Dodaj do ulubionych

DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:34
Czy zawsze gdy organizujecie coś w Książu to muszą temu towarzyszyć
fajerwerki???? Wczoraj tez dudniliście około godziny 22. Ja mieszkam w
pobliżu i nie moge zasnąć przez was!!!!!!!!!! Przestańcie wreszcie z tą
strzelaniną!!!!! Dzisiaj znów jest jakaś impreza w Książu - jak mi dzis też
bedziecie dudnić po 22 to zadzwonie na policje. Ja wstaje wcześnie do pracy i
chciałabym sie wyspać do cholery!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: walbrzyszanin Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:58
      Jak ci cos nie pasuje to sie przeprowadz albo wycisz sobie mieszkanie paletami
      od jajek...Ksiaz to bardzo znany zamek w polsce i na swiecie swiadczy o tym
      fakt ze goscil wielu znanych ludzi a w jego pomiszczeniach odbywaly sie roznego
      rodzaju imprezy np. Final "Wyprawy Robinson" tvn i wiele wiele innych, wiec
      przez jedna znudzana zyciem osobe ktora chodzi o 22 spac nie bedzie zmienial
      programu imprezy...

Pozdro 4 all
      • Gość: Szczawienko Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:13
        Ale Książ to również rezerwat przyrody i dla uciechy
        paru nowobogackich dupków ktoś powinien zabronić organizacji
        dętych imprez.
        Niestety, dopóki o kulturze obyczajów decydować będą młodziankowie
        bez kindersztuby - mieć będziemy to, co mamy.
        Dziś prawdziwych muflonów już nie ma ....
        • brzossi Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! 16.09.05, 10:55
          Musze państwu powiedzieć, że dziś mam imprezkę w Książu i będę dudnić jak
          cholera. jak się nie podoba to się wyprowadźcie. W końcu nie ma przymusu
          mieszkaniu przy książu. ;P;P;P
          Szczawienko ----> przyroda nie potrzebuje ciszy i spokoju w pełnej ciągłości he
          he. Boshe....czy myślisz, że najlepiej by było, jakby książ został zabitą
          dechami dziurą????
          Pozdrawiam !!!!!!!
          • Gość: Monika Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:10
            Ja tez mieszkam w okolicach Ksiaza i wcale nie przeszkadzaja mi sztuczne ognie
            wrecz przeciwnie :) Nie przesadzajmy przeciez nie ma zadnych zadymi az tak
            hałąsliwie nie jest zeby nie móc spac. Poza tym to trwa chwile a nie cała
            noc:) pozdrawiam.
        • Gość: Hans Heinrich XV Gdybym żył ...... IP: 81.168.209.* 16.09.05, 14:44
          Gość portalu: Szczawienko napisał(a):

> Ale Książ to również rezerwat przyrody i dla uciechy
          > paru nowobogackich dupków ktoś powinien zabronić organizacji
          > dętych imprez.

Ja, Książę Pan na Pszczynie i Książu, Hans Henrich XV hrabia Hochberg von Pless
          oznajmiam: gdybym żył, to nikt z moich podwładnych nie śmiałby podnieść głosu
          na to, co dzieje się w Książu. Kazałbym wybatożyć na dziedzińcu i basta. Po
          ksywie waćpana widzę, żeś z plebsu, a cham honoru nie ma.
          • Gość: Daisy Re: Gdybym żył ...... IP: 81.168.209.* 16.09.05, 14:46
            > oznajmiam: gdybym żył, to nikt z moich podwładnych nie śmiałby podnieść głosu
            > na to, co dzieje się w Książu. Kazałbym wybatożyć na dziedzińcu i basta

Oj prawda, prawda, potwierdzam.
            • corgan1 na szczęście gryziecie glebę i dobrze wam tak! 16.09.05, 15:09
              teraz rządzi lud pracujący miast i wsi a nie jakaś zafajdana błękitna krew.

Za batożenie w XXI wieku (my lud nazywamy to mobbing) idzie się do pierdla
              panie hrabio i płaci wysokie odszkodowanie pokrzywdzonemu. Poza tym batożenie
              jest niepedagogiczne, stresujące i nerwicopędne a w wypadku rozwiązywania
              konfliktów potrzebny jest psycholog i negocjator a nie karbowy z batem.

Czasy się zmieniły wasza wysokość.
              • Gość: Hans Heinrich XV Re: na szczęście gryziecie glebę i dobrze wam tak IP: 81.168.209.* 16.09.05, 15:46
                corgan1 napisał:
                > Za batożenie w XXI wieku (my lud nazywamy to mobbing) płaci wysokie
                > odszkodowanie pokrzywdzonemu

Stać mnie.
        • Gość: zula Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.05, 19:19
          ale takie IP to chyba nie Szczawienko
          • Gość: doti a może się założymy? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.05, 21:53
            • Gość: zula Re: a może się założymy? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.05, 23:11
              a po co?
      • Gość: slepajula Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:29
        Hansie , czy trzymacie jeszcze na dziedzincach zmakowych i tarsach tych co
        smazą frytki na starym oleju i napedzaja niezgorszy smrodek do wacpana
        sal .Czyży Wasza Ekselencja cierpiła na brak zacnego zmysłu powonienia ?!
        Gdy gioscilismy z mężem na corocznej wizycie ten dobiegajacy smrodek
        powiedzizł wiele o waszej kondycji -zeszliascie na psy jak tych chamow
        wpuszczacie do siebie .Ot co!
        • Gość: gregi Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: 62.87.178.* 17.09.05, 01:03
          Opanujcie się Ludzie Książ oprócz Szczawna jes jedyną Waszą wizytykówką
        • Gość: Hans Heinrich XV Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.05, 11:39
          Gość portalu: slepajula napisał(a):

> Hansie , czy trzymacie jeszcze na dziedzincach zmakowych i tarsach tych co
          > smazą frytki na starym oleju i napedzaja niezgorszy smrodek do wacpana
          > sal ?

Nic mi o tym procederze nie wiadomo. Ostatnio nie wiem co się Tutaj na zamku
          wyprawia. Baron Wojcieszak nie pisze do mnie od ladnych kilku miesiecy :(
    • Gość: lady Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 00:58
      najgorsze nie sa te fajerwerki ale dyskoteki przy parkingu, spac nie mozna i do
      tego same techno, nic tylko walic w rytm muzyki o sciane, ale pal licho moje
      upodobania muzyczne i nieprzespana noc. nie rozumiem tylko jednego jak mozna
      robic taki halas w parku krajobrazowym!!!biedne kozice, sarenki i inna
      zwierzyna, cierpią bo jakieś oszołomy muszą sie wyszaleć ;((((
      • Gość: muflon Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.05, 10:39
        O tak, jeżeli chodzi o iprezy techno na parkingu to mam podobne zdanie. Park z
        muflonami nie jest miejscem na "umpa umpa". Mamy w wałbrzychu ormoną liczbę
        miejsc poindustrialnych, może tam powinny przenieśc się te imprezy. Np. na ul.
        Bethovena na plac na przeciwko MOPSU.
    • Gość: lady Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 10:53
      a czy w wałbrzychu istnieje jakas organizacja ochrony środowiska? chcialabym
      zaangazowac sie w taka działalność.
      • r-a-n ...chcialabym zaangazowac sie w taka działalność.. 20.09.05, 02:37
        A oto numer adres kontaktowy:

komitetobronyglinika@tlen.pl

Możesz też tam dostać adresy podobnych organizacji...
        Wszelaka pomoc mile widziana :o)
    • Gość: lady Re: DO ORGANIZATORÓW IMPREZ W KSIĄŻU!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 22:22
      i znowu fajerwerki, nie mogą wymysleć czegoś ciekawszego?brrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka