Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.12.06, 13:52
Czy możecie polecić dobry i sprawdzony zespół na wesele.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.06, 12:32
      pająki-grali u mnie na weselu, super!!!
      • Gość: vitek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:30
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> pająki-grali u mnie na weselu, super!!!

grali naprawdę czy odtwarzali mp3?
        • Gość: edyta Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:55
          wychodze za maż w czerwcu, tez mielismy problem z zespołem; wybraliśmy
          Hamberger-skład 4 osobowy a nie jak w wiekszości duety
          • Gość: gosc Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.06, 20:27
            Polecam także Hamberger. Wokalistka Agnieszka jest the BEST.
            Tel. kontaktowy 602 811 844
    • Gość: mala Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:40
      A ja polecam zespół Abra. Są z świdnicy albo świebodzic. Super zabawa gwarantowana
      • Gość: edyta Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:40
        mam pyt. do gościa, który poleca zespół hamberger.skad wie ,ze jest fajny bo
        tak jak pisałam, zarezerwowalismy go na nasze wesele w czerwcu ale nigdy o nim
        wczesniej nie słyszelismy.bawiles/bawilas sie kiedys przy jego muzyce?jak tak
        to gdzier???napisz cos wiecej.dzieki
        • Gość: ... Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:21
          A jak ma nie wiedzieć, skoro sam zespół to pisze. Przecież 99 % takich postów na forum to autoreklama. Chba nikt rozsądny nie wierzy, ze to czyjas obiektywna opinia.
        • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.06, 20:22
          Słuchałem ich promocyjnej płyty CD
          • Gość: ew Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:41
            to oni mają promocyjną płytę?hmmm mi takiej nie dano.pozdrawiam;mam nadzieje,ze
            sie nie zawiodę
    • Gość: anna Re: Zespół na wesele IP: *.cyberlex.pl 30.12.06, 21:24
      Przesłuchałam kilku zespołów grających na weselach i m.in. hamberger.Moim
      zdaniem mało głosu damskiego,a to dla mnie ważne.Ja biorę ślub w sierpniu i już
      mam załatwioną salę, zespół, fotografa i powiem szczerze, że z lekkimi
      problemami załatwiłam zespół, ponieważ dobre zespóły już nie mają terminu w
      okresie letnim.
      Pozdrawiam wszystkich narzeczonych.
      Przyszła panna młoda...
      • Gość: edyta Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:59
        Aniu czyli jaki zespół wybralas?tez hamberger???ja tak jak pisałam wychodze za
        maz w czerwcu i własnie ich zarezerwowalismy.jezeli mozna spytac na jakiej sali
        robicie?no i jakiego fotografa i kamerzyste bo my jeszcze nie zdecydowaliśmy?
        moze polecisz kogosd?pozdrawiam
        • Gość: anna Re: Zespół na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.01.07, 17:50
          My ślub mamy w sierpniu, nie wybraliśmy zespołu hamberger - przesuchaliśmy ich
          i nam się nie podobał, ale każdy oczekuje czegoś innego. Fotografa nie mamy z
          Wałbrzycha. Nasz jest dość drogi(1500zł.kamera+zdjęcia), ale widzieliśmy go w
          akcji na weselu znajomych.Teraz załatwiamy termin w kościele.
          Pozdrawiam.
          • Gość: fotograf Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:25
            To swietny pomysł mieć fotografa i kamerzyste w jednym. Z waznych momentów bedziesz miała albo film albo zdjecie. No chyba, że znalazłas takiego magika, który w jednej ręce trzyma kamerę a w drugiej aparat i obu uzywa jednocześnie. Są takie zdolniachy.
            Sam robię zdjęcia na slubach, więc powiem ci jedno - Nie da sie robić tych dwu rzeczy na raz.
    • Gość: Artur Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:35
      u mnie grały pajaki, graja na zywo, nie puszczaja zadnych mp3 i nic w tym
      rodzaju, 100 % na zywo!!i co wazne graja w szesc osob, wokalistki mi sie
      podobały(zonie to nie przeszkadza;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka