Dodaj do ulubionych

Najlepsze firmy w Wałbrzychu.

18.08.03, 18:00
Mam propozycję aby zacząć dyskusję o firmach w Wałbrzychu - o każdej z nich.
Co nam się podoba, co nie, gdzie chcielibyśmy pracować my, a gdzie mogłyby
pójść do pracy nasze dzieci? A może jak powinna wyglądać idealna firma?

W strefie jest jeszcze kilkaset hektarów i może ktoś poczyta i się wybuduje?

pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: Nieskaplikowany JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 19.08.03, 04:05
      Test cywilnej odwagi,
      ruszyles i co? na odwaznych czekasz?
      nie chcesz by twoje dzieci ............ tak latwo sie pisze nie ?
      • Gość: prawdziwek Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 07:43
        ja bym chciał pracować w powiatowym urzędzi pracy.poprzez pup zdobedziesz
        kwalifikacje na nieroba biorąc przykład z pracowników zatrudnionych w ramach
        zwalczania nieróbstwa.
        • Gość: linndab Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 06:33
          obok pup umieściłabym jeszcze Wałbrzyską Szkołe Zarządzania i Przedsiębiorczości
          aż dziw ,że się jeszcze do strefy nie przenieśli -ci to robią szmal-sam im w
          ręce włazi.Moje dzieci naprawdę mogłyby tam pracować
          • ledwozipie Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE 21.08.03, 07:27
            Gość portalu: linndab napisał(a):

> obok pup umieściłabym jeszcze Wałbrzyską Szkołe Zarządzania i
            Przedsiębiorczośc
            > i
            > aż dziw ,że się jeszcze do strefy nie przenieśli -ci to robią szmal-sam im w
            > ręce włazi.Moje dzieci naprawdę mogłyby tam pracować

Włazi im w ręce, ale spływa do kieszeni kanclerzy. Ja bym nie chciał aby moje
            dzieci tam pracowały, gdyż szkoła ta fatalnie mi się kojarzy. Nazwiska: Tutaj,
            Ziółkowska, a od tego roku jeszcze redaktor Marcin Kowalski, same za siebie
            mówią. Debilizm i półinteligencja. Swoja droga zastanawialiście się kiedyś
            dlaczego dr Tutaj pisze swoje wypociny(inaczej tego nazwać nie można) w Nowych
            Wiadomościach Wałbrzyskich??? Bo pani Ziółkowska ma godziny u dziekana w
            WWSZiP, mimo że nie ma pojęcia o tym czego uczy. Wstyd, hańba, kumoterstwo,
            zupełnie jak w SLD. Pozdrawiam
            • Gość: linndab Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 06:24
              ledwozipie napisał:

> Gość portalu: linndab napisał(a):
              >
              > > obok pup umieściłabym jeszcze Wałbrzyską Szkołe Zarządzania i
              > Przedsiębiorczośc
              > > i
              > > aż dziw ,że się jeszcze do strefy nie przenieśli -ci to robią szmal-sam im
              > w
              > > ręce włazi.Moje dzieci naprawdę mogłyby tam pracować
              >
              > no własnie o nich myślę,bo po co się wysilać w jakiejs działalnosci
              gospodarczej albo w jakiejś pracy,czy urzędzie ,oni wybrali dobrą strone medalu
              nie widac ,mało słychać a jestsię VIPEM i kieszęń pełna a o to chodzi
            • dziad_borowy Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE 22.08.03, 10:14
              ledwozipie napisał:

Bo pani Ziółkowska ma godziny u dziekana w
              > WWSZiP, mimo że nie ma pojęcia o tym czego uczy.
              Ziółkowska uczy czegokolwiek????? Swiat sie konczy Panie Dziejku!! Znam te
              pania i nie mam pojecia czego moglaby kogos nauczyc. Nie, chociaz mam:-) hehe
              dzierżbór!!
              • ledwozipie Re: JA TEZ MAM PROPOZYCJE ISE 22.08.03, 10:28
                dziad_borowy napisał:

> Ziółkowska uczy czegokolwiek????? Swiat sie konczy Panie Dziejku!! Znam te
                > pania i nie mam pojecia czego moglaby kogos nauczyc. Nie, chociaz mam:-) hehe
                > dzierżbór!!

A jakże, ma godziny na socjologii i prowadzi tam jakieś warsztaty socjologiczne
                czy coś w tym stylu. Nie ma kobiecina jednak pojęcia o pojęciu, więc nadrabia
                słodkim uśmieszkiem i krótką kiecką. Pozdrawiam
    • Gość: Nieskaplikowany CHOLERA MYSLALEM ZE TOYOTA SIE TU ZNAJDZIE IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.08.03, 05:28
      A tu guzik, widac nie najlepsza to firma, albo przyjmuja tam takich co
      internetu nie maja, skad oni to wiedza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka