Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ?

• Gość: Vanity Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 94.127.109.* 27.07.10, 14:39
      Ja niestety poznałem tę firmę. Dramat. Dałem się zrobić jak dziecko
      teraz się bujam z krętaczem od 4 miesięcy i ani kostki ani kasy.
      Omijajcie Kopciuchów szerokim łukiem.
      • Gość: poszkodowny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.146.115.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 16:43
        może ktoś zna miejsce pobytu tego człowieka gdzie mieszkają jego
        rodzina żona i ten mały dzieciaczek
        może da się jakoś ściągnąć pieniążki?
        • Gość: oni Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 188.33.74.* 27.07.10, 17:45
          na urlopie
          • Gość: obserwator 3 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 18:14

jeżeli nie zapłaciłeś za całośc nie licz na szybką dostawę - ich tez
            juz paru nacieło np: ten z Konstancina chyba na 100 tyś.
            • Gość: mecenas Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.182.102.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 20:21
              Jak pójdzie pozew zbiorowy, to może uszczypnąć jeszcze więcej niż kwota
              jaką wymienił kolega. Chętnych jak widzę się znajdzie. Proponuję
              lekturę Pozew zbiorowy
              • Gość: obserwator 3 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 188.33.74.* 27.07.10, 20:45
                prowadzimy ich sprawę bo firma z Konstancina nie zapłaciła im około
                100 tyś zł netto za prace brukarskie które tam wykonywali,dlatego
                napisałem,że im także nie płacą, nie wspomnę o byłym senatorze RP
                który krewny im jest jakieś 57 tyś, plus odsetki od chyba roku,
                także to nie tak do końca jak tu jest na forum, no ale to już nie
                mój problem
                • Gość: mecenas Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.182.102.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 22:29
                  To postarajcie się ściągnąć te zaległości, bo będą potrzebne na wypłatę
                  odszkodowań z pozwu zbiorowego jaki szykuje się przeciw firmie kamjan.
                  Jako prawnik wie pan dobrze jaka jest ustawa. Wystarczy aby dziesięć
                  osób znalazło się w sytuacji, gdzie wierzytelności nie są spłacane w
                  deklarowanych terminach. Doszukamy się tylu. Nie można wszystkich
                  wodzić za nos miesiącami. Mój problem to też nie jest ale jak na to
                  patrzę to raczej się tym zajmę.
                  • Gość: obserwator 3 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 188.33.166.* 28.07.10, 07:46
                    działamy!pozdrawiam
                  • Gość: jarek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 00:34
                    kolego podaj mi swoje namiary skontaktuje się z toba w tym celu
                    • Gość: obserwator 3 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 12:23
                      a o kogo pytasz?
                      • Gość: mecenas Pozew Zbiorowy IP: *.147.104.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.10, 17:35
                        pozewzbiorowy.kamjan@gmail.com
                        Proszę o przesłanie zamówienia, potwierdzeń wpłaty zaliczki i adresu
                        poczty elektronicznej, celem odzyskania pieniędzy. Wszelkie zaliczki
                        wrócą do właścicieli. Moja prowizja zależy od odszkodowania jakie
                        firma KamJan będzie musiała zapłacić. Poszkodowani powinni zgłosić
                        fakt, że czują się oszukani u oficera dyżurnego lokalnej placówki
                        policji. Potwierdzenie tego faktu będzie wymagane w sądzie. Obecność
                        samych poszkodowanych nie jest wymagana przy rozprawie.
                        Zapraszam do lektury i nadsyłania zgłoszeń.
                        POZEW ZBIOROWY
                        • Gość: mecenas Re: Pozew Zbiorowy IP: *.147.104.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.10, 18:26
                          Przestrzegam przed składaniem fałszywych zeznań, zarówno na komendzie,
                          jak i w zgłoszeniu. To bardzo ważne, aby nikt nie mógł podważyć faktów.
                          Zgłoszenie proszę przesłać na adres: pozewzbiorowy.kamjan@gmail.com
                          Powinno zawierać terminy kontaktów, zamówienie, kopie potwierdzenia
                          wpłat zaliczek oraz to kiedy i gdzie zostało zgłoszone na policji.
                          • Gość: obserwator 3 Re: Pozew Zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 12:09
                            z mecenasika niezłe ziółko, na początku pozew zbiorowy a teraz już
                            prowizję chce - to o co tu chodzi Panie Mecenasie
                            a jak sprawę przegracie to od was wydębi prowizję
                            OSTRZEGAM!
                            • Gość: .... Re: Pozew Zbiorowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.10, 15:06
                              ..tez mi mecenas co na forum łupów szuka....
                              • Gość: obserwator3 Re: Pozew Zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 15:25
                                my także mozemy zając sie tą sprawą za niewielką opłatą, ale
                                prowizję musza zapłacić Państwo
                        • Gość: mecenas Re: Pozew Zbiorowy IP: *.147.34.103.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.08.10, 16:55
                          Pozew Zbiorowy
                          • Gość: mecenas Re: Pozew Zbiorowy IP: *.147.34.103.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.08.10, 17:04
                            Zajmuję się tą sprawą na prośbę mojego przyjaciela. Prowizja zostanie
                            pobrana z odszkodowania, a nie z pieniędzy jakie Państwo wpłacili
                            firmie Kamjan. Liczę na kolejne zgłoszenia.
                            • Gość: obe inne IP: 94.254.212.* 13.08.10, 08:45
                              jasne jasne a świstak zawija w sreberka
                            • Gość: Właściciel PHU KAM Re:do wszystkich anonimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 00:54
                              Wracajac na to FORUM -nie bede uzywac brzydkich słów - DŁUGO MNIE
                              NIE BYŁO ,ale okoliczności wyjasnienia własnie anonimowych
                              wpisujacych sie i szkalowanie mnie ,zajeła mi trochę czasu.
                              podam prawdziwy przykład i mozna to sprawdzic ,bo ja nie podszywam
                              sie uzywając anonimowości ,iz wpis PANA PROKOPOWICZA -NIE MAM
                              ZAMIARU PODAWAC Z JAKIEGO DNIA - BYŁ NIEPRAWDZIWY I DZIAŁA NA MOJA
                              SZKODE I MOJEGO SYNA ,ALBOWIEM ,W ROKU 2008 ZOSTAŁ WYDANY NAKAZ
                              ZAPŁATY ZŁOZONY NA MOJEGO SYNA Z PWÓDZTWA TEGOŻ PANA ,A DZISIAJ JEST
                              WSTRZYMANY ,KOSZTOWAŁO TO TROCHE PRACY ,JEDNAKZE KIEDYS
                              POWIEDZIAŁAM ,ZE KLIENCI MAJACY MOJA KOSTKE I WYŁOZONE POSESJE W
                              CZASIE W ROKU 2008 ,W BEZPRAWNY SPOSÓB ZADALI ODE MNIE CZY MOJEGO
                              SYNA ZWROTU WPŁACONYCH ZALICZEK I POSŁUGIWALI SIE TYM WŁASNIE
                              FORUM , .

BYŁA TO OSOBA Z KATOWIC ,SPRAWA W SADZIE MÓJ POZEW I WIELE INNYCH .
                              W TAK PERFIDNY SPOSÓB ,CHCIANO MNIE ZGNEBIĆ NA RYNKU PRACY Z
                              WYKORZYSTANIEM WSZYSTKICH MOZLIWYCH INSTRUMENTÓW TEGO FORUM ,JEDNAK
                              MYSLE ,ZE TERAZ PO TYCH 2 LATACH SPRAWIEDLIWOŚC ZWYCIĘZY .
                              A PAN PROKOPOWICZ WINIEN PRZEPROSIĆ MOJEGO SYNA ZA WPIS NA TYM
                              FORUM ,JAK KTOS JEST ZAINTERESOWANY NIECH SPOJRZY I ODCZYTA TREŚC
                              TAMTEGO POSTU .
                              W ŻYCIU SA RÓŻNE SYTUACJE ,JEDNAKZE NIKT NIE MA PRAWA KOGOS
                              OSĄDZAC , A JUZ NAPEWNO W TAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJAC INTERNET ,KTÓRY
                              PRZECIEZ DO TEGO NIE JEST STWORZONY .
                              MYSLE ,ŻE TERAZ POZWY ZBIOROWE TO JA ZROBIE ,DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZ
                              I TAK OTO ZAKANCZAM PEWIEN ETAP WPISÓW TEGO RORUM TAK MYSLE , A JAK
                              NIE TO ORGANA SCIGANIA TEGO DOPEŁNIĄ . MAM TAKĄ NADZIEJE .

POZDRAWIAM WSZYSTKICH OD FIRMY PHU KAMJAN Z MIĘDZYRZECZA .
                              • Gość: ciekawy Re:do wszystkich anonimów IP: *.formlessnetworking.net 20.08.10, 17:56
                                O, p. Teresa się pokazała. Tak przy okazji może się pani pochwali dorobkiem
                                istniejącej niecałe 5 lat firmy kamjan. Proszę napisać ile w tym czasie i na
                                jakie kwoty sądy orzekły prawomocnych nakazów zapłaty. Czy policzyła pani
                                wszystkie postępowania egzekucyjne? Ile było w tym czasie licytacji
                                komorniczych? Jak długo trwa stan obecny firmy kiedy to nie wykazuje żadnych
                                dochodów, ani żadnego majątku? Przy najbliższej okazji proszę odpowiedzieć na te
                                pytania ;)
                                • Gość: Pija-rowiec Reklama dzwignią handlu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 18:24
                                  Qźwa zapomniałem o dalszym promowaniu tego wątku.
                                  Już naprawiam...
                                  UP.
                              • Gość: OSZUŚCI Re:do wszystkich anonimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:43
                                UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
                                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie dzis złozylismy pozew o zwrot zapłaconej kwoty za towar.
                                Pieniądze wpłacone w maju, towaru do dziś nie dostalismy. Zapłaciliśmy za 100% towaru.
                                Kilka pisemek, Pani Mama Kopciuchowa odpisała że nic nam nie zwróci.
                                DLATEGO SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.

OSZUŚCI ----
                                • Gość: cennik Re:do wszystkich anonimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 20:48
                                  a po ile była u Was kostka w 2007 roku za tonę?
                                • Gość: oszukany Re:do wszystkich anonimów IP: *.formlessnetworking.net 15.10.10, 08:08
                                  Oszustwo to ich sposób na życie. Niestety, uzyskanie sądowego nakazu zapłaty wcale nie gwarantuje odzyskania pieniędzy, bo oficjalnie firma nie ma żadnego majątku ani dochodów i komornik nie ma z czego przeprowadzić egzekucji. Łatwowierność i naiwność ludzka ułatwia im uprawianie tego złodziejskiego procederu firmowanego przez niedoszłą posłankę LPR.
                                  • Gość: oszukany2 Re:do wszystkich anonimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 15:39
                                    święta racja
                                    • Gość: obe do itd. IP: 188.33.80.* 16.10.10, 17:47
                                      o! powiało polityka wybory blisko
                                      • Gość: rrrr Re: do itd. IP: 188.33.80.* 16.10.10, 17:51
                                        a gdzie mecenas - też oszust
                                        ciekawe na ile was wydyma
                          • Gość: mecenas Re: Pozew Zbiorowy IP: *.182.10.32.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 20:55

Nie pozwólcie się dalej oszukiwać. Szymon Kopciuch jest kłamcą. Po
                            upływie 30 dni od wpłynięcia zaliczki ma obowiązek ją zwrócić. Jest na
                            to termin 14 dni. Jeśli tego nie zrobi to proponuję zgłosić ten fakt
                            najpierw na komendzie policji, a później do mnie.
                            Pozew Zbiorowy
                            • Gość: pytek Tak se pytam :) IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.10, 16:27
                              Mamciu kamjanowa czy to prawda, że Świdnickim sądzie powstaje spec zespół złożony z psychiatrów ds. analiz twórczości maminej twórczości?
                              • Gość: obserwator3 pisać pisać IP: 94.254.183.* 21.08.10, 20:08
                                witam
                                zapraszamy do wpisów na forum szczegónie tych najbardziej
                                obraźliwych, pomawiających i innych!
                                nawet z takiego g... można zrobić pieniądze
                                a i prosimy wymieniać kogo się pomawia
                                powodzenia
                                • Gość: inny aaaaa IP: 94.254.183.* 21.08.10, 20:12
                                  z tych kamjan to nieźli analitycy jak tylu baranów potrafili
                                  przerobić, a teraz paru dupków chce się odegrać bo inaczej nie
                                  potrafi - zrozumiałe
                                  buahahhaha
                                  • Gość: a Re: aaaaa IP: 95.141.32.* 21.08.10, 22:45
                                    ooo, karaluszek szymek wylazł z dziurki i napisał bzury jak zwykle. Ciekawe,
                                    kiedy oszuka następnego klienta, bo póki co nie stać go nawet na utrzymanie
                                    konta allegro.
                                  • Gość: KAMJAN WŁASCICIEL Re: do mecenasa K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 22:58
                                    [i][/ A cóż tak Pan ucichł Panie mecenasie K.<><><>
                                    • Gość: inny aaaa IP: 188.33.71.* 22.08.10, 07:36
                                      a pomyłka!
                                      • Gość: kamjan kamjan IP: 109.243.217.* 10.10.10, 10:47
                                        zapraszamy do odwiedzania naszej strony
                                        kamjan.firmy.net/
                                        • Gość: komornik Re: kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:07
                                          a skąd fundusze na sfinansowanie strony www?
                                        • Gość: :) Re: kamjan IP: *.die.net 24.10.10, 12:07
                                          Strona kamjanów jest jak ich "firma" - nie istnieje. Zostały długi i wierzyciele.
                        • Gość: mecenas Re: Pozew Zbiorowy IP: *.146.180.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 18:22
                          POZEW ZBIOROWY
    • Gość: Lol Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 24.10.10, 20:50
      Od 3 lat gadacie o tej firmie. Nie znudziło Wam się jeszcze??? :O
      • Gość: bubu Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 17:26
        oni gadają a firma się rozwija - widac promocja
      • Gość: :) Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 64.186.132.* 01.11.10, 15:30
        Niestety pisanie o tej "firmie" to nie kwestia znudzenia ale przykry obowiązek. Dokąd będą oszukiwać i naciągać dotąd należy o tym pisać.
        • Gość: analityk Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:01
          Niezła cwaniak ten admin skoro umie wypierdylać z Forum byle jakie wątki na temat lokalnych politykierów a o reklamę KAMJANA dba od wielu miesięcy jak o własną . Wychodzi na to, że ten szmaciarz wykorzystuje to Forum, bo ma w tej firmie albo udziały albo rodzinę.
          • Gość: 202 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 16:53
            naiwny Szymonie, myślisz, że podpuscisz admin i to wszystko zniknie hahaha
    • Gość: inne <a href="http://www.favore.pl/203376_brukarstwo-kostka-gran" targe IP: 46.112.17.* 21.11.10, 19:41
      www.favore.pl/203376_brukarstwo-kostka-granitowa-granit-strzegom-dolnoslaskie.html
      • Gość: grabarz Re: <a href="<a href="http://www.favore.pl/203376_bruk" target IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.10, 19:59
        Wy jeszcze piszecie? Rany boskie. Bylem tu z 3 lata temu nazad i juz byl ten wątek. makabra.
    • netowy_szperacz Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? 19.11.13, 12:36
      I co tam u Kamilka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka