Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele

• Gość: Angela Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 20.01.09, 16:32
      Nie polecam zespołu "Respect" jeżeli się tak jeszcze nazywają... Na moje wesele
      po prostu nie przyszli!!
      • Gość: yusta Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.09, 00:59
        Angela,możesz coś więcej napisać na temat tego zespołu ? Czy napewno chodzi o
        Respect z Wałbrzycha ? Jak to możliwe że nie przyszli , czy miałaś z nimi umowę ?
        • Gość: lepiej uważać Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:30
          to typowe respekt może podpisywać pare umów na 1 termin potem nie
          dziwota,ze nie "przychodzą "bo sie nie rozdwoją--to sie nazywa
          sprzedawanie wesel,albo umów jak kto woli.Także nawet jak macie
          umowe to wcale nie oznacza,ze akurat oni zagrają wam na waszym
          weselu.OD.CO poprostu słowność nie jest ich najlepszą wizytówką.
          • Gość: Młody. Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 21.01.09, 12:57
            Klasowe zespoly nie pozwalają sobie na takie numery.U mnie
            grali"Trio Color"- SUPER.Ale wiem że mieli inne propozycje za
            większe pieniądze.I nie dali się skusić.
            • irati Re: Zespół muzyczny na wesele 21.01.09, 13:27
              U mnie tez maja grac "Trio Color". Mlody jak sprawdzili sie u Ciebie na weselu?
              Potrafia porywac ludzi do tanca? Organizuja fajne konkursy? Zastanawiam sie czy
              nie lepszy bylby dj?
        • Gość: Angela Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 21.01.09, 18:13
          Oczywiście, że miałam umowę podpisaną kilka miesięcy wcześniej i wpłaconą
          zaliczkę. W dzień ślubu, kiedy weszliśmy na sale weselną okazało się, ze ich nie
          ma! Totalna katastrofa. Przysłali zamiast jakieś trzy osoby, które zepsuły nam
          całą zabawę.Znali może z 10 piosenek i grali je na okrągło, żadnych zabaw
          weselnych nie było, chyba że oczepiny, które trwały 5 minut.Do dziś czujemy
          ogromny niesmak i tak chyba zostanie.
          • Gość: Jolka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 07:49
            Gość portalu: Angela napisał(a):

> Oczywiście, że miałam umowę podpisaną kilka miesięcy wcześniej i
            wpłaconą
            > zaliczkę. W dzień ślubu, kiedy weszliśmy na sale weselną okazało
            się, ze ich ni
            > e
            > ma! Totalna katastrofa. Przysłali zamiast jakieś trzy osoby, które
            zepsuły nam
            > całą zabawę.Znali może z 10 piosenek i grali je na okrągło,
            żadnych zabaw
            > weselnych nie było, chyba że oczepiny, które trwały 5 minut.Do
            dziś czujemy
            > ogromny niesmak i tak chyba zostanie.

wierzyć się nie chce! Napisz coś więcej o tym Respekcie bo zespół
            zmieni nazwę i kolejnych ludzi nabije w butelkę.
    • Gość: color Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 14:02
      Zdcydowanie zespół RELAX z Mieroszowa, przesłuchałem chyba ze 100
      orkiestr zanim wybrałem, to jest prawdziwy zespół muzyków 5 osobowy
      każdy gra na instrumentach a nie jakas tam melodia z keybordów
      gitara solowa, basowa perkusja itd muzyka na zywo repertuar na
      czasie, poza tym z mojego polecenia juz zagrali 4 razy i wszyscy mi
      dziekowali niezmiernie :):)
      • Gość: Angela Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrzegam! IP: *.centertel.pl 21.01.09, 18:16
        • Gość: yusta Re: Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.09, 21:13
          No to faktycznie przykre, zepsuć ludziom jeden z najpiękniejszych dni w życiu )-:
          • Gość: Angela Re: Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrz IP: *.centertel.pl 22.01.09, 19:47
            Dla pieniędzy ludzie zrobią wszystko.Jestem pewna, że znaleźli sobie inne,
            lepiej płatne wesele:( Pocieszamy się jedynie tym, że będzie co wspominać;) Ale
            niestety tego już się nie da naprawić, powtórzyć i zmienić. Respect potrafią
            mydlić oczy, ale jak się sama przekonałam, to są zwykli obłudnicy...szkoda gadać:(
            • Gość: zespół "Respect" Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 00:26
              To Wasze forum,a reklamują się tu wzajemnie zespoły często nie
              mające z muzą wiele wspólnego.Atak na mój zespół to wynik
              bezsilności i zazdrości,tym razem zostało naruszone prawo,niestety
              post od zespołu "angela" to żałosny przykład,jak walczy się o
              rynek...,tylko dlaczego Waszym kosztem? A Wam dyskietkarze mówię po
              raz wtóry,nauczcie się choćby "100 lat" na żywo,a nie z dysku!
              I jeszcze jedno,znają mnie muzycy od Wrocka po Szklarską,i wiedzą co
              to "Respect" Zbyszka Żyłki z Wałbrzycha,my nie musimy się
              reklamować,skoro 2010 prawie zamnknięty
              pozdrawiam wszystkich Z.Żyłka "RESPECT"
              p.s.Jeszcze do młodych par,na prezentacji żądajcie materiału video!
              i do zobaczyska na najbliższej imprze!Masz pytanie? 601572703
              • Gość: Angela Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.centertel.pl 23.01.09, 14:48
                Ja po prostu wyrażam swoją opinię na temat zespołów weselnych, a że o Pańskim
                nie mogę nic dobrego napisać, to już inna sprawa...Dobrych wspomnień z Pana
                udziałem nie mam ...niestety. Za to dzięki
                Panu same przykre, ale cóż...Poza tym nie widzę, gdzie zostało naruszone
                prawo...proszę zajrzeć do kodeksu cywilnego następnym razem.
                • Gość: Respect Re:Do Angeli IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 19:41
                  W takim razie proszę wszystkim na tym forum się przedstawić,i podać
                  termin tego wesela.Posiadamy wszystkie umowy,więc nic prostszego jak
                  to sprawdzić Angelo...tylko brak dobrej woli czasem ogranicza...
                  • Gość: Angela Re:Do Angeli IP: *.centertel.pl 23.01.09, 20:24
                    Forum jest anonimowe, więc nie rozumiem dlaczego miałabym się wszystkim
                    przedstawiać...Nie jestem abderytą! Jeżeli chodzi o naszą umowę , to powinien
                    się Pan cieszyć, że nie przedstawiłam jej przed sądem z adnotacją, niewywiązanie
                    się z umowy! To tyle z mojej strony nie zamierzam z Panem dyskutować, bo to
                    irracjonalne. Wyraziłam swoje zdanie na temat zespołów weselnych i po to właśnie
                    jest chyba to forum!
                    • Gość: Respect Re:Do Angeli IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 21:18
                      Odniosę się w imieniu mojego zespołu po raz ostatni.Ten zarzut to
                      zwykłe pomówienie,bo co innego wyrazić opinię,a co innego postąpić w
                      ten sposób! Z 62 imprez w ub.roku do skutku nie doszła jedna ze
                      wzgl.na żałobę w rodzinie,to 5 lipiec 2008,ale zagramy w tym
                      roku.Moglibyśmy zrobić z tego użytek,ale mamy to gdzieś!Nie ma
                      daty,nie ma sprawy!Są pewne wyjątki,gdzie kultura osobista powinna
                      mieć prioirytet nad ogólnie przyjętymi zasadami,cokolwiek miałoby to
                      znaczyć!
                    • Gość: agnieszka Re:Do Angeli IP: *.nott.cable.ntl.com 25.01.09, 11:08
                      u mojej siostry tez gral ten zespol i gwarantuje ci ze wszyscy bylismy
                      zachwyceni lacznie z para mloda,wiec nie rozumiem po co klamstwa i oczernianie
                      innych
                      • Gość: Angela Re:Do agnieszki IP: *.centertel.pl 25.01.09, 21:29
                        Ja po raz kolejny powtórzę, iż nie twierdzę, że zespół gra źle! Gdyby grał źle,
                        to na pewno nie wynajęłabym ich na swoje wesele! Aczkolwiek są nieuczciwi,
                        wystawili mnie w dzień wesela, a co gorsza nas nie uprzedzili, że nie przyjdą!
                        Zagrali na innym weselu, które pewnie było lepiej opłacone. Proszę czytać
                        uważnie następnym razem.
                  • Gość: siwy Re:Do Angeli IP: *.chello.pl 17.02.09, 21:54
                    na wesele to tylko DefektMuzgó
                  • mika7807 Re:Do Angeli 20.02.09, 23:27
                    w Świebodzicach jest super orkiestra "Bez Drinka" Swietnie grają
                    niestety nie mam nr. telefonu. Jak ktoś ma namiary to podajcie
                • Gość: D-KAT DJ DJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 11:55
                  WESELA BALE BANKIETY DYSKOTEKI ITP
                  KONTAKT 0886999946 ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM OKOLICE W-CHA
                • Gość: Dj Dj Dj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 11:59
                  Wesela,Bale,Bankiety,Imprezy firmowe i inne:)
                  Zainteresowanych zapraszam OKOLICE WAŁBRZYCHA
                  0886999946
                  • Gość: JAN Re: Dj Dj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:30
                    JA POLECAM GOŚCIA POD NUMEREM 505 93 93 33
                    ZARĄBIŚCIE GRA
                • Gość: dj dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:06
                  Wesela,Bale,Dancingi,Dyskoteki imprezy firmowe i inne:)
                  Okolice Wałbrzycha ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM
                  TEL KOM 0886999946
                • Gość: martyna Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 07:52
                  Polecam zespoł MAŚLANI ze Świdnicy - trzy osoby w zespole.
                  Dziewczyna ma rewelacyjny głos :) reperutar bardzo szeroki. Naprawdę
                  są świetni :) jesli kogoś zainteresuje to mam jeszcze telefon, bo
                  grali na moim weselu ;)
                  • Gość: marcin Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:41
                    a ja polecam zarąbistego dja z wałbrzycha

łukasz ma na imie 505 93 93 33
                • Gość: zespoły muzyczne do wszystkich którzy piszą głupoty IP: *.139.146.104.koba.pl 02.03.09, 18:58
                  krytykujecie zespół muzyczny ale są zespoły w innych regionach polski które maja takie same nazwy. Krytykując dany zespół piszcie dokładnie jego dane np:skład zespołu i miejscowość skąd pochodzą. W tym momencie zniesławiacie inne o tej samej nazwie.
                  • Gość: żaba Re: do wszystkich którzy piszą głupoty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.09, 19:49
                    ...a no fakt, ale chyba chodziło o respect ze szczawna
                  • Gość: res Re: do wszystkich którzy piszą głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 02:02
                    otóż to ...
              • Gość: Dociekliwy Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.centertel.pl 23.01.09, 15:27
                Może kolega ŻYŁKA przyzna sie jak na jednym z wesel o 22 chcieli
                wygonić jego zespól bo co nieco był pod wpływem.
                • Gość: muzyk Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 16:24
                  Żyłka o co ci chodzi człowieku z tymi dyskietkarzami, potępiasz innych za
                  korzystanie z podkładów podczas gdy sam z nich korzystasz i nie fatygujesz się
                  męczeniem artystycznych paluszków żeby zagrać choć raz coś na żywo może
                  faktycznie prócz toastu... Jak twierdzisz, że grasz na żywo to gdzie są muzycy z
                  perkusją chociażby a koleś z gitarą powinien mieć choćby podpięty dla ściemy
                  kabel a nie świrować dla lepszego efektu wizualnego, niestety nie słychać tej
                  gitarki, a szkoda... I kto tu mówi o ściemie???
                  • Gość: buzia Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 18:07
                    ja polecam zespół JANIKI pełna profeska, grają w 4-5 osób na "żywych
                    intrumentach" potrafią rozruszać i rozbawić towarzystwo do łez.
                    byłam już na jedym weselu z ich udziałem i sama zdecydowałam że
                    zagrają na moim weselu.
                  • Gość: kamila kłamstwa o "Respect" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:08
                    przeczytałam wypowiedzi angeli i dociekliwego dotyczące
                    zepołu "Respect" i nie mogę uwierzyć w ich prawdziwość. jak dla mnie
                    sa to wierutne kłamstwa a za tymi psełdonimami kryją sie członkowie
                    innych konkurencyjnych zespołów muzycznych. Pana Żyłkę znam dość
                    długo i wiem doskonale ,że takie rzeczy w przypadku jego zespołu po
                    prostu sie nie zdarzają. byłam na kilku weselach na których
                    grał "Respect" i sama poprosiłam ich aby zagrali na moim. odbyło sie
                    ono we wrześniu i do końca życia go nie zapomnę ponieważ było cudow
                    nie.zespół spisał sie rewelacyjnie,grał świetne utwory,przez całe
                    wesele parkiet był pełny a pan Lewandowski współpracownik pana Żyłki
                    ujął wszystkich swoją piękną grą na skrzypcach.wszyscy goscie byli
                    zachwyceni i wielu z nich podchodziło po wizytówki do zespołu.
                    dodam jeszcze ,że zespół "Respect" nie jest jedynym jaki znam. zanim
                    podjeliśmy decyzję o tym który zespół zagra na naszym weselu
                    zapoznaliśmy sie z ofertą innych wałbrzyskich zespołów polecanych na
                    forum .jak sie okazało to jedynie pan Żyłka wykazał sie od samego
                    początku profsjonalnym podejściem do sprawy. niektóre zespoły bardzo
                    polecane na forum po prostu nas rozczarowały, kto wie może same
                    napisały o sobie pochlebne opinie a teraz piszą antyreklamę
                    lepszemu, wypierającemu ich z rynku zespołowi???
                    • Gość: andrzej Re: kłamstwa o "Respect" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:14
                      popieram Kamilę, są świetni, polecam polecam i jeszcze raz
                      polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Angela Do kamili IP: *.centertel.pl 23.01.09, 20:33
                      Może i Respect zagrał fajnie na Twoim weselu, między innymi dlatego miał grać i na moim, niestety na moim się nie pojawił! Ja nie generalizuje, ale wyrażam swoje zdanie, a ktoś kto łamie na całej linii warunki umowy nie jest dla mnie wiarygodny. Patrząc ogólnie jeżeli raz tak zrobili czemu nie mieli by tego robić częściej?
                  • Gość: muzyk keys Re:o dyskietkach,mp3,i takich tam.. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 20:38
                    taaa...sielanka,zaznaczyłem wyrażnie że nie wszystkich to tyczy,i
                    dobrze wiesz o czym mówię.Są kapele które puszczają midy lub
                    mp3,mało tego często z linią.Ja kolego siedzę i niestety zatrudniam
                    artystyczne paluszki{dzięki} aranżując kawałek od 1-go do często 16-
                    go traku w sequencerze jednego z trzech syntezatorów,i robie za
                    bębny bas sekcje smyki etc.jak wiesz to ciężki kawałek chleba,ale to
                    mój aranż.Na żywo to 70%-mówię o weselu.Gitara chodzi na nadajniku
                    dlatego kabla nie zobaczysz.Na koniec nie jest moim zamiarem obrażać
                    prawdziwych muzyków,a tylko życzyć wielu imprez.pozdro Z
                  • Gość: realista Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:19
                    Gość portalu: muzyk napisał(a):

> Żyłka o co ci chodzi człowieku z tymi dyskietkarzami, potępiasz
                    innych za
                    > korzystanie z podkładów podczas gdy sam z nich korzystasz i nie
                    fatygujesz się
                    > męczeniem artystycznych paluszków żeby zagrać choć raz coś na żywo
                    może
                    > faktycznie prócz toastu... Jak twierdzisz, że grasz na żywo to
                    gdzie są muzycy
                    > z
                    > perkusją chociażby a koleś z gitarą powinien mieć choćby podpięty
                    dla ściemy
                    > kabel a nie świrować dla lepszego efektu wizualnego, niestety nie
                    słychać tej
                    > gitarki, a szkoda... I kto tu mówi o ściemie???

Skoro jesteś muzykiem to pewnie wiesz jak to się robi. Boss zgarnia
                    całą kasiorę, grają maszyny a statyści za parę groszy odstawiają dla
                    gości teatrzyk.
                    • Gość: muzyk keys Re: Do realisty IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.09, 22:28
                      Posłuchaj ludzie płacą zespołom często duże pieniądze ponieważ to
                      ich jedyny taki dzień w życiu,to jak sądzę chcieliby mieć ogólnie
                      dobrą zabawę.Niestety nie zawsze tak jest,ponieważ pewna grupa ludzi
                      nie mających z muzyką absolutnie nic wspólnego,uparła się,że będzie
                      zespołem muz.i wtedy masz swój teatrzyk,ok.to nie moja sprawa,ale
                      wara od kapel,które stanowią prawdziwi muzycy,które pracują,mają
                      dobry sprzęt,swoje aranże,i brzmienie,a nadto utartą renomę jak mój
                      zespół,i to jak widać skąd przychodzą posty nie tylko w
                      Polsce,cóż..niech młode pary poznają i takie tajniki tego
                      zagadnienia.Każdy ma prawo wyboru zespołu,muzyk natomiast kapeli,a
                      Ty nie musisz pracować za grosze... "Respect"
                      • Gość: kolla Re: Do realisty IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.09, 23:52
                        tak czytam i trochę mi przykro że tak nawzajem na siebie warczycie... Angela
                        pisała, że Respect nie zagrał a nie że jest beznadziejny, a to różnica, po czym
                        Respect został zmieszany z błotem. Młodym parom polecam indywidualny wybór
                        zespołu, spiszcie wszystkie numery z forum, spotkajcie się z zespołami, niech
                        Wam coś zagrają czy coś tam i sami podejmijcie decyzję. To Wasz dzień i Wy
                        decydujcie, kto ma grać na Waszym weselu. A opinie na forum mogą być prawdziwe,
                        ale wcale nie muszą, tak więc odwiedzajcie zespoły osobiście, najlepiej na
                        żywych imprezach, tam usłyszycie najwiarygodniejszą próbkę. Pozdrawiam i życzę
                        powodzenia w wyborze
                • Gość: od kolegi Re: Do dociekliwego IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 21:24
                  Nie masz racji.Nie piję wogóle...Tylko jak jestem sam albo w
                  towarzytstwie pozdro
                • Gość: krzyś Re: Do przyszłych młodych par...i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:32
                  ja poznalem goscia i widzialem i slyszalem jak gra.

bardzo sie ludziom podobał i mnie też

505 93 93 33

polecam
            • kobra1961 Re: Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrz 16.10.11, 21:24
              Współczuje Ci to straszne,ale Andrzello,to naprawdę najlepszy ZESPÓŁ bo byłam na kilku ich imprezach -nie piją alkoholu,super wokale i żywa muzyka-profesjonalisci.Musiało coś się poważnego wydarzyć że Cie zawiedli:)a umowę podpisywałaś z zespołem?czy jedną osobą,może ktoś się podszył to ambitni Ludzie.
          • Gość: walec Re: Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:33
            trzeba było wziąć DJa z W-cha. świetnie grający gość
            podaje numer dla przyszłych weselnikow
            505939333
        • Gość: marcin Re: Zespół Respect- nie polecam, a wręcz przestrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:41
          tak jest z zespołami na weselach

robią długie przerwy
          piją wódkę i biorą za to ogromną kaseę

Ludzie bierzcie na wesela DJ'a

zawsze DJ'a

podaje numer do świetnego DJ'a - 505 93 93 33
          • Gość: fifa gość DJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 22:16
            DJ też człowiek chce zarobić.Byłem na takim weselu.Gość upił sie i zniknął a muzyka wiadomo CD.skasował tyle co dwuosobowy zespół muzyczno -wokalny i śmieje się że wystarczy skłócić zespoły ,troche poobczerniać na FORUM i bez wysiłku zbiera za nie kasę.Podaje tylko swój numer tel. na FORUM.Gratuluje pomysłowości'
      • Gość: wesiek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 21:42
        Pewnie się już powtórzyło, ale ja bardzo mocno polecam zespół TUTTI.
        muza grana na żywo, dobre nagłośnienie. Mają demo i materiał video z
        imprez jakie grali. Fajnie prowadzą zabawy. nr tel.0606 784 065
        • Gość: Obłąkany Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 15:45
          Co z tym zespołem TUTTI ???
          Czy ktoś widzial ich w akcji ??
          I jakie ma odczucia ??
          • Gość: ??? Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 11:18
            ???
            • Gość: . Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 17:54
              .
              • Gość: wiesiek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 31.01.09, 13:46
                znalazłem stronę internetową: www.tutti.org.pl
                W tym roku grali na sylwka w SP21 na Podzamczu. Ludziom podobno się
                podobało. Ja chwalę za wesele jakie odstawili. Pozdrawiam Pana Jurka
                • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 08:33
                  A ja bez żadnej ściemy i kryptoreklamy powiem Wam, że jak chcecie
                  mieć udane wesele to dzwońcie do zespołu FORTE 888/615558 lub JANIKI
                  602/523209.
                  • Gość: balowiczka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:42
                    jak już tak polecacie swoje typy to i ja sie dołanczam,polecam
                    zespół tango z wałbrzycha ktoś już tu napisał o sylwestrze w
                    dziećmorowicach gdzie grali też tam byłam i moje odczucia są
                    niesamowite wytańczyłam sie za wszystkie czasy,super było mam
                    nadzieje ze każdy sylwester tak bede spedzac.
                    • Gość: kasia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:48
                      ja na sylwka byłam w domu no i teraz żałuje ale z zespołem tango
                      miałam okazje sie bawić na weselu u znajomych fajnie grają i super
                      prowadzą zabawy i konkursy polecam
                      • Gość: Tango Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 05.02.09, 16:24
                        Jak chcesz zatrudnić TANGO to kup odrazu 2 razy tyle wody co
                        normalnie.Żeby ludzie ze zgryzoty mieli chociaż co pić.Jak ktoś mi
                        mówi że zespól 2 osobowy jest dobry to chyba tylko w tym ciemnym
                        mieście.
                        • Gość: taka prawda Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:35
                          czasem w zespole 2 osoby robią większą robote jak 4 stojaki( w tych
                          pseudo zespolikach "na żywo": jak sie śmią nazywać!!!!!!!!!bo
                          taaaaaaaaaaka prawda
                          • Gość: taaaaka prawda! Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:47
                            Gość portalu: taka prawda napisał(a):

> czasem w zespole 2 osoby robią większą robote jak 4 stojaki( w
                            tych
                            > pseudo zespolikach "na żywo": jak sie śmią nazywać!!!!!!!!!bo
                            > taaaaaaaaaaka prawda

Prawda jest taka, że jak kogoś stać to zatrudnia prawdziwy zespół z
                            perkusją i zawodowymi muzykami grającymi naprawdę a nie na niby.
                            Wszelkie dj-ejstwo i "zespoły" jedno, dwu osobowe to ściema dla
                            oszczędnych, taka sama jak podrabiana wódka albo chińskie lakierki.
                            • Gość: bo jest jak jest Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:40
                              no cóz takie są czasy i realia,ze nie wszyscy mogą sobie pozwolić na
                              zatrudnienie 4 czy 5 osób ale jak już to robi to niech im dokładnie
                              paytrzy na ręce.owszem są zesspoły 4 osobowe ,które łoją cała noc
                              naprawde grając,ale są i takie,które udają,ze grają a cały podkład i
                              tak wychodzi z mp3. prawda więc taka są zespoły i zespoły.
                              • Gość: nie jest tak źle Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:56
                                Gość portalu: bo jest jak jest napisał(a):

> no cóz takie są czasy i realia,ze nie wszyscy mogą sobie pozwolić
                                na
                                > zatrudnienie 4 czy 5 osób ale jak już to robi to niech im
                                dokładnie
                                > paytrzy na ręce.owszem są zesspoły 4 osobowe ,które łoją cała noc
                                > naprawde grając,ale są i takie,które udają,ze grają a cały podkład
                                i
                                > tak wychodzi z mp3. prawda więc taka są zespoły i zespoły.

Profesjonalny zespół grający na żywo zagra na weselu za 3-3,5 tys.
                                Dyskietkarze biorą nawet do 2,5 tys. Najczęściej jest tak, że
                                większość kasy i tak inkasuje szef-właściciel nagłośnienia i zestawu
                                empetrójek. Podrygująca panienka i statysta z gitarą bez kabla
                                dostaną po 200 zł za odstawienie szoł aby gościom zadawało się, że
                                przygrywa "zespół". Czy warto za kilkaset złotych oszczędności
                                zepsuć najważniejszy dzień w życiu?
                                • Gość: Debilizm Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.09, 12:18
                                  Ja po prostu widze że to nie jest wątek dla klientów tylko dla zespołów które
                                  sie prześcigają, dla słabych zespołów które się tu same reklamuja tutti,dj.
                                  Tango to już chyba śpi na tym forum .

A co do grania :

To ja nie jestem muzykiem, ale idżcie sobie na koncert nie jednej wielkiej
                                  gwiazdy i poglądajcie jak tylko rusza mordą a reszta składu świruje pawiana
                                  perkusista ma szmate na bębnach basiście odpioł się kabel... i biorą po
                                  kilkadziesiąt tysięcy za godzinny występ- A wy oczekujecie hu wie czego od
                                  grajków weselnych-Tam przynajmniej śpiewają na żywo
                        • Gość: ->> DO NICKU TANGO Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 18:09
                          to zwykla konkurencja! ludzie nie sugerujcie sie tymi wypowiedziami,
                          tango jest dobre jak inne zespoly. czlowiek chce oszpecic zespol ale
                          cos mu sie to nie udaje. z tego co slyszalem ten zespol to weseli i
                          niepijacy ludzie. pozdrawiam.
                  • Gość: turek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 17.07.09, 23:06
                    tutti i janiki to zespoły z dupy.
                  • Gość: wychuchol Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.10, 16:15
                    A zna ktoś Relax z Mieroszowa?? jak grają?
                • Gość: GOSC WESELNY Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 62.87.160.* 10.02.09, 20:39
                  kolo z manchatanu na piaskowej gra na parapecie z tesco !! ODRADZAM
      • Gość: keys Re: Zespół Respect-polecamy!!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.09, 00:43
        3-osobowa kapela z doświadczeniem,bogatym repertuarem,markowym
        sprzętem i niestety niezdrowym podnieceniem konkurencji,601572703
        • Gość: zeno Re: Zespół Respect-polecamy!!! IP: *.gprs.plus.pl 30.03.09, 09:21
          Samochwała w koncie stała /jak drogi ten repertuar ile kosztowały
          gotowce/
          • Gość: keys Re: Zespół Respect-polecamy!!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.09, 13:29
            Gość portalu: zeno napisał(a):

> Samochwała w koncie stała /jak drogi ten repertuar ile kosztowały
            > gotowce/

PYTANIE ZADANE POD ZŁYM ADRESEM...SPYTAJ O TO SWOICH KOLESI,BO
            PEWNIE SAM TRZASKASZ KAWAŁKI W MIDI I NIEMASZ POJĘCIA PODOBNIE JAK
            JA,I WIELU INNYCH MUZYKÓW,KTÓRZY SAMI ROBIĄ ARANŻE SKĄD,I ZA ILE
            INNI BIORĄ SWOJE...

PYTASZ ILE KOSZTOWAŁY,ODPOWIADAM;WIELE LAT DOŚWIADCZENIA I PRACY W
            ŻYWYCH KAPELACH,A GRAJĄC NA SYNTEZATORACH TAKŻE Z SEKWENCERAMI
            MIDI,STĄD JUŻ PROSTA DROGA DO ZROBIENIA KAŻDEGO KAWAŁKA!

NIE ROZUMIĘ NATOMIAST SKĄD TE USZCZYPLIWOŚCI POD MOIM ADRESEM,ŻE
            BRZMI? ZNAM DOBRZE WROCŁAWSKIE ŚRODOWISKO MUZ.TAM MUZYCY SIĘ
            SZANUJĄ,POMIMO WIĘKSZEJ KONKURENCJI ŻADNA KAPELA NIE ZAGRA NP.WESELA
            ZA KLOCKA! W W-CHU OWSZEM ,ZDARZA SIĘ.WIĘC O CZYM MOWA...?WOLNY
            RYNEK SZANOWNE ZESPOŁY TO NIE WOLNA AMERYKANKA,SPYTAJCIE CZY SUKNIA
            ŚLUNA,GAJER,CZY "PALIWO" WESELNE W W-CHU SĄ TAŃSZE?

I NA KONIEC ZENO,NA "KONCIE" TRZEBA TROCHĘ MIEĆ ABY ROBIĆ DOBRĄ
            MUZĘ,NATOMIAST W "KĄCIE" STOI OD LAT NIEUŻYWANY KORG POLY 61,KTÓRY
            ODDAM ZA "stufkę"
            pozdro
    • Gość: kazik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.sattom.pl 06.02.09, 20:54
      zespół pana janusza z marii
      • Gość: Pogotowie muzyczne oprawa muzyczna wesela, bale itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:37
        oprawa muzyczna na wesele profesjonalnie, solidnie kontakt
        zgłoszenia na e-mail: alticor6@wp.pl
        • Gość: Grzesiu fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 11:21
          byłem na sylwku w głuszycy w starej piekarni grał jakiś escejp super
          muza żadnych smętów ;) poszukuje do nich nr ma ktoś???
          • Gość: dobra rada Re: fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:19
            drogi panie z zespołu escape takimi tanimi sposobami to ty klijentów
            sobie nie połapiesz żenada
          • Gość: Zib Re: fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.google.com 26.02.09, 03:07
            Poszukaj w PF
          • Gość: gość Re: fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:51
            zespół escape nr.886999946
            • Gość: zubi Re: fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.09, 15:31
              Zespół respect !!! 601 57 27 03
              • Gość: kent Re: fajny zespół poszukuje numeru pomoc!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 16:00
                Wolnych pare terminów "Dobryzespół 96" 3 lub 4osoby \z saxem lub
                bez\,kapela z doświadczeniem,świdnicko-wałbrzyska 724 533 968
    • Gość: gość Respect najlepsza 3 osob.kapela!!! IP: *.eranet.pl 20.02.09, 15:08
      To jeden z najlepszych zespołów na rynku.Profesjonalny
      repertuar,niepowtarzający się.Utwory na czasie.Własne aranże.Srzęt
      muzyczny,oraz nagłośnienie markowe 2x2000 waat,...a instrumenty
      klawiszowe niestety bez stacji dyskietek,to oznacza grę na żywo!nie
      licząc automatu perkusyjnego,który się przynajmniej nie
      opije.Skład;3 syntezatory tj.Yamaha SY 85,Yamaha S900,Acces
      Virus,akordeon Weltmeister{tam też niema stacji
      dyskietek},gitara "Stratocaster" z system
      bezprzew.,mikrofony "Sennheiser e-945",nagłośnienie
      firmy "Zeck"+światła.Prezentacja polega na pokazie video-tam
      wszystko widać i słychać! 601572703 lub zibirespect@wp.pl
      • Gość: ania Re: Respect najlepsza 3 osob.kapela!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:16
        no nie wiem tak szczerze to byłam na weselu gdzie grał respekt i nie
        podbało mi sie.Moze dlatego,że nie za bardzo potrafili porwać ludzi
        do tańca przynajmniej na początku imprezy prawie wszyscy
        siedzieli.kiepsko troche prowadzą konkursy.odrazu mówie,ze nie
        jestem żadnym członkiem jakiegoś zespołu poprostu gościem weselnym
        który ma odwage wypowiedzieć sie na ty forum
      • Gość: respect Re: Respect najlepsza 3 osob.kapela!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:20
        respect no no no!!!!
        • Gość: marketing ds.rekla do zespołów muzycznych i klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:00
          JEŻELI POSZUKUJECIE KLIENTÓW TO RÓBCIE TO W SPOSÓB KONKRETNY A NIE
          PRZEPYCHACIE SIĘ NA FORUM MIĘDZY SOBĄ PRAWDA JEST TAKA ŻE MACIE
          NISKIE POCZUCIE WARTOŚCI I BRAK KLIENTÓW ŻE SAMI SOBIE POD PSEUDO
          INNYCH KLIENTÓW RZEKOMYCH WYSTAWIACIE KOMENTARZE!!! CZY PRZYBYWA WAM
          OD TEGO KLIENTÓW!? CZY TYLKO ZAINTERESOWANYCH ZASIĘGNIĘCIEM JAKIEJŚ
          INFORMACJI? ILU KLIENTÓW W CIĄGU TYGODNIA PODPISAŁO Z WAMI UMOWY?
          ZASTANÓWCIE SIĘ GDZIE TU JEST SENS I LOGIKA WASZYCH KOMENTARZY
          SPORNYCH...
          • Gość: na czarno Re: do zespołów muzycznych i klientów IP: *.google.com 20.03.09, 01:18
            Dokładnie, zgadzam się z powyższą opinią ! A pozatym JADĄ PRAWIE WSZYSCY NA CZARNO ! a mała grupka legalnych dobrych zespołów płaci za barachło
            • Gość: Mak Re: do zespołów muzycznych i klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 14:15
              Czy ktoś zna zespół gdzie grają GNIATKOWSCY - podobno na żyo i 5 osobowy skład.
              • Gość: x Re: do zespołów muzycznych i klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 00:46
                Gość portalu: Mak napisał(a):

> Czy ktoś zna zespół gdzie grają GNIATKOWSCY - podobno na żyo i 5
                osobowy skład.

znam, grają naprawdę i nie udają
    • Gość: Pikuś Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wb.energiapro.pl 30.03.09, 10:46
      Byłem na zabawie karnawałowej gdze grał zespół muzyczny Tango z
      Wałbrzycha fjnie grali i bawili gosci jak bym się chajtał to bym
      brał ten zespół.
      • Gość: repikuś Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.09, 16:22
        Zespół Tango nie istnieje... Nie ma zarejestrowanej takiej firmy w Wałbrzychu, a ja nie chce ryzykować
      • Gość: Pikuś Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wb.energiapro.pl 24.04.09, 11:49
        Ja byłem na zabawie i fajnie się bawiłem dla tego poleciłem tan
        zespół, "Tango" a czy oni są zrejstrowani czy nie to mnie to wisi.
    • Gość: forest.pgm Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:06
      polecam zespół muzyczny DUX bo mają świetnie dopracowany repertuar i
      zabawią każdego za nie dużą kasę . poza tym oni nie piją na
      imprezach a nie tak jak tango że wokalistka w połowie imprezy była
      nieprzytomna . wiem bo byłem na ich imprezach :)a telefon do DUXów
      to 501097796 pozdrawiam i życze super zabawy :)
      • Gość: do sądu Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:44
        no i znowu to samo ile razy można piasać jedno i to samo wokalistka
        z zespołu tango z WAŁBRZYCHA nie pije wogóle nawet prywatnie ja nie
        wiem jak można takie brednie wypisywac!!!!jestem pewna,ze albo
        mylisz zespoły (bo jest jeszcze tango ze świdnicy),albo masz jakiś
        pieprzony problem i szlag cie trafia,ze zespół tango ma juz
        wyrobioną renome,a twój zafajdany zespolik co dopiero powstały jak
        rozumiem nie ma szansy przebicia,to weź się chłopcze do roboty,a nie
        wypisujesz bzdury o ludziach,którzy przez kupe lat wypracowali sobie
        dobre imię i sprostuj te chłamy bo do sądu droga nie daleka
        • Gość: ASIA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.09, 00:45
          WITAM WSZYSTKICH! PILNIE SZUKAM FAJNEJ ORKIESTRY LUB DJ NA WESELE
          29-08-2009r- Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WSZELKIE INFORMACJE I TELEFONY
          • Gość: ula Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:37
            Na moim weselu grał zespół TANGO i naprawde go polecam są
            niesamowici.Potrafią świetnie bawić ludzi,robią fajne
            konkursy,zabawy i super odczepiny.A co najważniejsze to jest zesół
            nie pijący alkocholu.POLECAM!!!
            • Gość: belfer Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:01
              Gość portalu: ula napisał(a):

> Na moim weselu grał zespół TANGO i naprawde go polecam są
              > niesamowici.Potrafią świetnie bawić ludzi,robią fajne
              > konkursy,zabawy i super odczepiny.A co najważniejsze to jest zesół
              > nie pijący alkocholu.POLECAM!!!

Dajcie już spokój z tą naiwną reklamą. Uruchomcie sobie stronę www,
              wydrukujcie jakieś foldery, nagrajcie płytę. Poza tym jaki z was
              zespół? Raczej karaoke czyli wokalistka i gotowe podkłady.
        • Gość: do domu !!! Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 21:01
          Do sądu hehehehe - chyba ostatecznego :) ale mnie przestraszyłeś ty łysa pało :)
        • Gość: do domu !!! do łysego z tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 21:04
          Do sądu hehehehe - chyba ostatecznego :) ale mnie przestraszyłeś ty łysa pało :)
    • Gość: Bartek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.152.145.11.dsl.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 13:43
      U mnie grał Zespół Black And White,zabawa była naprawde udana,bardzo polecam ten
      zespół,miła atmosfera i co najważniejsze nie zdzieraj ą kasy jak inni.Bardzo
      polecam Black and White.
    • Gość: IZYDOR Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 21:43
      NIE ZNAM
      • picassomgi Re: Zespół muzyczny na wesele 13.07.09, 11:14
        Ciekawy wątek :o)

Bez żadnego komentarza zapraszam tylko:

Aby popatrzeć i posłuchać kliknij tutaj

Aby obejrzeć stronę www ...

ulotki dosyłamy na życzenie ;o)

• Gość: asiaaaa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.07.09, 22:55
          ja nie polecam Black And White w tamtym roku grali u moich znajomych
          na weselu i dali dup... sprzet chyba troszke stary bo troche
          szwankowal i nie gralo 2 kolesi i 1 babka jak piszecie tylko baka i
          koles.ja na wesele mam duo dance ogladalam filmy z wesel jak oni
          grali i robili to bardzo fajnie zobaczymy jak bedzie jak cos to
          napisze moje odczucia po 5 wrzesnia
    • Gość: Ania i Damian Tylko zespół TANGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 18:06
      Polecam zespół Tango z Wałbrzycha, ponieważ grali u nas na weselu! Są
      świetni, a co najważniejsze biorą mało i NIE PIJĄ. Z tego co słyszałam
      niektórzy nie utrzymują kontaktów z gośćmi - grają, biorą kasę i heja!
      A oni potrafią się pobawić i pośmiać. Grają skoczne i znane kawałki. A
      na koniec robią sobie pamiątkowe zdjęcie z Państwem Młodym :) Nie znam
      za bardzo innych zespołów, ale z wymienionymi wrażeniami z koleżankami
      po weselach stwierdziłam, że są najlepsi ;)
      • Gość: pijak Re: Tylko zespół TANGO IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 18:40
        co to zespół co nie pije!przeciez nikt sie w trupa nie upija, a pod
        humor tylko moze podniesc poziom artystyczny.przeciez gwiazdy ze
        scen robia cos gorszego-cpaja i chleja ,a my ich podziwiamy.
        Młoda para do zespołu i rodzice tez przychodza sie napic BO TAKA
        TRADYCJA, co gosc z kapeli powie: NIE PIJE BO WCZORAJ U MNIE BYLI!!
    • Gość: Direc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 188.33.7.* 16.08.09, 13:41
      Polecam Zespół FORTE. Ostatnio byliśmy aż na trzech weselach i można
      było sobie porównać. Nie tylko super grali, b. dobry repertuar i
      brzmienie , ale super zabawy. Wzięłam wizytówkę i na moim weselu
      widzę tylko ten zespół. Dużo muzyki, a przerwy krótkie.
      Aha, przy okazji podaję aktualne nr tel. 888/615 558 i 888/806 954
      • Gość: misiek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 188.33.7.* 16.08.09, 13:58
        Zapomniałam dopisać, że na każdym z tych wesel grał inny zespół.
        U FORTE pozytywnie nas zaskoczył fakt, że wokalistka gra na perkusji
        i skrzypcach. A leader także na saksofonie.
        • Gość: Xander zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 22:02
          NIE POLECAM TEGO ZESPOŁU JEZELI MOZNA GO TAK NAZWAC, NA SAMYM
          POCZATKU WCHODZAC NA SALE OKAZALO SIE ZE JEST INNY SKLAD POTEM GRALI
          JAK IM SIE CHCIALO DLUUUGIE PRZERWY. JAK MOZNA NIE MIEC POZADNEGO
          SPRZETU I PUSZCZAC PLYTY Z DVD :\KTORE SIE ZEPSULO NA SAMYM
          POCZATKU, NASTEPNA RZECZ TO ZROBILI TYLKO JEDEN KONKURS WOGOLE NIE
          ZWIAZANY Z MŁODYMI(GDZIE POZNAWANIE PANI MLODEJ PO KOLANKU ITP)A CO
          NA KONCU MNIE ROZLOZYLO TO JAK MOZNA NIE ZNAC JEDZIE POCIAG Z
          DALEKA !!! CZY ICH TROJE- ZAWSZE Z TOBA O KACZUCHACH NIE WSPOMNE
          TOTALNA PORAZKA NIE POLECAM ZAMIAST ICH WOLAŁ BYM WIEZE
          POZDRAWIAM
          • Gość: recenzent Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 01:05
            Gość portalu: Xander napisał(a):

> NIE POLECAM TEGO ZESPOŁU JEZELI MOZNA GO TAK NAZWAC, NA
            SAMYM
            > POCZATKU WCHODZAC NA SALE OKAZALO SIE ZE JEST INNY SKLAD POTEM
            GRALI
            > JAK IM SIE CHCIALO DLUUUGIE PRZERWY. JAK MOZNA NIE MIEC POZADNEGO
            > SPRZETU I PUSZCZAC PLYTY Z DVD :\KTORE SIE ZEPSULO NA SAMYM
            > POCZATKU, NASTEPNA RZECZ TO ZROBILI TYLKO JEDEN KONKURS WOGOLE NIE
            > ZWIAZANY Z MŁODYMI(GDZIE POZNAWANIE PANI MLODEJ PO KOLANKU ITP)A
            CO
            > NA KONCU MNIE ROZLOZYLO TO JAK MOZNA NIE ZNAC JEDZIE POCIAG Z
            > DALEKA !!! CZY ICH TROJE- ZAWSZE Z TOBA O KACZUCHACH NIE WSPOMNE
            > TOTALNA PORAZKA NIE POLECAM ZAMIAST ICH WOLAŁ BYM WIEZE
            > POZDRAWIAM

WIDZAŁY GAŁY CO BRAŁY!
            • Gość: czerwona Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:43
              na moim weselu był dj łukasz

byłąm baaaaaardzzooooo zadowolona

polecam go bardzo serdecznie

505 93 93 33
            • Gość: Monika i Rafał Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 17:39
              Bardzo fajnie grają!! Mają zróżnicowany repertuar: Od biesiady, poprzez rock, pop do dicso polo. Dziewczyny super śpiewają a do tego mają niezłe konkursy. Serdecznie polecamy :P
            • Gość: Broni-sław Zbylut Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.profibernet.dk 17.12.11, 14:37
              ... Parę faktów do zdesperowanego Xandera. Zespół Głośna Cisza gra od dawna w niezmienionym składzie, a więc Bronek, Romek, Michał, Magda i Ola. Posiadamy sprzęt wysokiej jakości, o jakim niejeden zespól z naszej branży mógłby pomarzyć! Repertuar jest zróżnicowany, dopasowany do każdego gustu. Po pierwsze radzę Panu zaglądać częściej do słownika ortograficznego niż do internetu, gdyż jeśli zna się Pan tak dobrze na zespołach muzycznych jak na poprawnej pisowni, to mam wątpliwości co do Pana wiarygodności. Zawsze oprawa weselna ustalana jest z "młodymi" i nigdy nie dotarły do mnie glosy niezadowolenia od Państwa młodych. Przykro mi, że nie trafiliśmy w Pana spaczony, pożal się Boże, gust. Szanowny Panie z "wybornym gustem" czy Głośna Cisza to na pewno nasz Głośna Cisza? Mam nieodparte wrażenie, że pije Pan, ale nie wie do kogo! Normalnym polecam stronę zespołu www.planujemywesele.pl, która rozwieje wątpliwości.
              Od głupoty do zazdrości ...
            • olusia1400 Re: zespół GŁOŚNA CISZA 10.02.12, 19:53
              Grali u mnie na weselu i było żajebiście!!! Serdecznie polecam ten zespół na wesele.
          • Gość: Monika i Rafał Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 17:50
            Bardzo fajnie grają!! Mają zróżnicowany repertuar: Od biesiady, poprzez rock, pop do dicso polo. Dziewczyny super śpiewają a do tego mają niezłe konkursy. Serdecznie polecamy :P
          • Gość: Broni-sław Zbylut Re: zespół GŁOŚNA CISZA IP: *.profibernet.dk 17.12.11, 14:35
            Parę faktów do zdesperowanego Xandera. Zespół Głośna Cisza gra od dawna w niezmienionym składzie, a więc Bronek, Romek, Michał, Magda i Ola. Posiadamy sprzęt wysokiej jakości, o jakim niejeden zespól z naszej branży mógłby pomarzyć! Repertuar jest zróżnicowany, dopasowany do każdego gustu. Po pierwsze radzę Panu zaglądać częściej do słownika ortograficznego niż do internetu, gdyż jeśli zna się Pan tak dobrze na zespołach muzycznych jak na poprawnej pisowni, to mam wątpliwości co do Pana wiarygodności. Zawsze oprawa weselna ustalana jest z "młodymi" i nigdy nie dotarły do mnie glosy niezadowolenia od Państwa młodych. Przykro mi, że nie trafiliśmy w Pana spaczony, pożal się Boże, gust. Szanowny Panie z "wybornym gustem" czy Głośna Cisza to na pewno nasz Głośna Cisza? Mam nieodparte wrażenie, że pije Pan, ale nie wie do kogo! Normalnym polecam stronę zespołu www.planujemywesele.pl, która rozwieje wątpliwości.
            Od głupoty do zazdrości.
        • Gość: Kamila i Mateusz Głośna Cisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 18:03
          A my polecamy serdecznie zespól Głośna Cisza. Grają każdy rodzaj muzyki. Bawią się goście starsi i młodsi. Dodatkowo mają fajne dziewczyny, które świetnie śpiewają. Kapela dała czadu na naszym weselu!! Na prawdę polecamy. Kontakt do nich to 661763163
    • Gość: młody Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 17:49
      podajcie namiar na kogoś fajnego
      • Gość: Gość Fajny Zespół Muzyczny Shakers Plus IP: *.icpnet.pl 06.09.09, 14:24
        Polecam Profesjonalny zespół Shakers Plus z Poznania. Grają w
        składzie 3 osobowym-wokal damski i męski, saksofon, flet i najnowszy
        klawisz Tyros 2. Wokalistka ma miłą barwę głosu, klawiszowiec to
        mega wymiatacz a i saksofon jest niezły. Polecam bo dobrze grają.Dla
        zainteresowanych podają stronę: www.shakersplus.pl
      • Gość: Olgiert Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.icpnet.pl 06.09.09, 14:25
        Polecam znakomity zespoł muzyczny Shakers Plus (www.shakersplus.pl)
        • Gość: zenek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 22:25
          agra to jest zawodowa kapela potrafią bawić do upadłego właśnie
          wróciłem z poprawin i jeszcze jestem wszoku polecam
        • Gość: Zawodowcy Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 08.09.09, 14:31
          Na ostatnim weselu na którym byłem jako ciekawostkę goście
          opowiadali sobie takie przypadki.Niedawno w Teatrze Zdrojowym grał
          gość który w dniu wesela poinformował młodych że mu się zespół
          rozpadł.A w Kamiennej Górze zespół zagrał do oczepin i się między
          sobą pobili i zakończyli udział w weselu.Morał:Są w Wałbrzychu
          sprawdzone zespoły-dajcie sobie spokój z wynalazkami.Każdy szef
          restauracji lub hotelu da Wam namiar.
          • Gość: gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 188.33.88.* 27.09.09, 21:19
            Jeszcze raz polecam FORTE. To są muzycy i nie słuchajcie takich bredni że nie
            potrafią zagrać jedzie pociąg, czy kaczuchy itp. Ktoś kto napisał dużą czcionką
            (chyba o nich) to chyba konkurencja. To jeden z lepszych zespołów. Nie żartuję.
            A po przeanalizowaniu wypowiedzi podejrzewam, że Tango to pisze sam o sobie.
            • Gość: gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 188.33.88.* 27.09.09, 23:39
              Sorry za riposte. Myślałem że to o FORTE, a to była odpowiedź na
              zespół Głośna Cisza. Było pod wątkiem i źle zrozumiałem.
              Oprócz Forte fajnie jeszcze grają "Janiki". 602/523209
              • Gość: kolo Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 14:56
                hmmm...tak wiec zespół tango nie ma z tym wpisem nic wspólnego...więc
                wypadałoby przeprosić
              • Gość: gość weselny Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.18.19.lan.e-wab.pl 11.11.09, 15:16
                te Janiki są przereklamowane!mówili że śpiewa tam zajebista laska a tu jakieś
                dwa kurduple stąpające z nogi na nogę !!!Wiocha
                • Gość: gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 188.33.129.* 12.11.09, 10:45
                  kurduplem to jestes ty wiesniaku weselny gosciu
          • Gość: muzykadux.pl Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 15:26
            no właśnie są zawodowcy i jest DUX ! profesjonalna oprawa muzyczna każdej
            imprezy i dla każdego . Gramy co sobotę w pensjonacie Galery w Świebodzicach (
            no chyba że mamy wesele lub inną impreze ). Zapraszamy również na naszą stronę
            www.muzykadux.pl gdzie można posłuchać demówek . UWAGA! na imprezach ani się nie
            bijemy , ani nie pijemy ! pozdrawiam
            • Gość: gość weselny zespół dux z dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:16
              Zespół Dux to pseudozespół , który tylko udaje że coś gra wszystkie podkłady są nagrane na mini dyskach , główny wokalista fałszuje i potrafi z ręki zagrać tylko 100 lat i to jeszcze tak że pożal sie boże . Nie dajcie się zwieźć tym że ma ręce na klawiszach bo to pic !!! niekiedy nawet nie chce mu się podłączyć ich do sieci :) Są tak leniwi że nawet nie chce im się zagrać ''idziemy na jednego'' co na weselu się gra , jedynie wokalistka jeszcze coś potrafi i nawet ładnie śpiewa .
              Facet który "śpiewa" jak sobie troche wypije to dopiero fałszuje i w większości zamówionych utworów twierdzi że " tego nie gramy" nie chce im się nawet prowadzić zabaw i konkursów dla gości bo twierdzą że to wiocha ! klienta mają gdzieś !!! Stanowczo nie polecam !!!
              Jak macie płacić kupe kasy dla dyskietkowców to weźcie tańszego dj-a bo oryginalne nagranie przynajmniej nie jest sfauszowane !!!
      • Gość: muzykadux.pl Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 15:29
        no właśnie są zawodowcy i jest DUX ! profesjonalna oprawa muzyczna każdej
        www.muzykadux.pl gdzie można posłuchać demówek . UWAGA! na imprezach ani się nie
        • Gość: z wesela Dux - na drzewo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:22
          nie polecam !!! zespół który gra jak z karaoke - czyli z dyskietek
    • Gość: boys Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 28.09.09, 14:32
      boys
      • aleks652 Re: Zespół muzyczny na wesele 02.06.10, 15:48
        no fakt, przynajmniej jako zespół muzyczny
        na wesele
        się nadają
    • Gość: Kusiia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.09, 19:47
      Głośna Cisza-Jest BoSki ;)
      • Gość: zadowolowy Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 17:17
        słyszalem tego dja łukasza - jest super - ma super kontakt z weselnikami - to
        prawda - muzyka i dla starych i dla mlodych - i oczepiny fajniusie i w ogole
    • Gość: WESELNIK Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:28
      NA MOIM WESELU I NA DWÓCH INNYCH NA KTÓRYCH BYŁEM GRAŁ DJ - BARDZO DOBRĄ MUZYKĘ
      GRA I ŚWIETNY KONTAKT Z LUDŹMI - POLECAM SZCZERZE - DAJE KONTAKT DO NIEGO - 505
      - 93 - 93 - 33 - ŁUKASZ CHYBA JAK DOBRZE PAMIĘTAM...
      • Gość: kazik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:39
        tez bylem na weselu gdzie on grał

jest świetny :)
        • Gość: ONA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.10, 15:40
          www.centralpark-music.pl.tl Najlepsza muzyka na wesele są z Wałbrzycha,ale
          grają w całej Polsce.
          • Gość: niezadowolony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 15:17
            co ! central park ! przecież oni dożyją północy bo tak chleją , jak chcecie mieć
            spaprane wesele to polecam :)
            • Gość: ONA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.10, 17:08
              do NIEZADOWOLONEGO:. to ze ty byleś tak piany ze nie rozumiałeś to co oni graja
              , zastanów sie co ty mówisz.
              • Gość: niezadowolony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.10, 15:53
                kolego to ty sie zastanów co ty gadasz . byłem na ok 10 imprezach na których
                grali i było zawsze to samo ! ale wiem że prawda cie boli !nie powiedziałem że
                źle grają bo wokal jest super Krzysiek śpiewa super ale za dużo alkocholu ich
                niszczy i psuje całość imprezy !
                • Gość: ONA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.10, 12:09
                  Widze ze jak do tej pory to jesteś pierwsza osoba która ma takie zdanie na ich
                  temat.Do tej pory nie spotkałam się z negatywnymi opiniami które czytałam na
                  ich temat, skoro miałeś okazje z nimi pracować po rożnych imprezach to czemu mu
                  tego nie powiesz tylko na forum opisujesz to .??
              • Gość: niezadowolony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.10, 15:54
                aha i ja nie byłem pijany bo ja też tam pracowałem !
                • Gość: czytelnik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 14:24
                  tak czytam i sobie myślę, że znów konkurencja robi złą opinię
                  konkurencji. eh,do czego to doszło. zgadzam się w pełni z "ONA", i
                  jeśli faktycznie byłeś kolego na 10 imprezach gdzie grała właśnie ta
                  grupa to dlaczego nie potrafiłeś im tego wprost powiedzieć? jesteś
                  kamerzystą czy jakimś kelnerem skoro piszesz że też pracowałeś?
                  róbcie ludzie swoje i dajcie robić swoje innym. Alkohol był, jest i
                  będzie na takich imprezach. miłego dnia.
                  • Gość: niezadowolony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:32
                    Nie mówiłem mu wprost co myślę bo nie było możliwości a nawet jakby była to ja jestem Adam i ze śmieciami nie gadam ! a więc kończę dyskusje bo to nie ma sensu .
                    Tylko zastanawia mnie jedno i może mi to wytłumaczycie , dlaczego nikt już z wałbrzyskich restauratorów i właścicieli lokali nie chce go widzieć na swoich imprezach ???
                    Dlaczego jest spalony w takich miejscach jak np . Austeria Krokus w Rzeczce czy Gardenia w Świebodzicach itp. ??
                    Tylko prosiłbym bez głupich wymówek i usprawiedliwień !
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Ag.Art. Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.11, 21:01
                      Agencja artystyczna ''MUSIC-STRING'' sprawdzone zespoły muzyczne,prezenterzy muzyczni,konsultacje ślubne.Wieloletnie doświadczenie,pomożemy Wam wybrac,to co dla Was najlepsze!Przekonaj się,a unikniesz rozczarowań związanych z Waszą jedyną niepowtarzalną imprezą,jaką jest np.wesele.Zapraszamy! 601 572 703
        • Gość: www.djkowalski.pl Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:46
          oficjalna strona:
          www.djkowalski.pl
          • Gość: XXXXXXXXXX Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 03:14
            Tak tak ! A zapracować sobie na dobre opinie (nie te pisane samemu sobie). Słabo chyba z terminami ...same wolne ...co ? Hi hi hi :)
      • Gość: x DJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 23:12
        Tak,tak Łukasz;-)baju baju samochwało.
      • Gość: www.djkowalski.pl DJ na Wesele Imprezy - Wałbrzych Strzegom Okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:45
        oficjalna strona djkowalski:
        www.djkowalski.pl
        • Gość: TERAZ JA Re: DJ na Wesele Imprezy - Wałbrzych Strzegom Oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 03:12
          Tak tak ! A zapracować sobie na dobre opinie (nie te pisane samemu sobie). Słabo chyba z terminami ...same wolne ...co ? Hi hi hi :)
    • Gość: jarek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 15:35
      polecam zespuł ładne kwiatki
    • walter26 Zespol na wesele Walter Band - Swidnica,Walbrzych 14.03.10, 19:38
      Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie
      okolicznosciowej
      (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy
      znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako
      muzycy w kraju i za granica.Dojezdzamy do Panstwa na terenie calej
      Polski.Goraco polecam i zapraszam.

Kontakt:
      Tel kom.
      607 866 010
      e mail: dalmix@o2.pl
      www.walterband.pl
    • Gość: kasia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 20:14
      gwarancja dobrej zabawy? Tylko zespół TANGO. Mieliśmy go na swoim weselu w
      zeszłym roku i wszyscy się super bawili.
    • Gość: muzykadux.pl Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 16:39
      Są zawodowcy i jest DUX ! profesjonalna oprawa muzyczna każdej
      • Gość: kawusia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 08:55
        Gość portalu: muzykadux.pl napisał(a):

> Są zawodowcy i jest DUX ! profesjonalna oprawa muzyczna każdej
        > imprezy i dla każdego . Gramy co sobotę w pensjonacie Galery w
        Świebodzicach (
        > no chyba że mamy wesele lub inną impreze ). Zapraszamy również na
        naszą stronę
        > www.muzykadux.pl gdzie można posłuchać demówek . UWAGA! na
        imprezach ani się ni
        > e
        > bijemy , ani nie pijemy ! pozdrawiam

Strona www porażka! Wyskakujace reklamy, grafika do bani, muzyka
        karaoke.
        • Gość: herbatka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 22:18
          A co myślisz o stronie centralpark-music.pl.tl lub www.vitosha.pl/ ???
      • Gość: gość weselny wesele z dyskietki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:09
        Zespół Dux to pseudozespół , który tylko udaje że coś gra wszystkie podkłady są nagrane na mini dyskach , główny wokalista fałszuje i potrafi z ręki zagrać tylko 100 lat i to jeszcze tak że pożal sie boże . Nie dajcie się zwieźć tym że ma ręce na klawiszach bo to pic !!! niekiedy nawet nie chce mu się podłączyć ich do sieci :) jedynie wokalistka jeszcze coś potrafi i nawet ładnie śpiewa . Stanowczo nie polecam !!!
    • Gość: wesele Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 00:10
      polecam "bez drinka" lub "zające" :)
    • Gość: Dominika Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:02
      Polecam zespół MISTER MJ
      601822368
      całkowita perfekcja , świetni śpiewający :)
      poprostu suuuper
    • Gość: Capoeira Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 16:24
      www.muzykadux.pl :>
      • mef1910 Re: Zespół muzyczny na wesele 20.06.10, 18:22
        Siemka ja ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go
        śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który
        poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam
        wam tel myśle że się nie obrazi.607305445
      • Gość: gość weselny Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:19
        DUX - wesele z dyskietki !! lepiej weź dj-a bo on przynajmniej nie fauszuje :)
    • anorexia-nervosa Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i okolice 16.07.10, 16:20
      Dj - Muzyczna obsługa imprez. Wesela, poprawiny oraz inne imprezy. Tanio i solidnie.
      505-93-93-33
      • Gość: Informatyk Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 12:52
        Wpisz w google DJ NA WESELE WAŁBRZYCH i ciebie tam nie ma. Ale na szczeście są inni. Tak szukajcie a znajdziecie taką firme która wam bedzie odpowiadac
        • Gość: www.djkowalski.pl Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 11:51
          Zapraszam na:
          www.djkowalski.pl
      • Gość: www.djkowalski.pl DJ na Wesele Imprezy - Wałbrzych Strzegom Okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:43
        oficjalna strona:
        www.djkowalski.pl
      • Gość: www.djkowalski.pl www.djkowalski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:47
        www.djkowalski.pl

oficjalna strona
        • Gość: dobry dj wałbrzych Re: www.djkowalski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:49
          oficjal web::-)

www.djkowalski.plwww.youtube.com/watch?v=93op7ilPEt4
          • Gość: XXXXXXXXXX Re: www.djkowalski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 03:16
      • Gość: wałbrzyszanin Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 16.08.12, 22:09
        Ja mogę odradzić korzystanie z usług firmy Support FM pojawiających się również pod nazwą BARTEX chodzi konkretnie o P.Jacka. Jest to kompletnie nieprofesjonalna osoba ,która miała prowadzić nasze wesele jednak pojechała na inną imprezę a na naszą przysłał jakąś kompletnie niedoświadczoną P.Karolinę która nie udolnie puszczała muzykę ,brak płynnych przejść przerwy między utworami-trochę jak u cioci na imieninach.
        Przed weselem było dużo obiecywane jednak tylko na obiecankach się skończyło. Nawet obsluga wesela powiedziała ,że mieliśmy do czynienia z anty DJem .
        • Gość: olga Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 07:33
          pseudo DJ Jacek to człowiek porażka współczuje bardzo :(przecież ten facet jest nienormalny nie wiem kto Wam go polecił na wesele ale chyba dobrze Wam nie życzył .
          • Gość: Qwerty Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 03:08
            Macie rację ! UWAGA no i po drugie tych reklamujących się tutaj to szerokim łukiem ! POZDRAWIAM :)
        • Gość: olga Re: Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i oko IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 07:37
          poza tym ja bym nie zapłaciła mu ani grosza za nie wywiązanie sie z umowy
    • Gość: Aga Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 19:57
      Hej!
      Gorąco polecam zespół HOLLY BAND ze Szczytnej. Grali na moim weselu , a
      znalazłam ich, bo grali na kilku weselach u różnych znajomych, tylko ciężko ich
      zaklepać, bo terminy mają już na 2013, ale sprawdź. Są świetni. Grają wszystko.
      Ja sobie zamówiłam na 1-wszy taniec You light up my life , no i zrobili. Grają
      w różnym składzie.Duet, trio lub czworo, ale wtedy na żywo.W czwórkę słyszałam
      ich u koleżanki, ale czadowo. Dali koncert rockowy na życzenie młodego. Super!
      Mam numer tylko do wokalistki, ona gra też na keyboardzie. 696 499 597.
      Pozdrawiam. Aga.
      • czarek1.1 Re: Zespół muzyczny na wesele 27.08.10, 18:15
        po co te wszystkie docinki i złośliwości.wystarczy tylko przyjechac
        przed imprezą gdzie gra zespół który nas interesuje lub poprosic o
        pokazanie płyty dvd z jakiegoś wesela.tak zrobiłem rok
        temu.przetestowałem trzy zespoły i wybrałem optymalnie najlepszy i
        udało się wszystko w czerwcu 2010r.zespół zrobił wszystko czego od
        niego oczekiwaliśmy.swietny sprzęt,światła,dymy scena żyła razem z
        zespolem.małe przerwy i dużo muzyki z cudownym zgraniem wokalnym.moi
        goście byli zachwyceni,swietne zabawy itd.zespół nazywał się MISTER
        M>J który bardzo serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: Poszukiwaczka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 23:50
      Witam :)

Jestem ciekawa waszych opinii o zespole Rockers Band z miasta Turek.
      Czy go znacie?
      Jak sprawdza się jako zespół grający również na weselach?
      Na nagraniach mp3 na ich stronie internetowej brzmią dobrze, zarówno zespół instrumentalny jak i wokaliści.
      To jednak moja ocena.

Co o nich sądzicie???
      Pytam bo szukam zespołu na swoje wesele.
      Czy macie może jakieś nagrania z wesela, na którym grał ten zespół?
      Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna :)
    • bluesunny_wch Re: Zespół muzyczny na wesele 01.12.10, 02:31
      Zespół JANIKI bardzo fajnie grają polecam niestety namiarów nie posiadam:(
      • Gość: Jelonka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 13:44
        Polecam stronkę www.planujemywesele.pl , gdzie jest mnóstwo zespołów z Dolnego Sląska i wybierzecie sobie według swojego gustu.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka