Gość: Monia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 00:13 j.w czy ktoś zna adresy e-mailowe do poszczególnych nowych salonów które otworzą się w tesco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: O Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 10:14 Poszukaj moze w ogloszeniach gazety wyborczej, bo na bank byly oferty ze sportingu i z reserved.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 12:52 O.k zgadzam się z Tobą nawet odpowiedziałam na oferte tylko że nikt dotychczas nie dał znaku życia a otwarcie z tego co wiem to jest 31 marca.Weż też pod uwage że do niektórych ofert pracy są też szkolenia i rekrutacje już się odbywają a wszystko jest tak utajnione ze chej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: PRACA W TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:45 Monia jak zrobilas w CV i liscie motywacyjnym takie bledy jak na koncu swojego ostatniego postu to sie nie dziwie ze nikt nie odpisal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g do sprzedawania kiecek, szmatek albo kebabów IP: *.chello.pl 21.02.07, 14:05 nie jest potrzebna prawidłowa znajomość polskiej ortografii. Wystarczy nie mieć much w nosie i ładnie się uśmiechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 15:10 Dziękuję pięknie za wskazanie mi błędu .Man nadzieję że jesteś bezbłędny Panie bezimienny.Widze ze sam jednak nie jesteś w stanie podać konkretów dotyczących pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: PRACA W TESCO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.02.07, 17:13 Jesli spelnialas wszystkie ich wymagania, a nie zaprosili Cie nawet na rozmowe mozesz ich oskarzyc o dyskryminacje;) (serio mowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: PRACA W TESCO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.02.07, 17:44 takie pytanie raczej powinnas zadac jakis miesiac temu albo dwa bo teraz rekrytacje sa w toku. poza tym tak szczerze to nie licz za bardzo ze ktos da adres bo pewnie nikt nie chce sobie robic konkurencji -kazdy walczy o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: PRACA W TESCO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.07, 22:12 Dziękuję pięknie za udzielenie mi konkretnych informacji co racja to racja Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś