Dodaj do ulubionych

diagnostyka silnika

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 12:15
gdzie i za ile można zrobić porzadnie diagnostykę silnika?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie_jasnowidz Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:45
      Malucha, Poloneza, Jelcza, Stara czy może Żuka albo Nyske ??? Może byś tak
      napisał(a) chociaz o jaki samochod
      chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Nie_jasnowidz Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:47
        A może nie chodzi o samochod, tylko o silnik do odkurzacza, czy kosiarki do
        trawy ???
    • Gość: Gość Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:22
      Napisz o jakie auto chodzi, rok produkcji, jakim paliwem zasilane, co się z nim
      dzieje że chcesz zrobić diagnozę. I o jaką diagnozę chodzi? Komputerowa, czy
      okreslenie kondycji silnika? To ci coś doradzimy.
      • Gość: kera Re: diagnostyka silnika IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.08.07, 16:56
        to ja sie dolacze do tematu, ale mam prosbe gdzie najlepiej sprawdzic
        zawieszenie, a autocentrum mi recznie sprawdzali, nie maja tam szarpakow,
        mowili, ze wszystko ok, ale caly czas cos stuka, mam matiza, wiecie gdzie i za
        ile porzadnie sprawdzic zawieszenie?
        • Gość: Krzycho Re: diagnostyka silnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 14:39
          Na Gagarina stacja obsługi koszt ze 20 dyszki. Nigdy mnie nie zawiedli.
          • Gość: gosc Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:06
            To chyba dobry pomysł. Sympatyczni i nie cwaniakują. Na pewno
            zlokalizują usterkę.
        • Gość: elektryk Re: diagnostyka silnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:33
          na stacji dignostycznej w zakładzie energetycznym, robi to
          sympatyczny pan jacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka