Dodaj do ulubionych

PRACA W TESCO

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 00:13
j.w czy ktoś zna adresy e-mailowe do poszczególnych nowych salonów które
otworzą się w tesco?
Obserwuj wątek
    • Gość: O Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 10:14
      Poszukaj moze w ogloszeniach gazety wyborczej, bo na bank byly oferty ze
      sportingu i z reserved..
      • Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 12:52
        O.k zgadzam się z Tobą nawet odpowiedziałam na oferte tylko że nikt dotychczas
        nie dał znaku życia a otwarcie z tego co wiem to jest 31 marca.Weż też pod
        uwage że do niektórych ofert pracy są też szkolenia i rekrutacje już się
        odbywają a wszystko jest tak utajnione ze chej
    • Gość: hahaha Re: PRACA W TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:45
      Monia jak zrobilas w CV i liscie motywacyjnym takie bledy jak na koncu swojego ostatniego postu to sie nie dziwie ze nikt nie odpisal!
      • Gość: jacek01g do sprzedawania kiecek, szmatek albo kebabów IP: *.chello.pl 21.02.07, 14:05
        nie jest potrzebna prawidłowa znajomość polskiej ortografii. Wystarczy nie mieć
        much w nosie i ładnie się uśmiechać.
      • Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 15:10
        Dziękuję pięknie za wskazanie mi błędu .Man nadzieję że jesteś bezbłędny Panie
        bezimienny.Widze ze sam jednak nie jesteś w stanie podać konkretów dotyczących
        pracy.
        • Gość: o Re: PRACA W TESCO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.02.07, 17:13
          Jesli spelnialas wszystkie ich wymagania, a nie zaprosili Cie nawet na rozmowe
          mozesz ich oskarzyc o dyskryminacje;) (serio mowie)
    • Gość: myk Re: PRACA W TESCO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.02.07, 17:44
      takie pytanie raczej powinnas zadac jakis miesiac temu albo dwa bo teraz
      rekrytacje sa w toku. poza tym tak szczerze to nie licz za bardzo ze ktos da
      adres bo pewnie nikt nie chce sobie robic konkurencji -kazdy walczy o prace.
      • Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 22:12
        Dziękuję pięknie za udzielenie mi konkretnych informacji co racja to racja
        Gorąco pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka