Dodaj do ulubionych

Jakie Gimnazjum?

IP: *.wlb.vectranet.pl 03.03.08, 20:22
Co sadziecie o gimnazjum przy szkole 26?Na jakim poziomie sa jezyki
obce szczegolnie angielski?Mam dylemat,ktore wybrac od wrzesnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Jakie Gimnazjum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:50
      Proponuję wybrać dobre gimnazjum tzn. 12 lub 13. One gwarantują
      dobry poziom nauczania - także języków obcych.
      Syn jest uczniem jednego z nich i chwali sobie poziom szkoły.
      Warto zastanowić się nad klasą dwujęzyczną z wykładowym angielskim.
    • Gość: Gość Re: Jakie Gimnazjum? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.08, 17:31
      Nie polecam nauki w szkole nr. 26. Chodziłem tam do gimnazjum. Niby dobra
      szkoła, ale prostactwo tam występujące po prostu odpycha. Zachowanie uczniów w
      stosunku do dzieci integracyjnych jest karygodne i niedopuszczalne. Kamerowanie,
      wyśmiewanie etc. Szkoda gadać. Nawet gdyby poziom nauki w tej szkole byłby na
      bardzo wysokim poziomie, nie zapisałbym do niej swojego dziecka.
      • Gość: ... Re: Jakie Gimnazjum? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.03.08, 18:33
        A ja chodzę tam do gimnazjum i chodziłam też do podstawówki i osobiście nigdy
        nie spotkałam się z żadnym prostactwem ani wyśmiewaniem osób niepełnosprawnych.
        Nikt nie robi też filmików. Dziwne to co piszesz..
        • Gość: Gość Re: Jakie Gimnazjum? IP: 89.174.220.* 10.03.08, 23:51
          Hmm, może zależy to od tego w jakim towarzystwie się znajdujesz, czy chodzisz
          na przerwach po korytarzu, czy po prostu obserwujesz co się dzieje na około.
          Możliwe też, że nie interesuje Cię za bardzo to, co się w okół Ciebie dzieje.
          Nie wykluczam żadnej możliwości. Natomiast ja napisałem jedynie to, co zdołałem
          zauważyć podczas 3-letniej edukacji w tej szkole :) Być może nie występują tego
          typu zachowania, ponieważ nie chodzą już do tej szkoły osoby, które miały na
          prawdę dziwne schorzenia. Robiły one różne rzeczy, a część zdrowa,
          wykorzystywała to do niezłej zabawy i jeszcze bardziej nakręcały i prowokowały
          do tych dziwnych zachowań owe chore osoby. Cóż, można by się jeszcze rozgadać o
          nauczycielach, czyli dokładniej o tym, że są tacy, którzy są po prostu śmieszni,
          ale to już inna bajka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka