Dodaj do ulubionych

pływanie wałbrzych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 18:26
Lekarz zalecił mi pływanie, a ponieważ nie umiem pływać więc chciałbym się
dowiedzieć gdzie w wałbrzychu najlepiej się zapisac na basen z nauka pływania
dla dorosłych, zeby nie byc narazonym na smichy chichy.....
Obserwuj wątek
    • Gość: feniks Re: pływanie wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 20.12.07, 18:37
      Najlepiej to wybierz się po wałbrzyskich basen i pogadaj z
      ratownikami. Proponuję Zagłębie lub basen przy szkole na Ogrodowej,
      na Podzamczu jest zbyt głęboko i mała płycizna, ale dla chcącego nic
      trudnego:)

powodzenia
      • kejt35 Re: pływanie wałbrzych 20.12.07, 19:05
        Zagłębie to już chyba odpada? Ma być burzone, czy już jest?
        Ja uczyłam się na Podzamczu w szkole 21-dałam radę:)
        Wiem, że bardzo dobrze uczy jeden z ratowników w Świebodzicach, prowadzi lekcje
        i z dorosłymi, i z dziećmi.
        • Gość: feniks Re: pływanie wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 20.12.07, 20:30
          Zobacz Aquapark w Świebodzicach. Najlepsze warunki aktualnie mają w
          okolicy.
    • Gość: pytajacy Re: pływanie wałbrzych IP: *.sattom.pl 21.12.07, 21:41
      a czy mozecie powiedziec na jakiej zasadzie sa te lekcje? czy sa specjalne godziny dla osob chcacych sie nauczyc? bo mi np by bylo ciezko tak przy innych i stres, ze ktos znajomy mnie zobaczy, a takze chce sie nauczyc.
      • Gość: feniks Re: pływanie wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 09:43
        Proponuję znaleźć dobrą kumpelkę, która pomoże Ci przełamać lody na
        basenie:)
    • Gość: kat basen na ogrodowej odpada IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.07, 15:41
      -zamknięty do odwołania (chyba remont dachu)
    • Gość: doradca Re: pływanie wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 16:54
      polecam pana krzyśa z topolowej tam gdzie można zrobić brame i ogrodzenie zna
      się na wszystkim nawet na autach i obok ma basen z bieżącą wodą z pełcznicy a
      tak w ogóle jest mily tylko troche nieśmiały
    • Gość: kruczkowski Re: pływanie wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 17:33
      yo! pływanie rządzi. dobry basen - zagłębie. kiedyś tam wystarczyło z
      ratownikiem pogadać, omówić sumkę i wskakiwać w czepiec i galoty. nie wiem jak
      jest teraz, ale proponuję porozmawiać z tamtejszymi ratownikami - pewnie się
      zgodzą na takie lekcje.
      • Gość: KJ Re: pływanie wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 17:45
        A przypadkiem na zagłębiu nie maja zrobić takiego aquaparku jak w Świebodzicach
        bo przecież ten obiekt przynosi jak na razie same straty jak by zrobili tak jak
        w Świebodzicach chętnie bym chodził co drugi dzień na razie zostaje mi jeździć
        taki kawal drogi :/
        • Gość: feniks Re: pływanie wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 18:16
          Narazie to obietnice przedwyborcze, ale kto wie może za parę lat
          budowa ruszy. Jednak patrząc na wałbrzyską obwodnicę, mam mieszane
          uczucia co do nowych obiecanek-cacanek włodarzy.
          • Gość: Ann Re: pływanie wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 19:44
            a nie wiecie, czy można zapisać się na basen do IV LO?
            • obiektyw.cba.pl Re: pływanie wałbrzych 20.01.08, 20:09
              co do "Zagłębia" i plotek o jego wyburzeniu, podaję do wiadomości wszem i w obec że ma się "świetnie" i nawet stoi czynny :)

oto i dowód (zdjęcia z dziś) obiektyw.cba.pl/zaglebie/
              • Gość: janek8 Re: pływanie wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 21:23
                zajefajna fota:
                obiektyw.cba.pl/zaglebie/slides/IMG_0530.html
                • Gość: feniks Re: pływanie wałbrzych IP: *.clients.easynet.fr 21.01.08, 05:59
                  Z tego co wiem w IV LO basen czynny jest, a co do godzin to już na
                  necie były podawane, więc poszukaj sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka