Dodaj do ulubionych

Sumptuastic w rynku

14.01.07, 20:37
Jestem strasznie zwiedziony koncertem tego zespolu,zaprosilem znajomych z
Kamiennej i jest mi po prostu wstyd.Nie dosc ze naglosnienie kiepskie to
jeszcze stroili sie pol godziny i tyle samo zagrali.Wogole nie bylo slychac
slow.Wedlug mnie Zenada!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: Sumptuastic w rynku IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.01.07, 21:26
      Podzielam zdanie. A pozatym- gdzie swiatelko do nieba i pokaz laserow??
      • Gość: Ania Re: Sumptuastic w rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:47
        Ja tam bawiłam się świetnie. Redlin był SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! A ci co
        krytykują, niech sami coś zorganizują. Najlepiej jest narzekać i nic nie robić.
        • darko661 Re: Sumptuastic w rynku 15.01.07, 08:58
          Pewnie ze byl swietny.Nawet mu sie nie chcialo zaspiewac"Kolysanki"wiec wyreczyl
          sie publika.Ciekawe ile tylko skasowali za ten wspanialy,niezapomniany chyba do
          konca zycia koncert.
          • Gość: aliyah Re: Sumptuastic w rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.07, 09:17
            nie to ze nie chcialo mu sie zaspiewac tylko ze musieli przerwac na te pseudo
            "swiatełko do nieba". a nasi organizatorzy zaraz po swiatełku postanowili sie
            zawinąc i koniec imprezy. bylam na wielu koncertach sumprtuastic i oni maja
            jeden repertuar. akurat kołysanki jeszcze nie zdazyli zaspiewac jak i wielu
            innych utworków. kołysanka miała jeszcze byc ale jak wyszło tak wyszło.
            • Gość: bbb Re: Sumptuastic w rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.07, 09:47
              Mi też się nie podobało. :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka