Dodaj do ulubionych

Apel Pameli Anderson

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 23:25
Obrazek dedykowany klientom KFC

getactive.peta.org/campaign/pamela_andersons_video?c=KFCAdBrgame0207&qp_source=kfcadbrgame0207

Smacznego
Obserwuj wątek
    • Gość: szarlotka Re: Apel Pameli Anderson IP: *.sattom.pl 03.02.08, 02:16
      podpisuje sie pod tym wszystkimi rekami i nogami... ale na film patrzec nie moge. zawsze placze ogladajac jak okrutni sa ludzie..
      • Gość: J.G. Re: Apel Pameli Anderson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 20:54

Makabra!
        Święty nie jestem i jem kurczaki tak samo jak inne mięso
        Ale żeby tak się znęcać ?
        Podpisuję petycję a KFC będę omijał z daleka.
        • Gość: :) Re: Apel Pameli Anderson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 22:57
          Zabijanie zwierzęcia dla zdobycia pokarmu to natura. Czym innym jest natomiast mordowanie niewyobrażalnych ilości zwierząt dla zysku. To jest chore.
          • Gość: TSC Re: Apel Pameli Anderson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 01:18

Zwracam Ci uprzejmie uwagę, iż problem nie polega na ilości
            zabijanych zwierząt – których mięsiwo wpisane jest genetycznie w
            łańcuch pokarmowy człowieka – lecz polega on ( znaczy się
            problem ) na sposobie zabijania. owych smakołyków.

I tak: Sposób mordowania ( tu się chyba zgodzisz?) szereguje Nas na
            szczeblach ewolucji, jako istoty nadrzędne.
            Rzekomo stworzeni jesteśmy na obraz i podobieństwo Boga.

Niech więc Bóg broni wszystko co żywe przed takim obrazem .
            • Gość: :) Re: Apel Pameli Anderson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:27
              Źle mnie zrozumiałeś. Jestem głęboko niewierzący, co nie znaczy że nie działa na mnie bulwersująco sadyzm jaki przedstawiają owe "fabryki" (oraz ludzie w nich pracujący). Myślę że jednym z dobrych wyjść, szeroko i skutecznie praktykowanych jest bojkot. Ogólnopolski albo ogólnoświatowy.
              • Gość: Zofia Re: Apel Pameli Anderson IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.08, 18:49
                Bojkot? A może strajk włoski? Kupmy sobie po Donaldsie i jedzmy go
                przy ladzie cztery godziny.
                • Gość: TnBd Re: Apel Pameli Anderson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 21:17
                  W USA nie ma ustawy nakazującej "humanitarne" zabijanie zwierząt, więc mogą je o ścianę jak kto woli, na szęście przepisy Uni Europejskiej nie pozwalają na takie traktowanie, zwięrzęta przed ubojem muszą być oszałamiane (na tym polega "humanitarne" zabijanie)
                  • Gość: kera Re: Apel Pameli Anderson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 18:39
                    w polsce mieso w kfc nie jest importowane z USA, miejmy nadzieje, ze przepisy UE
                    sa wystarczajace, by chronić zwierzeta w europie przed taka masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka