Gość: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:17 Co sądzicie o Harcówce? przywiozłem tam we wrześniu znajomego Białorusina na tydzień a stróż mówi, że tutaj raczej parki na godziny przychodzą, dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.05, 12:32 A miasto niby szczyci sie mianem "turystycznego", kiedy takie cyrki sie odwala...smiechu warte. Tego Pana to zwolnic powinni, bo to nie burdel tylko podobno schronisko mlodziezowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuch-bochater Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:58 No dobre. TYlko w zimę jest trochę zimno ale jest gdzie sie SCHRONIC no i kasa nie wielka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.05, 19:00 no nie wiem czy nie wielka za jedną osobę w pokoju z łazienką trzeba zapłacic 5o zł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuch-bochater Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:24 Ja brałem na godz. i wcale tyle nie płaciłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:19 Mi się tam podoba! Wprawdzie z noclegu nigdy nie korzystałam, ale barek jest super. Piwko nie drogie, atmosfera przyjemna. Zachęcam gorąco do odwiedzin bo warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:39 no ale barek to co innego niż schronisko mlodzieżowe! Wypić piwko to możesz w barze SEZAM, ale gości pryprowadzić do HARCÓWKI to już lepiej nie ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: schronisko HARCÓWKA - masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:39 Byłam tam i musze przyznać ze jak na piwko to super miejsce ale nocleg tam....koszmar Pokoje zimne, smierdzace, posciel brudna a podloga klejaca sie z brudu po prostu masakra!!!!!!!!!!!!Na sama mysl robi mi sie niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś