Gość: cewka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 12:15 gdzie i za ile można zrobić porzadnie diagnostykę silnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie_jasnowidz Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:45 Malucha, Poloneza, Jelcza, Stara czy może Żuka albo Nyske ??? Może byś tak napisał(a) chociaz o jaki samochod chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_jasnowidz Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:47 A może nie chodzi o samochod, tylko o silnik do odkurzacza, czy kosiarki do trawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:22 Napisz o jakie auto chodzi, rok produkcji, jakim paliwem zasilane, co się z nim dzieje że chcesz zrobić diagnozę. I o jaką diagnozę chodzi? Komputerowa, czy okreslenie kondycji silnika? To ci coś doradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: diagnostyka silnika IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.08.07, 16:56 to ja sie dolacze do tematu, ale mam prosbe gdzie najlepiej sprawdzic zawieszenie, a autocentrum mi recznie sprawdzali, nie maja tam szarpakow, mowili, ze wszystko ok, ale caly czas cos stuka, mam matiza, wiecie gdzie i za ile porzadnie sprawdzic zawieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: diagnostyka silnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 14:39 Na Gagarina stacja obsługi koszt ze 20 dyszki. Nigdy mnie nie zawiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:06 To chyba dobry pomysł. Sympatyczni i nie cwaniakują. Na pewno zlokalizują usterkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: diagnostyka silnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:33 na stacji dignostycznej w zakładzie energetycznym, robi to sympatyczny pan jacek Odpowiedz Link Zgłoś