Dodaj do ulubionych

Szlaki rowerowe

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.03.06, 21:03
Witam
W okolicach Podzamcza pojawił się w zeszłym roku zielony szlak rowerowy prowadzący m. in. przez Strugę, zamek Cisy i Książ. Czy ktoś z Was wie czy istnieje jakaś mapa tego szlaku/szlaków? Próbowałem się dowiedzieć czegoś na ten temat w informacji PTTK ale tamtejsza obsługa zatrzymała się w czasie 20 lat temu. Trochę jeżdżę na rowerze po bliższych i dalszych okolicach i chętnie wskazałbym wykonawcy inne, obecnie zapomniane, nieoznakowane i bardzo atrakcyjne trasy MTB. Swoją drogą, można zauważyć naprzeciw Osiru ładną tablicę zapraszającą na wałbrzyskie szlaki rowerowe a tymczasem nie ma ani mapy ani adresu www na ten temat. Zastanawiam się, dlaczego nie inwestuje się (m. in.) w Wałbrzych jako polską stolicę MTB - imprezy takie jak ME, GP Langa, puchar DH Nokii czy 4X stanowią ku temu wspaniałą bazę. Przy okazji zareklamuję swoją stronę ;) www.walbikers.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: Szlaki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:37
      jutro sie zapoznam z tematem. rower rulez :)
    • Gość: tc Re: Szlaki rowerowe IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.03.06, 23:09
      Twoją stronke dopisałem do ulubionych :D

Mapki świetne.Dzieki :D
      • Gość: # Re: Szlaki rowerowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.06, 11:32
        Strona internetowa "Wałbrzych - miasto MTB - jest już gotowa i będzie
        udostepniona lada dzień. Są tam świetne mapki oznakowanych już tras rowerowych
        w Wałbrzychu i Szczawnie. Są informacje o imprezach i innych ciekawych
        rzeczach. Zrobił ją urząd miasta, ze środków pomocowych. Widziałem demo, jest
        niezła. Wkrótce ma być link na stronie miasta.
        • Gość: HappyMan Re: Szlaki rowerowe IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 16:55
          Witam
          No to się cieszę. Mam nadzieję, że strona będzie conajmniej tak dobra jak ta, którą posiada Kamienna Góra. Żeby się jeszcze ludziom chciało jeździć jak w Czechach :). Kto się zajmował tą stroną od strony zawartości i wykonania?
        • Gość: HASAN_SAS Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:25
          www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=1267
          Pan Uczciwy niech odrazu kliknie na www.mtb.walbrzych.pl :)
          • analysis Re: Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie 27.03.06, 16:39
            Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a):

> Pan Uczciwy niech odrazu kliknie na www.mtb.walbrzych.pl :)

Ruszyło cię to coś widzę.
            hehe
            Ja bym się nie przejmował - w końcu nie masz komercyjnego przekazu, a regulamin
            netykieta forum nawet zaleca wklejanie linków zamiast popełniania dłużyzn.
            Oczywiście bez przegięć.

BTW. Znalazłem faszystowską reklamę na Twoim forum, akceptujesz to?

moose
            • Gość: HASAN_SAS Re: Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:43
              musialem cos przeoczyc! gdzie dokladnie?
              • Gość: HASAN_SAS Re: Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:50
                odpowiedz na tamten watek u mnie na forum to odrazu bede wiedzial bo nie chce
                mi sie przeszukiwac wszystkiego. z gory dzieki
                • analysis Re: Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie 27.03.06, 16:53
                  Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a):

> odpowiedz na tamten watek u mnie na forum to odrazu bede wiedzial bo nie chce
                  > mi sie przeszukiwac wszystkiego. z gory dzieki

musiałbym się logować, a tak masz sznurek tutaj:

forum.walbrzych.info/viewtopic.php?t=561
                  moose
                  • Gość: HASAN_SAS Re: Wałbrzych miasto MTB - projekt w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:17
                    Faszystowska to za mocno powiedziane, ale dla świętego spokoju wyrzuciłem...
                    Swoją drogą wcześniej tego nie widziałem.
          • Gość: Downhill Wałbrzych Wałbrzyskie Forum Rowerowe !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:23
            Jeżeli jesteś z Wałbrzycha i/lub okolic lub po prostu interesuje Cię społeczność rowerowa w tym regionie zapraszam serdecznie do współtworzenia nowo powstałego Wałbrzyskiego Forum Rowerowego ! :)

Wszelka pomoc mile widziana:)

Jeżeli Cię to zainteresowało wejdź tutaj: [url=www.downhill-walbrzych.za.pl/index.php]Wałbrzyskie Forum Rowerowe[/url]

Z dniem dzisiejszym forum wystartowało:) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich maniaków rowerów :)

3majta się :)
            • Gość: HASAN_SAS Re: Wałbrzyskie Forum Rowerowe !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.04.06, 17:16
              To nie phpBB.
              Wystarczy www.downhill-walbrzych.za.pl/index.php
              • Gość: 666 Re: Wałbrzyskie Forum Rowerowe !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:24
                słabe to forum. pełno nierzeczowych działów [rotlf? co to ma być? forum o
                rowerach czy tadeusz drozda?]. pozatym wrypuje się jakaś chamska reklama, której
                ni wyłączyć, ni ominąć...
        • wojz Re: Szlaki rowerowe 26.04.06, 09:41
          czesc!Strona jeszcze slaba,ale licze,ze pojawi sie wiecej ciekawych tras,bo przeciez jest u was gdzie jezdzic.
          pozdro,
          Wojz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka