Gość: kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:59 napiszcie co robic w sobote gdzie mozna wyskoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joahim Re: co robić w sobote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:25 w sobote to polecam nachlac sie w walbrzyskiej cegle albo w innym tego typu miejsu a w walbrzychu takich duzo wiec wybur nalezy do Ciebie.. ale tak na serio to idz do parku moze spotkasz pare ciakwaych .. zuli Odpowiedz Link Zgłoś
kate_l1 w Wałbrzychu?? 08.03.06, 20:10 Może się nie znam, ale w Wałbrzychu to jest ciężko cokolwiek robić kiedykolwiek, a o wyskakiwaniu mowy nie ma. Przynajmniej ja mam złe doświadczenia. Raz z koleżanką poszłyszmy do teartu dramatycznego, a po przedstawieniu chciałyśmy gdzieś pójść posiedzieć. Ale strach było w ogóle ruszyć się spod teatru - wokoło żywej duszy (godz. 19). Rynek opustoszały, żadnej porządnej kawiarni, wszystko pozamykane, normalnie miasto duchów. Pozdrawiam i życzę miłej soboty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mora Re: w Wałbrzychu?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.03.06, 10:09 Bo Rynek w Walbrzychu to miejsce wymarle. Teraz Piaskowa lub Podzamcze jest miejscem, gdzie sa "najlepsze" bary i inne knajpy. A tak na serio to polecam te dzielnice, bo zdecydowanie na nich bezpieczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleph Re: co robić w sobote IP: *.centertel.pl 08.03.06, 21:45 ja ide do 9tej fali na zywa muze. mozna sie fajnie pobawic i nie graja techno:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joahim Re: co robić w sobote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:27 a co tam graja :>? muzyke klayczna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: co robić w sobote IP: 195.229.242.* 09.03.06, 05:15 Samo to ze nie bebnia techno jest juz wielkim plusem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleph Re: co robić w sobote IP: *.centertel.pl 09.03.06, 07:02 bluesa i rocka, a potem mechanicznie, tez w tym klimacie tylko troszeczke bardziej do tanca, nie znam sie na tym wiec nawet nie wiem jak to nazwac - poprock, popblues??:) jakas bluesowa kapela gra w sobote - szczerze mowiac to nawet nie wiem jaka, ale chodze tam dosc czesto i lokal trzyma swoj poziom muzyczny, wiec najczesciej chodze w ciemno i jeszcze nie narzekalem:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: co robić w sobote IP: 80.50.81.* 09.03.06, 14:17 z okna możesz wyskoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś