Dodaj do ulubionych

Kupowanie głosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:30
Na podgórzu masowo są kupowane głosy, ludzie którzy to robią zaczepiają
innych na ulicy ! Czy tak miała pracowac policja ???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mozko Re: Kupowanie głosów IP: *.torun.mm.pl 12.11.06, 13:14
      dzwon na 997 jak widzisz takie rzeczy
      • Gość: kloszard Re: Kupowanie głosów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 13:51
        Oj naiwny , naiwny , naiwny !
        Co pomoże policja ? Nic !
        Sprawa sądowa , podczas której musisz stawić czoła tym co głosy kupują.
        Czy stać Cię na to ?
    • Gość: hmmm Re: Kupowanie głosów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 14:09
      Jesli policja nic z tym nie zrobi to trace do nich zaufanie i mam ich gdzieś.
      Jeśli tak jawne przestępstwa nie będą miały finału to nie powiem nigdy dobrego
      słowa na nich. ale nie mozna przesądzać sprawy może coś zrobią. Jeszcze tego
      nie wiem, dzwoniłem dzisiaj do nich kilka razy zobaczymy. Mam nadzieje - jak
      nie to opisze wam wszystko co i jak.
      • Gość: mozko Re: Kupowanie głosów IP: *.torun.mm.pl 12.11.06, 14:16
        ja niestety nie moge byc w w-chu. ale gdybym byl postepowalbym jak kolega hmmmm.
        jesli do policji wplynie zgloszenie maja zasrany obowiazek sie nim zajac. jesli nie to pozostaja media. mam nadzieje ze jesli beda przypadki kupowania glosow choc czesc znajdzie swoj final w sadzie. jak walbrzyska demokracja bedzie sie opierac na kupowaniu glosow to nigdy misato nie wyjdzie na prosta.
        • Gość: glina Re: Kupowanie głosów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.11.06, 19:41
          Co ty wiesz o pracy policji. Najpierw to pretensje do ustawodawców, a później
          do policji. Myślisz, że my leżymy??????? Znajdx jedną osobę, która dostała kasę
          i będzie zeznawaĆ!!!!!!!!!! jEŚLI ZNAJDZIESZ TO DAJ ZNAĆ NA 997!Mimo wszystko
          rozumiem wasze wkurzenie też mnie to wkurza!
          • Gość: gość Re: Kupowanie głosów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 21:47
            no nie leżycie, ale siedzicie w internecie na forum:)
            • Gość: Wałbrzyszanin Re: Kupowanie głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:13
              Kupowanie głosów można zwalczyć w bardzo prosty sposób, jedno słowo FREKWENCJA
            • Gość: janek8 Re: Kupowanie głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:39
              No chyba ma prawo po godzinach posurfowac? Nie robmy z glin terminatorow,
              ktorzy maja stac na strazy bezpieczenstwa naszego miasta 24h/dobę.
              Niestety, choćby chcieli coś z tym zrobić, to mają ręce związane przepisami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka