Dodaj do ulubionych

Dni Wałbrzych 2006

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:09
W dn.8-10(piątek-niedziela)szykuje się impreza na Piaskowej Górze(stadion
Kusocińskiego),wystąpią podobno Big Cyc,Brodka i inni.Piwa moc.Otwarcie w
piątek o godz.16**,impreza ma trwać trzy dni.Wieczorem pirotechnika i
lasery!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kicek78 Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:22
      pewnie bedzie fajnie tylko szkoda że pogoda nie dopisze!:(
      • Gość: zubilewicz Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 13:08
        a to nic nowego, u nas tylko pada jak jest jakis festyn ;]
        • Gość: lola Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.eranet.pl 05.09.06, 14:09
          Od soboty ma być bardzo ciepło-nawet 30st!Ma być...
          • Gość: ramzes Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.06, 14:14
            Dlaczego wiecznie narzekacie :( to prawda ze często pada ale tendencja do
            negatywnego myślenia jest za duża.
            • Gość: asiunia Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 14:42
              od czwartku ma byc cieplutko :) po 25 - 28 stopnie :) wiec glowa do gory....
              p.s, jakie jeszcze beda zespoly?
              • Gość: zubilewicz Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 14:50
                ja zawsze mysle pozytywnie, ale sam przyznasz, ze zawsze jest brzydka podoba
                czy to ostatni Hip Hop Bit, czy Biesiada u Piata czy Dni Podzamcza... szkoda
                gadac ;]
                • Gość: zubilewicz Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 14:52
                  Dni Wałbrzycha (wystąpią m.in. Big Cyc, Monika Brodka, Bad Boys Blue, The
                  Crackers)
                  • Gość: prezydent Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 14:56
                    8 wrzesień PIĄTEK

16.00 – taniec disco
                    16.40 – zespół PeHa
                    17.45 – zagraniczna grupa U2 Band
                    19.10 – otwarcie Dni Wałbrzycha (wybicie czopa z beczki piwa)
                    19.40 – kapela bawarska
                    20.30 – gwiazda wieczoru Big Cyc
                    22.10 – widowisko plenerowe Taniec z Ogniem z elementami pirotechnicznymi!

9 wrzesień SOBOTA

13.00 – blok dla dzieci – Miś Teodor w Krainie Czarów
                    14.50 – taniec salsa
                    15.10 – Nasz Świat – widowisko dla dzieci – Teatr Lalki i Aktora
                    15.45 – Aikido
                    16.05 – zagraniczna formacja Dancing Queen z przebojami Abby
                    17.25 – taniec flamenco
                    18.10 – zagraniczna grupa California Blue Revival Band ze złotymi przebojami
                    Roya Orbisona
                    19.30 – folkowa grupa Redlin
                    21.00 – gwiazda wieczoru Bad Boys Blue
                    22.10 – widowisko laserowe

10 wrzesień NIEDZIELA – II Festiwal Sportów i Sztuk Walki

13.00 – rozpoczęcie Festiwalu
                    13.15 – prezentacja poszczególnych dyscyplin sportowych, pokazy: judo, karate,
                    aikido, taekwondo, boks, kravmaga
                    15.30 – wyróżnienia i nagrody dla najlepszych drużyn Festiwalu
                    16.00 – turniej zapaśniczy najlepszych zawodników kategorii średniej w Polsce
                    18.00 – dekoracja medalistów
                    18.15 – zespoły taneczne
                    19.00 – formacja The Crackers
                    21.00 – gwiazda wieczoru – Monika Brodka
                    • Gość: Ciekawy Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 06:28
                      A w piątek co będzie za darmo,dziewczyny co będą nosić piwo w długich
                      nosidełkach czy piwo?
            • Gość: jjjjj Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:47
              festyn super znow zulki przyjda!!! wow ekstra ..........mamy
              festyn..........cacy pan prezydent......... ludzie uciekac z tej fucking dziury
    • Gość: hehe Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.06, 16:22
      no to juz sie smieje z tych " pokazy laserowe " <hahaha> bedzie lipa jak nic z
      nimi jak zawsze... :P nie ma to jak lasery na Sunrise :) gdzie zielony strumien
      przechodzi przez dlon :D pozdro
      • Gość: cichosza Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.06, 15:30
        Cieniutko będziemy śpiewać na tych dniach Wałbrzycha,chociaż chór platformersów
        niczym w tragedii greckiej uzupełni tenora Piotrusia.
        Czy w repertuarze znajdzie się wyspiewany apel przez niego APEL ?
        • Gość: pffff Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.09.06, 21:49
          jak nie lubisz to mozesz zostac w domu. chyba masz jakies komplexyyy.....
          • Gość: zgred Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.06, 20:35
            Muzycznie rzecz ujmując drażni moje uszy każdy dysonans etyczny i szpetota
            moralna.
            Festyny pierwszomajowe też z tego samego powodu omijałem.
            Mimo wszystko życzę wesołej zabawy.
            • Gość: Rebel Yell Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.06, 21:01
              Ludzie sie bawia jak potrafia, mozna jedynie docenic ze impreza jest bezplatna.
              Ale to teoria, bo jest wyliczone na glosy wyborcow. Wiec ma trafic do wybranej
              grupy docelowej. No chyba ze swiadczy to o gustach muzycznych wlodarzy, a o
              nich podobno sie nie dyskutuje.
              • wielgus71 Re: Dni Wałbrzych 2006 - fotorelacja 08.09.06, 23:37
                no to poogladajta sobie ludziska - kto byl wie jak bylo - kto nie byl - to
                niech zaluje big cyca.

lubie.walbrzych.pl/index.php?d=galeria/fotorelacje&akcja=pokaz&id_galeria=52&i=20#f
                • xsatanistax Re: Dni Wałbrzych 2006 - fotorelacja 09.09.06, 13:27
                  dokładnie. BIG CYC wczoraj zagrał znakomicie. co prawda dresiarstwa nalazło się
                  z całego miasta, ale obyło się bez większych starć.
    • wielgus71 Re: Dni Wałbrzych 2006 10.09.06, 09:51
      Zapraszam wszystkich do oglądania.

lubie.walbrzych.pl/index.php?d=galeria/fotorelacje&akcja=pokaz&id_galeria=52&i=28#f
      • Gość: ramzes Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.06, 10:07
        No i co chyba nie było tak źle i nawet nie padało :) Pozdrawiam.
        • xsatanistax Re: Dni Wałbrzych 2006 10.09.06, 11:00
          najlepsza była ta gruba dziołcha drąca ryja koło karuzel "to ja rzondze tom
          piaskowom".
          • Gość: Rebel Yell Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.06, 12:02
            xsatanistax napisał:

> najlepsza była ta gruba dziołcha drąca ryja koło karuzel "to ja rzondze tom
            > piaskowom"

To jakas radna byla ? Czy samozwancza dzialaczka samorzadowa ?
          • Gość: piotrek Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.06, 17:57
            To Halina tam była???
    • wielgus71 Re: Dni Wałbrzych 2006 10.09.06, 22:40
      lubie.walbrzych.pl/index.php?d=galeria/fotorelacje&akcja=pokaz&id_galeria=52&i=54#f

No i po imprezie. Żenujący koncert Brodki na który ściągnęły wszystkie
      nastolatki z całego miasta. Moim zdaniem powinna występować w programie Od
      przedszkola do Opola". Dramat. Zapraszam do poogladania zdjec z 3 dnia imprezy.
      • Gość: duze P Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.09.06, 23:10
        nie ma jak Bad Boys Blue! trzeba przyznac, ze ich koncert sie udal i bawilo sie
        przy nim wiele ludzi... ;]
        • Gość: Ciekawy Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 06:45
          To jakie imprezy będą jeszcze we wrześniu i pażdzierniku? Może coś jeszcze
          przeniesiemy?
          • Gość: Walbrzyszanin Re: Dni Wałbrzych 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.06, 08:02
            ...lekarz, zdecydowanie jest wam potrzebny lekarz...

jak sie nic nie dzieje - zle
            jak sie cos dzieje - zle

to proponuje was zamknac w pokoju bez klamek, moze tam wam bedzie dobrze
    • wielgus71 Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie 11.09.06, 09:40
      Niedzielny koncert Moniki Brodki zakończył obchody Dni Wałbrzycha. Koncert
      mniej niż przeciętny. Brodka wypadła słabo na tle artystów, których mogliśmy
      oglądać w czasie trzech dni trwania Święta Miasta. Artystka wyglądała na
      porządnie znudzoną, zmęczoną, nie przygotowaną ani technicznie, ani wokalnie do
      niedzielnego występu. Całości dopełniał szaro-brunatny strój wokalistki, który
      w połączeniu z przygarbioną postawą Brodki dawał wrażenie ze znudzeniem
      granej "chałtury".

Doskonale zaprezentowała się za to, supportująca Brodkę" grupa The Crackers
      Band. Artyści których znamy m.in. z polsatowskiego programu BAR, nie zrażeni
      niską frekwencją na ich poprzednim koncercie (przypomnę, że wiosną na ich
      koncert w wałbrzyskim WOK-u przyszło ok 30 osób), rozgrzali
      pubiczność "energetyczną muzyką" porywającą do tańca. The Crackers Band
      potwierdził swoją mocną pozycję wsród funkowych grup naszego kraju.

Podsumowując, obchody Dni Wałbrzycha można uznać za duży sukces organizacyjny
      Wałbrzyskiego Ośrodka Kultury. Poza niewielkimi niedociągnięciami, wynikającymi
      bardziej z opieszałości podwykonawców niż niedopatrzenia organizatorów wszystko
      wydawało się być przemyślane i dopięte na ostatni guzik.

Na uwagę zasługuje fakt, że zapewniono rozrywkę nie tylko fanom muzyki.
      Wszelkiego rodzaju atrakcje, gry sprawnościowe, miejsca zabaw dla najmłodszych -
      to wszystko sprawiło, że na Stadion na ul. Kusocińskiego tłumnie ściągnęli
      mieszkańcy z całego miasta. Wg służb ochrony, w sumie w imprezie wzięło udział
      ponad 11 tysięcy ludzi. Można śmiało przyznać, że to największa impreza
      plenerowa jaka się odbyła w Wałbrzychu w ciągu ostatnich kilku lat.

Dla mnie minusem imprezy było wplatanie treści politycznych, w sposób oczywisty
      związanych z jesienną kampanią wyborczą. Mogłoby to nasuwac skojarzenie
      wielkiego wiecu wyborczego jednego kandydata, zorganizowanego za miejskie
      pieniądze - i to wcale nie małe. Nawet jednak ta drobna rysa nie jest w stanie
      popsuć ogólnego, bardzo pozytywnego wrażenia, jakie zrobiły nowe, przesunięte z
      maja na wrzesień, Dni Wałbrzycha.
      • Gość: Fanka MonikiBrodki Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:00
        Mi osobiscie bardzo sie podobal koncert Moniki Brodki,nie wiem dlaczego ktos
        uznal jej wystep za zenujacy...poprostu ta muzyke,ten styl trzeba
        lubic...jezeli ktos nie przepada za takim brzmieniem to poco przychodzil na jej
        koncert??!a co do jej wokalu to byl bardzo dobry ,super spiewala bez zadnych
        zastrzezen.Ja lubie jej muze i glos i mi sie bardzo podobalo!!:D
      • xsatanistax Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie 11.09.06, 11:52
        dobra recka. faktycznie kruczkowski pitolący coś bez ładu ni składu ze sceny
        wypadł bardzo bardzo nędznie i przy nim występ brodki jest jak koncert IRON
        MAIDEN. jak dla mnie najlepszy występ dał BIG CYC, chociaż dla takiej publiki,
        jaka była pod sceną, to nazbyt atrakcja i chyba faktycznie bardziej przypasowała
        im brodka. niemniej jednak 3 dni wałbrzycha wyszły bardzo udanie.
        • Gość: .l Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:25
          mowcie co chcecie ale brodka byla tragiczna ona byla jakas niewyspana nie
          wymalowana ubrana jak z lumpeksu ogolem wygladala jak pol dupy za krzaka
          takze....... ale festyn byl spoko gdyby ni eona..
          • Gość: aga Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:31
            Brodka byla ok! no ale wiadomo, ze walbrzyskiej gownarzerii ( 15 latkow z fajka
            i piwem bylo pelno) bardziej przypadla by do gustu Doda albo Mandaryna :))))
            • Gość: Agula Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.06, 01:11
              Jak dla mnie to jedyną ciekawą grupą na tym trzy dniowym festynie,która
              niewątpliwie jest gwiazdą było Bad Boys Blue.Nie dało się ukryc że byli gotowi
              do występu kiedy przyszła na nich pora,i ten występ dawał im wiele radosci.Chylę
              też czoła przed folkową grupą,która grała przed BBB-Redlin,również byli dobrzy.
            • Gość: smakosz Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 08:35
              Doda, Mandaryna - mniam, mniam!!!
              • Gość: paprotka Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:55
                ...a nie dziwi was, że jakoś takoś ostatnimi czasy nie miały miejsce takie
                wielkie, plenerowe imprezy dla mieszkańców naszego miasta...
                a wybory tuż tuż...
                r.
                • Gość: to ja paproć..:) Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:07
                  ...a dzieci powiedziały mi na świetlicy, że monika nasza kochana maturzystka,
                  ze sceny rzucała ponoć jakimiś rzeczami...
                  ale czy to prawda...?
                  • Gość: mietek szczesniak Re: Dni Wałbrzych 2006 - moje podsumowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.09.06, 22:33
                    tak, polecialy 3 banany i 1 brzoskwinia czy mandarynka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka