Gość: radziu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.08.07, 17:28 Chcę wstawić drzwi.Czy ktoś robił drzwi w firmie Tech-Dom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mono Re: tech-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:32 Zamówiłem tam drzwi antywłamaniowe.Jakość montażu bez zarzutu jednak nie rozeznałem wcześniej tematu cen w innych miejscach i później spostrzegłem sie że w OBI zapłaciłbym za podobne kilkaset zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: tech-dom IP: *.centertel.pl 25.08.07, 10:41 nie polecam nikomu! jakas tragedia!w ogole nie potrafią montować drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wch Re: tech-dom IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.07, 23:26 to w OBI takze montuja drzwi w domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: tech-dom IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.08.07, 20:06 Nie nie nie i jeszcze raz nie. Zamontowalem w domu 3 pary drzwi po pol roku musial przyjsc nowa ekipa i ponownie drzwi wstawiac. Poprostu robia taka fuszere ze szkoda gadac. Nie polecam !!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wch Re: tech-dom IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.07, 23:25 do drzwi wejsciowych nie mam w zasadzie zarzutu - natomiast okna u nich to porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASH Re: tech-dom IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 11:55 Jest to najgorsza firma z jak kiedykolwiek podjąłem współprace! Czytać umowe! Nie zwracaja zaliczki a w dodatku obciazaja dodatkowo klijenta dodatkowymi kosztami! Okno mialem miec wstawione miesisac temu i do dzis sie nie moge doczekac mimo tysiecy interwencji! Oszusci i tyle na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Re: tech-dom IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 12:53 A co powiecie na takie coś. Zamówiłam drzwi wejściowe, obejrzałam, wybrałam, zapłaciłam. Panowie przyszli, wymienili i nagle... A gdzie jest dzwonek? Ten przycisk przy drzwiach, którym się dzwoni. no.... zamurowaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie kupiłam dr Re: tech-dom IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.07, 22:41 No nie żartuj! Ta historia to trochę jak z Monty Pytona. Powiedz czy tak było naprawdę czy ściemniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: tech-dom IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.07, 08:21 JA WSTAWIAŁEM, ŻAŁUJE, USŁUGĘ KUPIŁEM RAZEM Z DRZWIAMI W CASTORAMIE, WSTAWIANIE DRZWI SKOŃCZYŁO SIĘ PRAWIE BITKA, POLICJĄ ITD. PRZESTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: tech-dom IP: *.wlb.vectranet.pl 05.09.07, 13:25 Castorama nie prowadzi usług wstawiania drzwi w domu klienta...można kupić same drzwi, lecz nic więcej....(tylko trzeba wiedzieć czym różnią się drzwi lewe od prawych... :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty tech dom Re: tech-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:11 niesolidni partacze w dodatku maja w dupie klienta ,gdy coś jest nie tak.Żeby coś wskurac trzeba zadzwonić z tysiąc razy,powydzierac się na nic niewiedzącą panienkę,która zbywa klienta.Omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: tech-dom IP: *.cg.shawcable.net 10.09.07, 07:30 ty co oni o was piszą widze że zeszliście na psy nieładnie brak wam rąk do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12312 Re: tech-dom IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.07, 22:32 również nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący drzwi Re: tech-dom IP: *.wlb.vectranet.pl 11.09.07, 09:50 podwykonawca firmy tech-dom niejaki Sebastian to siusiek ,niepoważny facet, nieudacznik nie dawajcie mu kase jak nie skonczy robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: tech-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 13:50 też miałem z nim do czynienia.Niestety jest tak jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Manicki Re: tech-dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:07 wystrzegać się tej firmy jak ognia czekam cztery miesiące na wymiane onkna ile straciłem pieciędzy na telefony dojazdy do nich szkoda gadać już o nerwach chcieli mi już wymiecić to okno ale niestety zrobili za wysokie a okno w pokoju dalej mi sie samo otwiera bo jest za wąskie. Mili są do czasu zapłaty ale jak przychodzi do reklamacji nie ma co na nich liczyć odradzam wszystkim tych partaczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tech-dom IP: *.wlb.vectranet.pl 31.10.07, 22:54 Ja bardzo polecam te firmę .Jestem zadowolony z ich drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: tech-dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:14 broń boże, wszędzie, ale nie w tech- dom, przy wstawianiu moich drzwi były cyrki jakich świat nie widział, a usługę kupiłem razem z drzwiami w castoramie, do dzisiaj każdemu kto pyta odradzam tech -dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-gość Re: tech-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 19:54 a może więcej szczegółów to wyjaśni się kto robił cyrk bo chyba nie małpy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzwi z Obi Re: tech-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 09:56 Rozeznałem drzwi w tech-dom, castorama i obi. Najniższe ceny i największy wybór w OBI. Montaż około 400 zł, czyli tak jak wszędzie. Tylko na montera trzeba czekać około 3 tygodni, bo ma roboty inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: tech-dom IP: *.wlb.vectranet.pl 14.12.07, 20:08 Tez chciałem zamówić drzwi wejściowe wraz z montażem w Tech-Dom, ale po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy jednak zrezygnowałem. Czy dobrze zrobiłem ???? Może ktoś się jeszcze wypowie ...... Odpowiedz Link Zgłoś