Dodaj do ulubionych

Gdzie NaJlEpszy FryZjer !!

IP: *.wlb.vectranet.pl 04.04.08, 17:50
Witam .

Powiedzcie mi gdzie znajdę bardzo dobrego fryzjera, nie koniecznie tanio! cos ala "Laurent" na podzamczu. Żeby panowała pełna kultura, no i fryzjerki potrafiły zrobic z włosami co ja chce ! a nie jak to bywa u wiekszosci- jedne i te same strzyżenie, jednym słowem czuł ze wygląda sie nienagannie.
PRosze tylko bez zadnej amatorszczyzny, fryzjereczki po kursach w budach za 10 zł. Tylko Nie to ;)

Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:46
      Najlepsza fryzjerka w walbrzychu to edyta na starym zdroju sprobuj bedzesz zadowolona a i ceny sa wzgledne dziewczyna po szkoleniach i robi super fryzurki a i kosmetyki ma super w wałbrzychu nikt ich niema
      • Gość: poli Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 28.09.08, 21:56
        golarz dup i rowow Kierepka gei
        • Gość: zadowolony klient Re:NaJlEpszy FryZjer !!! IP: 62.87.160.* 17.02.09, 12:29
          Polecam w Szczawnie Zdrój ul. Solicka ok. Żabki przy pętli autobusowej MZK linii nr 5:):):)
      • Gość: nana Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.09, 20:50
        U nas w wałbrzychu o ile wiem to najlepsze farby Joico -Shiseido nowy salon w
        Szczawnie. Miałam robione włosy na tych kosmetykach we Wrocławiu jak studiowałam
        .I personel który pracuje na tych kosmetykach musi być bardzo dobrze
        przeszkolony a ceny napewno wysokie!! Więc jak pani na starym zdroju pracuje na
        najlepszych kosmetykach a za balejage bierze 100 zł za długie wlosy ,to chyba do
        tych kosmetyków dopłaca z własnej kieszeni !! Dobry żart!!
    • Gość: TAURUS W Paryżu , Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:55
      a tu na forum piszą właśnie o sobie te najlepsze inaczej .
      • Gość: Smakosz fryzur Re: W Paryżu , Rzymie IP: *.wlb.vectranet.pl 19.05.08, 20:10
        GDzie ta Pani przyjmuje na Starym Zdroju w jakim salonie ?
        • Gość: ror Re: W Paryżu , Rzymie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 13:37
          Jak chcesz dobrze, to musisz trochę zapłacić więcej niż 30 zł za strzyżenie
          ....Przeczysz sam sobie, kto po kursach , szkoleniach bierze za ściecie 20 zł ...
        • Gość: ewa Re: W Paryżu , Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:21
          zakład znajduje sie na starym zdroju ul.armi krajowej55 studio twoich włosów
          edytka zakład znajduje sie na stronie www.keune.pl jak cos to wpisz w gogle
          keune pozdrawiam
    • Gość: wielbiciel Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:26
      Pani Beata na Sienkiewicza w Szczawnie vis a vis szkoły, dojrzała
      sympatyczna fryzjerka, warto!
      • Gość: Łysy Podoba mi się że dojrzała IP: 83.12.74.* 21.05.08, 15:54
        ale co warto ?
        • Gość: llll Re: Podoba mi się że dojrzała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:40
          Edyta też przyjmowała na starym zdroju w salonie TRENDY , ale
          niestety wyjechała do Norwegii ;-( również żałuje .
          • Gość: Adam Re: Podoba mi się że dojrzała IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.08, 15:46
            Smakosz fryzur? A coz to za zboczenie? Zjadasz obcięte włosy z
            podłogi?
            • ice76 Re: Podoba mi się że dojrzała 22.05.08, 18:42
              To taka wysublimowana forma podkreślenia swojej nijakości. Co będzie następne?
              Degustator opalenizny? Kiper makijażu?
              Niektórych zaczyna wyraźnie przygrzewać w główki.
      • Gość: w Szczawnie Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 12.10.08, 21:46
        ta pani zniszczyła mi włosy, odwala często fuszerkę, jak widzi, że
        klient nie wygląda na zamożnego
    • Gość: monia Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:23
      polecam Pania Gosie ona procuje w salonie na ul.slowackiego 15 b w tunelu jest bardzo dokladna a co najwazniejsze poswieca czas klientce od 1 minuty do ostatniej qa n ie jak to w niektorych salonmach bywa ze robione sa 3 na raz.pocecam nie znam osoby ktora nie jest zadowolona z uslug tej Pani
    • Gość: klientka Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:10
      super fryzjerka mila kulturalna po wielu szkoleniach basztowa 45
      polecam
      • Gość: załamana Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 11:35
        Ja osobiście jestem załamana umiejętnościami wałbrzyskich fryzjerów. Chodziłam
        już do kilku i o ile za pierwszym razem byłam zadowolona to za każdym następnym
        było tylko gorzej.
        Od fryzjera/fryzjerki nie wymagam wiele - chcę tylko aby potrafił równo i dobrze
        obciąć moje włosy, pocieniować.
        W związku z tym moja prośba (apel) jeśli znacie fryzjerkę lub fryzjera
        (najlepiej w Śródmieściu), który poradzi sobie z perfekcyjnym obcięciem
        prostych, sztywnych, niepodatnych na układanie, grubych i gęstych włosów to
        piszcie tu jego namiary, ba ja nie mam już siły na dalsze eksperymentowanie.
        • Gość: . Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 12:42
          Do załamaneję
          1 Maja 4
          • Gość: zadowolonaklientka Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:43
            Bialy Kamień -mijanka ,,u Arlety ,, polecam
            • Gość: REKLAMA Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 17:34
              www.STUDIO-MARKA.pl
        • Gość: renia Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:43
          gosiula z salonu na slowaciego 15 b w tunelu recze za jej umiejetnosci i pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Ja znam !!! Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 02:34
          Ul. Nowy świat 1
          Tel. 513 97 08 28
          Zakład prowadzą bardzo sympatyczne siostry blizniaczki.
          • Gość: ania Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:12
            ja również polecam ten salon, fryzjerki są mlode i pelne
            fantazji...polecam jak najbardziej!!
          • Gość: ciekawa Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:59
            Byłam raz i nigdy więcej tam nie pójdę. Kilka osób po mojej opowieści też
            zrezygnowały. Taki jest efekt olewania klienta. Byłam umówiona na godz. 8.00 bo
            tylko rano miałam czas. Chciałam zrobić jakąś fryzurkę, włosy miałam długie,
            chciałam przyciąć. Panienki zjawiły się o godz. 8.30, już zjawiły się klientki
            umówione na później więc jedna z tych jak to się pewnie sama zareklamowała
            świetnych bliźniaczek ścinała mnie nie myjąc nawet głowy, co nigdy nie zdarzyło
            się u innego fryzjera. Poszarpała końcówki, pomazała rękami po włosach, bo się
            spieszyła; tak że kiedy wyszłam wyglądałam jakbym z tydzień łba nie myła. Ale to
            się mści, będę omijać je na kilometr i zniechęcać wszystkich, którzy będą
            chcieli tam iść. Trzeba przyznać, że wystrój fajny, ale podejście do klienta
            beznadziejne.
          • Gość: MARTA Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 11:02
            Odnośnie fryzjera na Nowy Swiat 1- nie polecam. Nie wiem czy "pani"
            z recepcji jest niedorozwinięta, czy tylko udaje, ale zapisywałam
            sie na strzyżenie 2 razy. Za pierwszym razem byłam osobiście-
            okazało sie, że nie zapisano mnie w kalendarzu. Za drugim razem- bo
            bytłam cierpliwa i zapisałam sie ponownie- nie zastałam nikogo!!
            chociaż zapewniano mnie, że w soboty otwarte od 8. ŻENADA! Natomiast
            polecam serdecznie Anię, Biały Kamień- Andersa 180. Profesjonalnie i
            miło.
          • madzia730 Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! 07.10.13, 18:52
            Nie polecam bliźniaczek które nie potrafią równo nawet włosów zafarbować do tej pory mam problem żeby równomiernie mój kolor wyglądał bo tak pięknie i umiejetnie zrobiły mi dekoloryzacje . Nie chodźcie tam !
            • mosing1 Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! 07.10.13, 23:47
              Idź do stylistki pani Ani (amerykanki) na 1 Maja obok Rynku . To najlepsza fryzjerka w mieście ! Mnie też spotkało kiedyś fryzjerskie nieszczęście i gdy byłam mega nieszczęśliwa wysłała mnie do pani Ani koleżanka. Naprawiła mój wizerunek i od tej pory tylko tam chodzę.
        • Gość: Smakosz fryzur Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 07.06.08, 17:59
          Dziewczyno, polecam Ci Laurent na podzamczu, zero amatorszczyzny i pseldo fryzjerek po szkólkach wałbrzyskich. Tylko przyszykuj troche pieniażkow bo ceny są spore ale WARTO!
          • Gość: iro Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 19:42
            a co to laurent tylko szyld za ktory placi wlascicel i dlatego
            odbija sie to na cenach a fryzjerki sa takie same jak w innych
            salonach w walbrzychu no i firma kladzie nacisk na szkolenia ale tam
            tez sa partacy
            • Gość: AGA Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.08, 10:44
              Ja też bardzo długo szukałam fryzjera.Na białym Kamieniu obskoczyłam wszystkie
              zakłady-MASAKRA!
              W końcu znlazłam w Rynku na Św. Jadwigii-STUDIO fryzjerskie u MArcina.
              Super fryzjer.Zawsze doradzi,odradzi....Chodzę do Niego już 4 lata.Polecam!
          • Gość: piaskiem w oczy Re: do smakosza fryzur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:38
            Rozumię,że panie z Laurenta nie chodziły do wałbrzyskiej szkółki
            fryzjerskiej? A czy w takim razie wiadomo po jakiej są szkole,jeśli
            oczywiście jakąś specjalistyczną zaliczyły?
          • superbezrobotna Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! 05.01.09, 22:46
            Laurent zszedł na psy. Kilka moich ciotek przed ślubem była w osławionym
            Laurencie, jak wróciły to były załamane, co miały na głowach. A ceny są
            śmiesznie niskie. 30zł za uczesanie to bardzo mało. U Rudyka za fryzurę np.
            ślubną trzeba zapłacić 200zł ale warto. Może też ma przesadzone ceny, ale jak
            stamtąd wyjdziesz to wiesz, za co zapłaciłaś. Laurent dawno dawno temu stracił
            swoją renomę. Z tańszych fryzjerek polecam p. Iwonę która pracuje w "Salonie u
            Doroty" na Piaskowej Górze.A jeszcze jest dobry salon na Podzamczu "u
            Ferenczuka". Warto sprawdzić, ale ceny też wysokie. Pozdrawiam
    • Gość: goscinnie Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 28.05.08, 21:18
      BLASK Piaskowa Góra tzw. Mrówkowiec ;)
      • Gość: gość Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 08.06.08, 14:18
        siosrty blizniaczki!!mogłybyście chociaz reklamować sie z dwóch
        innych komputerów.Żenada!!!!umiejętności pewnie na tym samym poziomie
    • Gość: Opętana Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:44
      Polecam na Wyszyńskiego chyba 19??? Do dziś mi włosy wypadają
    • Gość: l Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 07:41
      w auchan. zaje.... laski
    • Gość: Zarośnięty Jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:15
      męski czy damski ? Coś mi podpowiada że te pytanie zadają siostry bliżniaczki .
    • Gość: Długowłosa Nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:26
      ale mogę powiedzieć która jest najgorsza . Na Sobięcinie przy wiadukcie
      kolejowym . Po każdym umyciu włosów wystawia ręczniki przed zakładem i suszy na
      słońcu . Mam wątpliwości czy je pierze . Klientki po umyciu włosów stoją też
      przed zakładem i w ten sam sposób co ręczniki suszą włosy. Żenada
      • Gość: Marek Re: Nie wiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.08, 19:34
        DO WYNAJĘCIE LOKAL NA FRYZJERA.
        PODZAMCZE.55 met.dobra lokalizacja.
        tel.604414739.
        • Gość: auchan Re: Nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 18:02
          wie ktos jakiej firmy kosmetyków do włosów uzywaja w auchan?
    • Gość: gość Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:37
      a ja z czystym sumieniem polecam Sławka.on przyjmuje na placu
      grunwaldzkim koło salonu orange.jest swietny. chodze do niego od
      kilku lat i jestem strasznie zadowolona. za kazdym razem mówie mu
      zeby zrobil co uważa z moimi wlosami i ani razu nie zalowalam tej
      decyzji.
    • Gość: Justyna Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:25
      Na Moniuszki,naprzeciwko kościoła jest dobry zakład.
    • Gość: magad Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 17:27
      Sekrety Urody na Placu Grunwaldzkim obok ZUS-u Polecam!!!
      • Gość: gość Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.08, 09:17
        1 maja 4
        byłam, sprawdziłam, polecam :)
        • Gość: onA Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 19:01
          więc gdzie ten najlepszy?:)
          • Gość: Alia Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 20:08
            Zdecydowanie 1-go Maja 4
            • Gość: zadowolona Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.09, 21:01
              Szczawno salon Joico, solicka 6 ,włosy robiłam ponad miesiąc temu kolor do dziś
              mam piękny, super cięcie !!Usługa dość droga ale warto dostałam dużo próbek
              kosmetyków i salon piękny, mają też swoją strone internetową czym nie wiele
              salonów może się pochwalić. Dla zainteresowanych podaje www.asjoico.pl
              • Gość: Reklamotwórca Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:27
                Zamiast pajacować skoncentruj się "zadowolona" na
                oglądaniu "Plebani" albo "M jak miłość".
                Reklamę zostaw fachowcom.

Uwaga - REKLAMA:

"Pora karnawału! Czas robienia klientek w joico.
                W tym sezonie modne są:
                Próbki kosmetyków, czar pięknego salonu oraz link do strony
                internetowej.
                Po za satysfakcją z fryzury, wszystkie wymienione rozkosze
                gwarantuje Salon "Joico" w Szczawnie Zdroju".
                ------------------------------------------------------
                Zamówienie na kolejne reklam można składać w tym wątku.
                Oczywiście, o ile moderator nie ma nic przeciwko temu.
                • Gość: Ciekawska Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 00:39
                  dobra, zadowolona jeszcze powiesz jaki jest cennik fryzur i puszczamy Cię wolno :D
                  • Gość: zarośnięta Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 22:23
                    Czy ktoś się orientuje z jakiego powodu zamknięty jest salon fryzjerski na 1-go
                    maja? Chciałam się umówić na strzyżenie, ale i w piątek i dziś było tam nieczynne.
                    • Gość: klientka Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 22:37
                      Stałe klientki wiedzą, że w poniedziałki pani Ania ma zamknięte a
                      najlepiej umówić się przez telefon.
                      • Gość: zarośnięta Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 22:47
                        Jak widzisz nie jestem stałą klientką, byłam tam tylko 1 raz, a umówić wolę się
                        osobiście. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź.
                        • Gość: klientaka - Anita Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 22:59
                          Myslę, że jutro możesz się umówić bez problemu. Wiem, że moja
                          znajoma z pracy na jutro ma wyznaczone spotkanie.
                          • Gość: Ciekawska Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:20
                            Byłam raz u Pani Ani na 1 maja. Eh, nie dość, że pookładała mnie swoimi długimi
                            paznokciami po głowie to jeszcze wysoka cena za średnią, przeciętną fryzurę.
                            Więcej tam nie pójde
                            • Gość: Ewa,Anera i Mama Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:26
                              Autor: Gość: Ciekawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 00:39

dobra, zadowolona jeszcze powiesz jaki jest cennik fryzur i
                              puszczamy Cię wolno :D
                              ---------------------------------------------
                              Prymitywna i chora na zawiść idioto. W niedziele o północy zadajesz
                              prowokacyjne pytanie.
                              W poniedziałki - jak już ktoś tu napisał- salon jest nieczynny.
                              A dziś ja i dwie moje dorosłe córki od 9.30 do 14.00 robiłyśmy w
                              tym salonie „chemię” .
                              Teraz już jesteśmy w domu i jest 15.25, więc KIEDY tam byłaś
                              (byłeś) ?
                              Tobie się pomylił Salon Fryzjerski z gabinetem psychiatrycznym .
                              Puszczamy cię wolno pod opokę lekarza specjalisty.
                              • Gość: Ciekawska Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:35
                                byłam w sierpniu ciotko klotko:)
                                • Gość: Ciekawska Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 23:05
                                  Gość portalu: Ciekawska napisał(a):

> byłam w sierpniu ciotko klotko:)
                                  ---------------
                                  ...a pytam o cenę w styczniu ... bo właśnie wypuścili mnie z
                                  wariatkowa więc, cena do tej pory mogła się zmienić.
    • Gość: żabi Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 17:21
      a powiedzcie,czy ktoś był na Podzamczu [chyba na Fortecznej] u Renatki? Co
      możecie o niej powiedzieć? Bo ja czasami tam chodzę,gdyż mam blisko,ale chyba
      jednak zmienię fryzjerkę...Jakie są Wasze spostrzeżenia?
      • Gość: Mandaryna Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 18:31
        Kiedyś slyszalam taka piosenke To piosenka o Renatce, co ma wlosy na
        kuciapce ale to chyba nie ona bo ta jest fryzjerka :)
    • Gość: Alicja Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.09, 20:34
      ja osobiscie polecam Pania Haline z aslonu fryzjerskiego Agnieszka na
      Slowadzkiego 22 bylam u niej raz i i bede tam chodzic bo jestem zadowolola z jej
      uslugi fakt ceny sa spore ale oplaca sie. pozdrawiam cieplutko:))
    • Gość: szukam Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 10:18
      Proszę o podanie numeru telefonu do salonu fryzjerskiego na ul. 1-go maja 4
      (boczna Biblioteki Pod Atlantami)
      Z góry serdecznie dziękuję :)
      • Gość: klientka Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: 62.87.160.* 16.01.09, 00:41
        ????
        • Gość: Klientka NR2 Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 01:25
          Nie wiem czy drwisz, czy rzeczywiście "o drogę pytasz".
          Numer telefonu do pani Ani jest na wystawie jej salonu.
          Od siebie mogę ci tylko powiedzieć, że ten salon jest czynny od godz
          9.00 i... że nie ma lepszej fryzjerki w tym mieście.
          • Gość: szukam Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.09, 09:09
            Jak mam iść specjalnie pod salon żeby zobaczyć nr telefonu to równie dobrze mogę
            wejść i umówić wizytę osobiście, a po to pytam o numer żeby się tam nie
            fatygować i umówić się telefonicznie.
            Czy to takie skomplikowane???
            • Gość: klientka NR2 Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 10:06
              Nie ma się co złościć, różni dziwi ludzie robią tu wpisy.
              Telefon o który pytasz to: 74 8439518
              • Gość: kasia Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: 62.87.160.* 16.01.09, 19:40
                Laurent
                • Gość: pacynka Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:12
                  A umiesz ślupać gila?
              • Gość: szukam Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.09, 10:05
                Dziękuję :))
                • Gość: uzytkownikbeznazwy Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 17:52
                  czy ktos juz byl w nowym saloonie Gracja nad apteka na pl.grunwaldzkim.jak tak
                  to prosze o komentarze
                  • Gość: klientka już NR3 Re: Do " klientak NR2" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 20:06
                    Podpatrzyłam Waszą rozmowę i choć odpowiedź była do "szukam" a nie
                    do mnie, skorzystałam z informacji. Nie żałuję! Dzięki.
    • Gość: tam Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 19:24
      naprawdę wszystko zależy czego oczekujesz i co c\hcesz, róznie jest
      jeden robi lepiej to, drugi tamto
      • Gość: .... Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: 62.87.130.* 13.02.09, 09:45
        Byłam i na Nowym Świecie i u Sławka na grunwaldzkim. Nowy świat
        odpada-tragedia, Sławek daje radę. Zawiodłam się strasznie u
        fryzjera na Rynku po stronie "pacyfiku". Nie polecam na Moniuszki bo
        jedyne do czego się tam nadają to do tipsów. Jak dla mnie(a chodzę
        tam już 2 lata) Marcin na Św. Jadwigi. Profesjonalny fryzjer, stale
        wyjeżdża na szkolenia więc zna się na nowościach a fryzure dobiera
        indywidualnie. Jedyny jego minus to czas oczekiwania. Chłopak ma
        tyle klientów że trudno się do niego dostać. Cena dobra jak na
        takiej klasy fryzjera. Polecam
        • Gość: lep na muchy Re: Gdzie NaJlEpszy FryZjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:14
          He,he. Aleś qrwa reklamę wymyślił ! Dumaj dalej to może przyjdzie ci
          coś lepszego do łba. A najlepiej zrób jakaś szkołę fryzjerską to nie
          będziesz musiał tu się reklamować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka