Gość: HASAN_SAS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.03, 23:02 www.nasz.walbrzych.pl/wizy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIESKAPLIKOWANY NIE DAJCIE SIE PRZYPADKIEM NACIAGNAC........ IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.03, 05:00 jakiej kolwiek firmie, wysylajcie sami, te firmy gola tylko z kasy i to wszystko. I kto powie ze amerykanie nie maja najwiekszej kartoteki na swiecie? ludziska sami sie pchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: NIE DAJCIE SIE PRZYPADKIEM NACIAGNAC..... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.03, 08:53 naciagac chlopaku? niepomyslales moze przez chile, ze nie wszystcy sa wstanie porawnie wypelnic i wyslac odpowiednie papiery (nie mowie, ze mamy doi czynienia z idiotami, ale biurokracja rulezzzz). moze warto poswiecic pare zloty i miec pewnosc, ze to co wyslalismy nie wyladuje w koszu na smieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWODOWIEC LEON JA WAS POGODZE TEPAKI I INTELYGENTY........ IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.03, 22:32 JEDNE LEON napisal: Ja zawodowkowiec jeden, zapewniem cie SASIE HASANIE (skad mu to do glowy przyszlo) ze napisac swe dane, na kartce papieru..... moze kazdy kto skonczyl, jak ja LEON zawodowke, he he Jak kto zawodowy nie skonczyl, to do hameryki niech sie nie wybiera. --------------------------------- Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > naciagac chlopaku? > niepomyslales moze przez chile, ze nie wszystcy sa wstanie porawnie wypelnic i > wyslac odpowiednie papiery (nie mowie, ze mamy doi czynienia z idiotami, ale > biurokracja rulezzzz). ><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>< LEON napisal: I wlasnie o ta pewnosc chodzi, bo twoja firma kogucik nie daje zadnej gwarancji ze informacje jakie jej wysylaja chetni do loterii , nie trafiaja od razu do kosza(pol biedy) gozej..... jak tymi danymi potem beda handlowac. Oczywiscie na sam przod kase pobierajac he he --------------------------------------------- Gosc portalu: HASAN_SAS napisal(a): > moze warto poswiecic pare zloty i miec pewnosc, ze to co > wyslalismy nie wyladuje w koszu na smieci! <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> na pewno w gazecie Wybiorczej bedzie dokladnie opisane co i jak wypelnic he he na pohybel cwaniakom z firmy kogucik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: JA WAS POGODZE TEPAKI I INTELYGENTY..... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.03, 22:54 oferta jest skierowana do ludzi z Walbrzycha i okolic i pewnosc jest taka, ze wypelniamy to w ich obecnosci. pozdrowka zawodowcu leonowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESKAPLIKOWANY MAM NADZIEJE ZE NIE TY... BEDZIESZ TE ...... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.03, 22:58 papiery wypelnial . bo jak tak, to od razu trafily by do kosza _______________________________________________________ Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > naciagac chlopaku? > niepomyslales moze przez chile,ze nie wszystcy sa wstanie porawnie wypelnic i ==== ==== ====== ==== > wyslac odpowiednie papiery (nie mowie, ze mamy doi czynienia z idiotami, ale ==== > biurokracja rulezzzz). moze warto poswiecic pare zloty i miec pewnosc, ze to > co wyslalismy nie wyladuje w koszu na smieci! UWAZAM CIE HASAN ZA ZWYKLEGO NACIAGACZA KTORY NIE POTRAFI PRZECZYTAC TEGO CO NAPISAL WIEC NIE LAP SIE, ZA PISANIE W CUDZYM IMIENIU BO PO PROSTU..... NIE POTRAFISZ TEGO! NIE WYKOZYSTUJ TEGO NIESZCZESCIA LUDZKIEGO, JAKIM JEST BEZROBOCIE I BEZNADZIEJA WIELU MLODYCH LUDZI NIE WYKOZYSTUJ ICH NIEWIEDZY I NAIWNOSCI DLA KILKU SREBRNIKOW ......... TRAFISZ KIEDYS NA CWANSZEGO! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: MAM NADZIEJE ZE NIE TY... BEDZIESZ TE . IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.03, 23:16 nieskomplikowany jestes rzeczywiscie, jak bakteria. skad mozesz wiedziec co potrafie??? nawet mnie czleku nie znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESKAPLIKOWANY NIE MUSZE CIE ZNAC WYSTARCZY MI....... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.08.03, 03:03 > to : > ze chcesz komus wypisywac dokumenty( papierki), > pod pretekstem ze ten nie bedzie potrafil > swych danych na kartce papieru napisac > uwazasz sie za madrzejszego od innych? > a sam nie potrafisz napisac kilku slow bez bledow > i nie, o ortografie mi chodzi ale o pominiecie, dodanie > lub pomieszanie liter -( jak tak komus popieprzysz nazwisko > date urodzenia ,lub adres to sam pisales ze przez biurokracje > takie papierki do kosza trafia ) > a to oznacza ze nie potrafisz przeczytac, tego co napisales, > albo uwazasz sie za tak madrego, ze nie musisz tego czytac? > gdybys to robil za darmo ( w co raczej watpie ) > to tez niedobrze, nie rob ludziom niedzwiedziej przyslugi > do loterii pozostalo jeszcze troche czasu, dlaczego sie tak spieszysz? > powiem ci: kasa, kasa, o to chodzi - nie? i uwazaj bo jak Kowalski wygra wize ale jej nie dostanie, bo sie okaze ze odmlodziles go o 10 lat, to pewnie cie odnajdzie i bez jaj bedziesz chodzil, czego wcale ci nie zycze ;))) --------------------------------- Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > nieskomplikowany jestes rzeczywiscie, jak bakteria. skad mozesz wiedziec co > potrafie??? nawet mnie czleku nie znasz:) ------------------------ PS. skad wiesz ze jestem nieskaplikowany jak bakteria? nawet mnie nie znasz czleku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: NIE MUSZE CIE ZNAC WYSTARCZY MI....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.03, 06:43 co do twojego p.s. to wnioskuje po wypowiedziach. nikogo nie mam zamiaru odmladzac, a o swoje czesci ciala jestem spokojny (od czego ma sie znajomych). jaja jak najbardziej w porzadku (jeszcze zadna nie narzekala). pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS na szczescie mam wyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.03, 06:53 uciekam dzisiaj rowerem z tego cudownego miasta i niestety ostatnie zdanie bedzie nalezalo do ciebie. pozdrawiam i do uslyszenia (przeczytania)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESKAPLIKOWANY A MIALEM NADZIEJE ZE TY TYCH PAPIEROW..... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.03, 23:07 WYPELNIAC NIE BEDZIESZ, ALE SIE MYLILEM, PROPONUJE ZEBY KAZDY W DOMU RAZ JESZCZE PO TOBIE TO SOBIE PRZECZYTAL BY DO KOSZA NIE TRAFILO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: A MIALEM NADZIEJE ZE TY TYCH PAPIEROW.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.03, 23:20 szukasz dziury w calym czlowieczku! proponuje wypelnianie przy klijencie wlasnie po to by takie nieskomplikowane umysly jak ty nie mialy sie do czego przyczepic:) wypelniamy, klijen wysyla a jak nie otrzyma wizy to moze miec pretensje tylko do siebie (czytaj do wlasnego szczescia, a raczej jego braku). p.s. i nie lap mnie za slowka bo to nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESKAPLIKOWANY TY CHYBA Z II LO NIE JESTES MAM NADZIEJE? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.08.03, 03:19 Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > szukasz dziury w calym czlowieczku! proponuje wypelnianie przy klijencie ZEBY OD RAZU CIE POPRAWIL? HI HI > wlasnie po to by takie nieskomplikowane umysly jak ty nie mialy sie do czego > przyczepic:) JAK SPRAWDZI I POPRAWI PO TOBIE TO JA SIE NA PEWNO NIE PRZYCZEPIE > wypelniamy, klijen wysyla a jak nie otrzyma wizy to moze miec > pretensje tylko do siebie (czytaj do wlasnego szczescia, a raczej jego braku). ZAPOMNIALES DOPISAC: KLIJENT PLACI > p.s. i nie lap mnie za slowka bo to nic nie znaczy JEZELI UWAZASZ ZE SLOWKA NIC NIE ZNACZA ? TO DLACZEGO ZA ICH WYPISYWANIE SIE BIERZESZ? MALO TEGO ZA PIENIADZE JAK SADZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: TY CHYBA Z II LO NIE JESTES MAM NADZIEJ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.03, 06:49 Gość portalu: NIESKAPLIKOWANY napisał(a): > Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > > > szukasz dziury w calym czlowieczku! proponuje wypelnianie przy klijencie > > ZEBY OD RAZU CIE POPRAWIL? HI HI > nie. zeby potem nie mulil glowy tak jak ty :) > > > wlasnie po to by takie nieskomplikowane umysly jak ty nie mialy sie do cze > go > > przyczepic:) > > JAK SPRAWDZI I POPRAWI PO TOBIE TO JA SIE NA PEWNO NIE PRZYCZEPIE > ktos komu sie nudzi przyczepi sie nawet do byle g..na > > > wypelniamy, klijen wysyla a jak nie otrzyma wizy to moze miec > > pretensje tylko do siebie (czytaj do wlasnego szczescia, a raczej jego bra > ku). > > ZAPOMNIALES DOPISAC: KLIJENT PLACI > no wiadomo, ze klijent placi, a kto maplacic armia zbawienia czy pck > > > p.s. i nie lap mnie za slowka bo to nic nie znaczy > > JEZELI UWAZASZ ZE SLOWKA NIC NIE ZNACZA ? > TO DLACZEGO ZA ICH WYPISYWANIE SIE BIERZESZ? > MALO TEGO ZA PIENIADZE JAK SADZE? co do slowek za ktore mnie lapiesz to one duzo znacza tylko to , ze akurat ty mnie za nie lapiesz nic dla mnie nie znaczy p.s. ale ci sie rymy rzucily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESKAPLIKOWANY NAPLUC W TWARZ A POWIESZ ZE DESZCZ........... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.08.03, 06:28 Czepiam sie tego ze w dwoch linijkach zrobiles kilka bledow, wiec jak chcesz wypelniac te papiery ? Lepiej daj se na wstrzymanie. I nie o ortografie mi chodzi. Jak Departament USA poda oficjalnie do wiadomosci, jak w najblizszej loterii ma byc wypelnione zgloszenie, to podam ta forme, tu na forum, zebys za duzo nie zarobil. ps. co... myslales ze nie odpowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: NAPLUC W TWARZ A POWIESZ ZE DESZCZ...... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.08.03, 16:03 jak bys mogl nie odpisac. chyba bys nie byl soba! w/w ogloszenie jest adresowane w sumie do osob nie majacych stycznosci z netem (rozwieszane sa na miescie ogloszenia) poniewaz kazda osoba siedzaca w sieci jest w stanie sama znalesc takie informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: NAPLUC W TWARZ A POWIESZ ZE DESZCZ...... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.08.03, 02:48 jak tak naprawde uwazasz, to po kiego zasmiecasz forum? szukasz tu frajerow? Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > jak bys mogl nie odpisac. chyba bys nie byl soba! w/w ogloszenie jest > adresowane w sumie do osob nie majacych stycznosci z netem (rozwieszane sa na > miescie ogloszenia) poniewaz kazda osoba siedzaca w sieci jest w stanie sama > znalesc takie informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: NAPLUC W TWARZ A POWIESZ ZE DESZCZ...... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.03, 03:21 jesli wiesz co oznacza slowo frajer i uzywasz go w kierunku osoby o ktorej nic nie wiesz to nim jestes (bez obrazy oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany JA NIE TAKI OBRAZALSKI ...... JESTEM.. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.08.03, 03:45 Skoro uwazasz ze nikt z tego forum, twej pomocy nie bedzie potrzebowal, to po kiego ta reklama, bo jak inaczej to nazwac? A slowo frajer nie bylo skierowane do osoby ( jak inaczej, to zacytuj ) lecz do potencjalnego, twego klijenta a ze ich z forum nie bedzie, to jest pewne jak drut. Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > jesli wiesz co oznacza slowo frajer i uzywasz go w kierunku osoby o ktorej nic > nie wiesz to nim jestes (bez obrazy oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: JA NIE TAKI OBRAZALSKI ...... JESTEM.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.03, 08:51 > Skoro uwazasz ze nikt z tego forum, twej pomocy nie bedzie potrzebowal, > to po kiego ta reklama, bo jak inaczej to nazwac? > A slowo frajer nie bylo skierowane do osoby ( jak inaczej, to zacytuj ) > lecz do potencjalnego, twego klijenta a ze ich z forum nie bedzie, > to jest pewne jak drut. a kto powiedzial, ze osoba nie majaca dostepu do internetu jest frajerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany FRAJEREM BEDZIE KAZDY KTO SKOZYSTA ..... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.08.03, 09:05 z twojej uslugi i za nia zaplaci , mam nadzieje ze frajerow nie znajdziesz i tu i poza forum Ja napisalem ze ty szukasz frajerow a nie ze sa nimi ci, bez dostepu do internetu, nie potrafisz czytac? wyobraznie uruchomic musisz jak czytasz, ale co bys wtedy odpisal? --------------------------- Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a) > > a kto powiedzial, ze osoba nie majaca dostepu do internetu jest frajerem? Odpowiedz Link Zgłoś
isle Re: FRAJEREM BEDZIE KAZDY KTO SKOZYSTA ..... 19.08.03, 09:51 O widzisz właśnie Nieskaplikowany - ta twoja cała dyskusja powyżej świadczy o tym, że oczerniasz ludzi. Jak możesz twierdzić z góry, że ktoś jest oszustem i chce kogoś naciągać??? Na całym świecie są biura pisania podań, doradztwa itp. Cała unia opiera się na usługach i produkcji, a nie na handlu (co w Polsce na razie przeważa). I za usługi się płaci, bo nie każdy jest dobry w każdej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany PRZECZYTALAS OD POCZATKU??. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.08.03, 03:59 I pewnie chcesz powiedziec ze w calej uni niegramotni pisza ludziom podania? To ja czniam! taka unie kartka papieru z napisanymi danymi: tylko data urodzenia, imie i nazwisko bez wzrostu i koloru oczu to nie podanie, tylko zgloszenie a facet zrobil chyba piec bledow w trzech linijkach ( nie ortograficznych ) i uwazasz ze taki tlumok w uni mialby mozliwosc prowadzenia biura pisania podan? To mniej wiecej tak jak bys wsiadla do taksowki a taksowkarz wlasnie dzisiaj dostal prawojazdy (po raz pierwszy w zyciu) A jak chcesz napisac ze taksowka nie jezdzisz, to wyobraz sobie ze swoje ukochane autko, wlasnie odstawilas do warsztatu, mechanikowi - ktoremu wczoraj sie przysnilo ze bedzie mechanikiem. Dlatego by swiadczyc uslugi w calej uni, jak to piszesz, nalezy posiadac ku temu, przynajmniej predyspozycje. Oczywiscie tobie nie przeszkadza ze twoje zgloszenie bedzie wypelnione z bledami i poleci do smietnika, ale takim mieszkancom uni o ktorych piszesz na pewno by przeszkadzalo, wiec sie na unie nie powoluj, A skoro unia na uslugach i produkcji stoi to skad tyle w Walbrzychu Supermarketow? z Afryki pewnie ? Jak chcesz mi dokopac, to najpierw przeczytaj od poczatku caaaly watek a pooootem poooomysl, acha i najwazniejsze uruchom swa wyobraznie ale przy czytaniu bo przy pisaniu, to masz jej az za nadto ja nazywam sprawy po imieniu, czlowiek ktory chce pisac ludziom podania z bledami kwalifikujacymi te podania do smietnika i pobierajacy za to pieniadze jest dla mnie oszustem, bo robi to swiadomie, nie stac go bylo nawet na przyznanie sie do bledu, wrecz przeciwnie udawal ze jest ok. jak w uni he he --------------------------------------------------------------- isle napisał: > O widzisz właśnie Nieskaplikowany - ta twoja cała dyskusja powyżej świadczy o > tym, że oczerniasz ludzi. Jak możesz twierdzić z góry, że ktoś jest oszustem i > chce kogoś naciągać??? Na całym świecie są biura pisania podań, doradztwa itp. > Cała unia opiera się na usługach i produkcji, a nie na handlu (co w Polsce na > razie przeważa). I za usługi się płaci, bo nie każdy jest dobry w każdej > dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob budowniczy Re: PRZECZYTALAS OD POCZATKU??. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.03, 09:27 tlumok to cie zrobil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany JA MU NIE PLACILEM, WIEC MNIE, NIE ZROBIL IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.08.03, 05:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Zgłoszenia - elektronicznie! IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 22.08.03, 08:41 Podobno w tym roku zgłoszenia do loterii mają być przyjmowane wyłącznie elektronicznie - czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Zgłoszenia - elektronicznie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.03, 09:24 tak! to prawda. wiecej info jest na grupie: alt.pl.usa-loteria Odpowiedz Link Zgłoś