Dodaj do ulubionych

agencja JET

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:06
witam, czy ktos moze pracował dla agencji reklamowej jet? i czy moze cos
powiedziec o tej wspolpracy? interesuje mnie kazda opinia najlepiej
uzasadniona ;-)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kjvkjh Re: agencja JET IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 19:29
      www.jet.com.pl - z tego co widac bedziesz stala gdzies na promocji w markecie
      portfolio wyglada calkiem porzadnie: www.jet.com.pl/jet/case/index.php
      • Gość: zaczarowana Re: agencja JET IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.01.07, 10:07
        no dzieki za informacje ale wiem czym zajmuje sie agencja- nie o to pytałam ale
        o opinie osob ktore wspolpracowały z ta agencja ( np. w projektach dla tp)
    • maserati205 Re: agencja JET 09.10.14, 16:27
      Pracowałem przez miesiąc dla tej agencji, a wcześniej miałem okazję współpracy z kilkoma innymi, także mam do czego porównywać. Niestety była to najgorsza agenecja z jaką mi przyszło pracować. Od samego początku kombinują, nie chcą wpisywać dat na umowie ( tym samym można na papierze pracować u nich latami...), wypłaty są nieterminowe i do tego nie pełne - 3 razy musiałem podpisywać tą samą umowę bo za każdym razem mieli jakiś problem, a to zapomnieli, że pracowałem 1 akcję więcej, albo za wyższą stawkę niż wcześniej ( zlecenie w ostatniej chwili) czy też zle policzyli godziny...porażka. Do tego potrafią kilka razy dzwonić rpzed akcją upewniając się czy na pewno dana osoba będzie pracowała. Pracują tam także niekompetentni ludzie, którzy nie potrafią tworzyć raportów a potem mają pretensje. Naprawdę nie polecam, najgorsza agencja w jakiej pracowałem, szkoda nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka