Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:05 walcze z cellulitem dlugo,dlugo..i tak sobie pomyslalam: czy mozna sie go w ogole pozbyc?? czy ktorejs z Was sie to udalo bez zadnych specjalistyccznych zabiegow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: bye bye CELLULIT-mozliwe?? IP: 80.51.255.* 26.09.03, 09:44 Dieta niskowęglowodanowa, rzucenie kawy + rower. Zaznaczam, że ja miałam lekki cellulit, widać było tylko przy ściśnięciu skóry albo napięciu mięśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: bye bye CELLULIT-mozliwe?? IP: 62.199.150.* 26.09.03, 11:01 Calkowicie popieram rade Moniki! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: bye bye CELLULIT-mozliwe?? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 16:23 czytałam wypowiedzi dziewczyn, które się tego pozbyły. ktos pisał o okropnej diecie, tzn. tylko ciemny ryż i sok pomidorowy przez 2 tyg., przerwa i tak 3 razy. ktoś inny, że PerfectSlim Loreala i ćwiczenia po jego nałożeniu. inni, że guam, Tołpa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka grejfrut IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 18:44 na forum 1000kcal bylo cos o grejfrucie [i ananasie, ale grejfruty uwielbiam a ananasow nie znosze :]. tak sobie wpadlam na pomysl wywrocenia na druga strone skorki z polowki zuzytego ;) grejfruta i uzycia jej jako gabki do masazu - tak dodatkowo miejscowo potraktowac pole walki :) myslicie ze to cos da? :) i co na to szacowne kosmetyczki? :) [moze to ma jakies dlugofalowe fatalne nastepstwa...] Odpowiedz Link Zgłoś