Gość: ADC IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 16:08 Witam!! Co mozecie powiedziec o internecie z Vectry na Piaskowej. Niedugo sie przeprowadzam i prosilbym o opinie. Z góry dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gringo1984 Re: Internet na piaskowej IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.01.08, 13:07 ma 1mb na piaskowej z vectry i mogę spokojnie polecić. prędkość faktycznie jest taka jak opisana, w nocy przyśpiesza. nie zdarzyły mi się przerwy w dostawie, także myślę że to dobry dostawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Internet na piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.08, 14:11 na piaskach z Dialogu mozesz ladna oferte znalezc i bedziesz miec min 2mb w przystepnej cenie tak jak ja mam i powiem jeszcze sie nie zawiodlem na laczu 24h/7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Internet na piaskowej IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.08, 15:44 Zdecydowanie taniej wychodzi oferta Vectry - szczególnie z tv lub do tego można telefon dobrać. W sumie 1 MB wystarczy spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwr Re: Internet na piaskowej IP: *.dialog.net.pl 27.01.08, 16:26 Zależy jak intensywnie używa się netu ;) Za 2MB/512kB w dialogu zapłacisz ok 65 zł. Taka sama jest cena w vectrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Internet na piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.08, 21:19 Dialog jest bezkonkurencyjny mają dobrą oferte za małą kasę warto tam zajrzeć i zapytać co proponują na dzień dzisiejszy. Ja mam drugi rok 1MB za 66zł i w tym abonament na tel. stacjonarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dialog Re: Internet na piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.08, 10:45 Miałem do tej pory z Vectry i chodziło w sumie dobrze ale ceny mają wygórowane. Ja płaciłem z tv 140 zł! Teraz patrzyłem na ofetrę 1MB/s przy tv to koszt 99 zł, trochę drogo. Teraz mam z Dialogu na czas nieograniczony 4MB/s za 82 zł. Idź do Dialogu i zapytaj co Ci zaoferują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmelia_80 Re: Internet na piaskowej 30.01.08, 10:44 ja mam w Vectrze, są Ok, tańszej oferty nie znalzałam (mam razem z TV), ale ostatnio chodził gośc z UPC i proponowali niższą stawkę, więc się zastanawiam zand zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
fumasu Re: Internet na piaskowej 31.01.08, 18:37 airmax.pl/klienci_ind/internet/?neoconnectplus a co sadzicie o tej ofercie 31 pln (pierwsze 3 miesiące, kolejne: 62pln) 2048 / 512 kbps no i przypadkiem w dialogu nie trzeba utrzymywac lini telefonicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Internet na piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 10:15 a co Państwo sądzicie o blueconnect 39 z ery????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo1984 Re: Internet na piaskowej IP: *.171.106.125.crowley.pl 01.02.08, 16:20 to już lepiej bezprzewodowy internet z orange, bo masz w wałbrzychu HSDPA w więc większą prędkość niż z ery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoś Re: Internet na piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.08, 00:22 Nie trzeba utrzymywać żadnej linii, płacisz za sam internet - Dialnet solo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: Internet na piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.08, 08:07 Powiedzieli mi na infolinii, że w Wałbrzychu nie ma dialnet solo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qas Re: Internet na piaskowej IP: *.dialog.net.pl 04.02.08, 15:43 Jest dialnet solo, ostatnio mi to proponowali w BOK na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś