rząsowski siedział na fotelu "rozparty jak basza", mógł się jeszcze rozkraczyć i wsadzić ręce do kieszeni udając Grubbę -hehe, a nikt nie zwrócił uwagi na to, CO MÓWIŁ ! To nie jest kandydat na dobrego, skutecznego polityka. To nie GUL obraził Rząsowskiego, to Rząsowski swą pozą obraził nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gul II Re: Trudne słowo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 19:08 arek354 napisał: > CO MÓWIŁ ! To nie jest kandydat na dobrego, skutecznego polityka. To nie GUL > obraził Rząsowskiego, to Rząsowski swą pozą obraził nas. Jeżeli słowo''pajac'' nie jest wyrazem szacunku dla 2 osoby to pozwól\,że będe do Ciebie mówił pajac arek354. To jak, on zachowywał się przed kamerą to jego problem, co nie upowaznia jeszcze nikogo do wyzywania go od ''pajaców''. Ten program i zachowanie Rząsowskiego przed kamerą utwierdziło mnie w przekonaniu że nie nalezy na niego głosować. CVo mnie nie upoważnia do obrażania go, mogę np napisać ze zachował sie w sposób lekceważacy do widza......ale oglądając i słuchając np Leprea w TV można o wiele dalej idące wnioski wyciągać...Leper np jest dla mnie ''klaunem i karykaturą polityka'' co nie jest równoznaczne z tym ,że Lepaera nazwę karykaturą i klaunem....... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Trudne słowo 03.09.05, 19:51 Gość portalu: Gul II napisał(a): > Jeżeli słowo''pajac'' nie jest wyrazem szacunku dla 2 osoby to pozwól\,że będe > do Ciebie mówił pajac arek354 Możesz mnie nie darzyć szacunkiem, ale dlaczego mówisz na mnie: pajac? Przecież sam poniżej piszesz, że ... cytuję: > [...] co nie upowaznia > jeszcze nikogo do wyzywania go od ''pajaców''. Ja na Rząsowskiego, którego tak żarliwie bronisz nie powiedziałem ani jednego słowa, które mogłoby go obrazić ("pajac" to słowo nie mojego autorstwa). Nie jest on pajacem, bo musiałby być albo z drewna, albo ze szmat. Natomiast to, że zachowuje się jak bufon nie oznacza, że jest bufonem. To taki ciekawy trick prawny. Jeśli powiem do Ciebie: panie Gul II, jesteś debilem - to masz prawo pozwać mnie za zniewagę. Natomiast jeśli powiem: panie Gul II, zachowujesz się pan jak debil - to nic mi nie zrobisz, bo to tylko PORÓWNANIE ! Podobnie do swojej żony czy dziewczyny możesz powiedzieć, że zachowuje się jak krowa (cokolwiek to może znaczyć). Do sądu Cię nie poda, możesz natomiast dostać w twarz, hehe. Szczerze mówiąc wisi mi to jak zwracasz się do mojego nicka, bo to tylko nick, ale lojalnie uprzedzam, że za pajaca w "realu" też dostałbyć w twarz. :) > Leper np jest dla mnie ''klaunem i > karykaturą polityka'' co nie jest równoznaczne z tym ,że Lepaera nazwę > karykaturą i klaunem....... No widzisz, to właśnie jest równoznaczne. Jeśli dla Ciebie Lepper jest klaunem, to właśnie go (Leppera) nim (klaunem) przezwałeś. Na przyszłość radzę uważać: mów, że Lepper zachowuje się jak klaun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COPACOBANA Re: Trudne słowo IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.05, 21:08 No i Rząsowski może sobie pogratulować. Ten zachowujący się JAK prowincjonalny, nadęty, zarozumiały i onanizujący się tembrem własnego głosu kandydat sprowokował do burzliwej dyskusji wałbrzyszan. Nie szkodzi,że nie rozmawiamy o tym co może interesować potencjalny elektorat,ale, że w ogóle o nim mówimy. Bożżż, Ty widzisz i nie grzmisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezus Re: Trudne słowo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 21:47 Gość portalu: COPACOBANA napisał(a): > Bożżż, Ty widzisz i nie grzmisz.... Ojca w to nie mieszajcie. On już dokonał wyboru i od 25 lat nosi "Wałęsę" w klapie :P Odpowiedz Link Zgłoś