Dodaj do ulubionych

Jak sie podobal koncert ich troje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:45
Obserwuj wątek
    • Gość: ------------------ To nie fan club ich troje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:50
      Ku..a jak nie Archeo to ich Troje ludzie ku..a czy nie macie o czym pisac??!!
      Co mnie obchodzi kampania przychlasta Leppera...
      • Gość: kipper Re: To nie fan club ich troje! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.05, 07:41
        Gość portalu: ----------------
    • Gość: /\/\/\/\/\/\/\/\ Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 01:07
      fotorelacja
      www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=3376
      • martas76 Re: Jak sie podobal koncert ich troje 30.08.05, 03:33
        Choć nie jestem fanką zespołu, to myslę że koncert pierwsza klasa! mogli
        zaspiewać 5 hitów i jechać do domu, a jednak się wysilili, kostiumy i
        tancerze...a z Ivana to ładny chłopiec:)
        • Gość: marcin Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:51
          oni spiewali przecierz za kasę a nie z umiłowania dla ANDREWA L !!!!
          • Gość: jolka Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:04
            Nie ważne czy lubi się ten zespół i że przyjechali z kampanią Leppera !! Ważne
            że ludzie się bawili i coś się działo w naszym mieście !! A to że są zwolennicy
            i przeciwnicy zespołu to tylko dobrze świadczy i powoduje np.dyskusje !!!
            Uważam że przeklinanie tylko dlatego że kogoś to nie interesuje jest nie na
            miejscu.Jak coś nie odpowiada to nie interesuj się tym ! Proste ! Myślę że to
            dobrze że śpiewali za kasę bo przynajmniej się wyśilili .
            • Gość: marcin Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:23
              Masz rację on tylko zarabia na życie
              wiadomosci.wp.pl/kat,17771,katn,Nowa%20Trybuna%20Opolska,wid,7838956,wiadomosc.html?widn=Najpierw%20pluje%2C%20teraz%20lansuje
              • Gość: damadama z benzyna Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 10:32
                Macie racje, przeciez to nic takiego, to tylko zwykla sceniczna prostytucja. A
                wszyscy artysci to... wiec nie ma problemu.
                • Gość: jolka Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:58
                  No wiesz ktoś kiedyś rzekł że o gustach się nie dyskutuje.Ja ich nie lubię to
                  też na festyn nie poszłam ale innym tego nie zabraniam ! Jak im się podoba to
                  niech chodzą ! Jedni lubią "disco" a inni Pendereckiego ! Jedni ubierają się
                  w "lilaróż" w odblaski a inni w szare garsonki ! Wybór należy do nich ! To
                  część wolności osobistej . Różnorodność jest potrzebna choćby po to żeby było w
                  czym wybierać ! Odgórne ustalanie jedynie słusznych kierunków i upodobań to
                  dyktatura ! A tak na marginesie to np.secesja była uważana za kicz i kompletny
                  brak gustu . Dzisiaj podziwiamy ją i płacimy krocie za przedmioty z tamtego
                  okresu ! Oczywiście nie uważam że "Ich troje" spotka to samo hihi.. lecz jeśli
                  ktoś to lubi to jego sprawa i siła oraz pogardą nie trzeba go przekonywać do
                  jedynie słusznego "dobrego gustu "
                  • Gość: damdama z benzyna Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 12:08
                    Alez ja nie dyskutuje o guscie, czy tez jego braku tylko wyrazam swoja opinie o
                    motywach zagrania 60 koncertow pod sztandarem samoobrony. W moim przekonaniu to
                    prostytucja: polityczna, artystyczna /gornolotnie/ czy jak jej nie nazwiesz.

I wcale tego nie neguje bo to oni sie prostytuuja a nie ja, tylko nazywajmy
                    rzeczy po imieniu.
                    • pressforum a ty jolka 30.08.05, 12:20
                      to w ogole ostatnio szybko chodzisz spac i tyle!
                      • Gość: jolka Re: do pressforum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:52
                        ..bo ja zawsze chodzę wcześnie spać ! hihihi ... A tak wogóle to czekanie na
                        dyskusje na tym forum usypia ! takie tempo ..... że hej....!! Gdyby nie siwa
                        koza z 1-szym trutniem to wogóle nic by się nie działo !! Choć nie zawsze są to
                        dyskusje na temat rozpoczętego wątku ale cóż ..widać tak ma być !! Chociaż
                        ostatnio wszystko kończy się na "gurnikach" czy "gurniku " i róznych takich
                        ćwokach ...itp. ech....Pozdrawiam :))
                        • koza16 Re: do pressforum 31.08.05, 10:27
                          Po raz kolejny stwierdzam ze ja i Siwy to rozne osoby. A i z pewnym stawonogiem
                          prosze mnie nie laczyc, bo nie jest to dla mnie partner do dyskusji...
                          • arek354 Re: do pressforum 31.08.05, 18:19
                            koza16 napisał:

> A i z pewnym stawonogiem
                            > prosze mnie nie laczyc, bo nie jest to dla mnie partner do dyskusji...

Truten to owad, nie stawonog :)
                            I w ogóle klika z Trutnova a nie z Meksyku...
                            • koza16 Re: do pressforum 31.08.05, 20:48
                              Oj Arku, zle trafiles z tymi naukami. Owady to gromada stawonogow.
                              pl.wikipedia.org/wiki/Stawonogi
              • Gość: Jurek Połomski Re: Jak sie podobal koncert ich troje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 18:27
                Gość portalu: marcin napisał(a):

> Masz rację on tylko zarabia na życie

Tak sie zeszmacić :( To nie artysta, to jeden wielki kicz
    • Gość: gornik Byli gornicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:33
      Zaczelem ten fatek zeby pokazac wam jak sie bawilismy kiedys jakie byly festyny
      ze kiedys myslano nie tylko o sobie ale o zwyklych mieszkancach.Po zatym bylem
      zaskoczony ze tyle jest mlodziezy w Walbrzychu .A misto faktycznie jest smetne
      bo nie ma tej radosci z zycia.
      • Gość: Jan Miodek Re: Byli gornicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 18:29
        Gość portalu: gornik napisał(o):

> Zaczelem ten fatek

Kurfa, skoncz wasc (ten fatek), fstydu oszczedz
        • Gość: mi Re: Byli gornicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:33
          ty prostaku nucz sie kultury osobistej bo jak cie mama nie nuczyla szacunku do
          siebie to ci juz nic nie pomze ale miej szacunek dla innych mam nadzieje ze
          wyzdrowiejesz i pozdrow mame.
          • Gość: andrew Re: Byli gornicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:32
            Koncert było spox a nawet bardzo spoko !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka