Gość: smerfet IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 18:51 czy ktoś może się orientuje, gdzie w Wałbrzychu mogę oddać zużyte baterie? przynajmniej wg strony eko.org.pl/baterie/index.php wynika, że w Wałbrzychu nikt się tym nie zajmuje :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: zużyte baterie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:06 Jakiś czas temu można było oddać zużyte baterie w tesco na pasażu w punkcie foto. Kupując nową, starą można było wrzucić do pojemnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: zużyte baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:13 ...być może w każej szkole w zależności od akcji prowadzonej w danej placówce... u mnie można...:) ale jakiś rok są już nie wywożone chyba się tym zajmę po feryjach dzięki za przypomnienie pozdrav :) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: zużyte baterie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 20:12 tak to prawda ostatnio kupowałam baterie i pan przyjął zużyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: zużyte baterie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:24 To do roboty groszek, szkoły dobry pomysł, kiedyś była makulatura. A co ze świetlówkami energooszczędnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek i pety.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:34 ...u nas rusza akcja pt. plastikowe butelki pet...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: i pety.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:24 a co to za szkola?chetnie pozbylabym sie baterii i plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyota Re: zużyte baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:53 W Toyocie są pojemniki na zużyta baterie. Jak masz kogoś znajomego kto pracuje w Toyocie to mu je przekaż. Jest takie miejsce jak chip store, tam znajdzie na nie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś