Dodaj do ulubionych

co lubia faceci ?

IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 11:09
Ciekawa jestem co mi powiecie na ten temat - licze ze beda to kulturalne
wypowiedzi.
Powiedzcie panowie co lubicie co was denerwuje itp...
to cos w tym stylu "jak poznac i zrozumiec faceta" - o ile sie da ( mi
sie na 100% nie udalo) moze popelniam jakies bledy ? :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Olin Re: co lubia faceci ? IP: *.satkabel.com.pl 02.08.01, 14:58
      Hm, moze troche sprecyzuj swoje pytanie? :) Ja na przyklad strasznie nie lubie,
      kiedy telefon dzwoni, gdy jestem zajety albo gdy mam gosci. :)))
      • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 15:02
        eeeeeeeeeeeee tam - chodzi mi o wasz ideal kobiety
        jaka powinna byc itp itd
        • Gość: steq Re: co lubia faceci ? IP: 195.205.184.* 02.08.01, 19:20
          inteligentna..z poczuciem humoru..wyrozumiała..
          jak będzie ładna to też będzie plus..
    • Gość: Marek Re: co lubia faceci ? IP: 202.183.157.* 02.08.01, 15:05
      Napisz do mnie
      welcmarek@hotmail.com
      • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 16:26
        a nie mozna tak na forum ?
        • Gość: steq Re: co lubia faceci ? IP: 195.205.184.* 02.08.01, 19:29
          pewnie że można..
          ale może Marek wstydliwy jest..?
          • sivasec Re: co lubia faceci ? 06.08.01, 11:54
            Albo ma niecne zamiary co do naszej Ani???
            • Gość: Olin Re: co lubia faceci ? IP: 195.205.184.* 06.08.01, 13:45
              Niecne zamiary zostana ukrocone. Ania moze na nas liczyc. :)
    • sivasec Re: co lubia faceci ? 07.08.01, 13:43
      ja np lubie jak kobieta jest zadbana. to bardzo poprawia jej urok i jak widze
      ze nie dba o siebie albo ma np brudne wlosy to raczej nie zwracam na taka pania
      uwagi. no i jeszcze lubie jak jest pogodna bo wtedy az sie chce pogadac.
      • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 07.08.01, 15:19
        o dzieki panowie ze o mnie dbacie i pilnujecie tu na forum :)))))))))
        bardzo to mile musze to przyznac

a tak swoja droga to wiecie ze nie ma idealow ? tzn kazdy z nas ma swoje
        wady i przywary :) tylko trzeba umiec z nimi walczyc albo je zaakceptowac
        najwazniejsze jest aby umiec ze soba rozmawiac - chociaz wiem ze faceci
        najwieksza uwage zwracaja na urode ..... ktora przemija
        Pozdrawiam
        • sivasec Re: co lubia faceci ? 07.08.01, 15:45
          tak juz to jest w tej przyrodzie ze nawet wsrod zwierzat samica zwroci uwage na
          bardziej okazalego i pieknego samca. to samo jest wsrod ludzi i nikt tego nie
          zmieni bo tak juz w genach mamy.
          • Gość: koza Re: co lubia faceci ? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 15:10
            Generalnie to moim zdaniem jest tak ze zarowno kobiety jak i faceci glowny
            nacisk klada na aparycje, przynajmniej na poczatku znajomosci, chodzi mi
            mianowicie o tzw. pierwsze wrazenie. A co do pozniejszych losow znajomosci to
            wydaje mi sie ze zagadka tkwi w pewnego rodzaju tolerancji dla ulomnosci, wad,
            nawykow tej drugiej osoby. Co do mojej odpowiedzi na tytulowe pytanie to
            strasznie nie lubie kobiet (i ludzi w ogole) ktore nie wiedza czego chca i same
            sobie wyszukuja problemy tylko po to aby ktos sie nad nimi uzalal.
            • sivasec Re: co lubia faceci ? 08.08.01, 15:16
              albo nie fajne sa takie babeczki co oprocz siebie calego swiata nie widza.
              niech dba o siebie i mowi ze jest piekna ale nie do przesady bo na krotka mete
              to jeszcze ujdzie ale dluzej mgeeeee.
              • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 16:54
                A moze cos na temat wychowania ?
                Jak powinno sie teraz wychowywac potomstwo - jakie wartosi nalezy wpajac
                nowemu pokoleniu ? Co jest i powinno byc wazne - jakie zasady ?

Pozdrawiam
                • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 10:33
                  Co do kobiet to moim skromnym zdaniem Kobieta musi byc kobieca.Nienawidze
                  kobiet kulturystek.
    • Gość: Olin Re: co lubia faceci ? IP: *.satkabel.com.pl 17.08.01, 17:05
      Przypomnialo mi sie cos. Otoz bardzo wazne jest porzadnie schlodzone piwo,
      podane w stylowym, ciezkim kuflu. Nosze sie od pewnego czasu z zamiarem zakupu
      takich wlasnie kufli, ale sa strasznie drogie, niestety. :(
      • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 20.08.01, 10:29
        Gość portalu: Olin napisał(a):

> Przypomnialo mi sie cos. Otoz bardzo wazne jest porzadnie schlodzone piwo,
        > podane w stylowym, ciezkim kuflu. Nosze sie od pewnego czasu z zamiarem zakupu
        > takich wlasnie kufli, ale sa strasznie drogie, niestety. :(

Ja sobie kupilem kiedys taki ciezki 2litrowy kufel ale pilem w nim moze ze dwa
        razy.Jestem strasznym leniuchem i za kazdym razem jak podnosilem kufel wydawalo
        mi sie,ze dzwigam kraweznik.Wiem ,ze moglem polaczyc przyjemne z pozytecznym a w
        niedlugim czasie startowac jako kulturysta tylko,ze na dopingu.
        • sivasec Re: co lubia faceci ? 20.08.01, 12:06
          No takim kuflem to sobie mozna zeby wybic albo w najlepszym wypadku nosa zlamac
          jak sie odpowiednio wczesnie nie zacznie reka hamowac przed zblizeniem do ust.
          W takim przypadku pomocna jest druga dlon albo dlon przyjaciela ;)
    • sivasec Re: co lubia faceci ? 27.08.01, 12:27
      no wiec na zakonczenie lata przyszlo mi do glowy jeszcze to ze przeciez faceci
      lubia wlasnie lato. lubia jak kobiety odslaniaja swoje wdzieki i pokazuja to co
      zima bylo ukryte. no a teraz lato sie juz konczy, bedzie robilo sie chlodniej
      no i bedziemy tesknic - prawda panowie??? - za latem.
      • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 09:20
        Bedziemy bardzo tesknic za latem i urokiem skapo odzianych pań pozostana jednak
        wspomienia do nastepnego lata.Jestem zadowolony,ze nasz klimat sklada sie z
        kilku por ,poniewaz kazda jest piekna na swoj sposob,coprawda jesien jest
        troche szara i smutna ale potem przychodza piekniesze dni wtedy bardziej
        docenimy uroki wiosny i lata.Jako facet uwielbiam dobre towarzystwo i widok
        naszych slicznych kobiecych bialoglow.Przeciez popatrzec to nie grzech a nawet
        gdyby to co - niech tam.
        • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 09:30
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Bedziemy bardzo tesknic za latem i urokiem skapo odzianych pań pozostana jednak
          >
          > wspomienia do nastepnego lata.Jestem zadowolony,ze nasz klimat sklada sie z
          > kilku por ,poniewaz kazda jest piekna na swoj sposob,coprawda jesien jest
          > troche szara i smutna ale potem przychodza piekniesze dni wtedy bardziej
          > docenimy uroki wiosny i lata.Jako facet uwielbiam dobre towarzystwo i widok
          > naszych slicznych kobiecych bialoglow.Przeciez popatrzec to nie grzech a nawet
          > gdyby to co - niech tam.

Zapomnialem dodac co rozumie pod slowem kobieca,dla mnie to takie stworzonko co
          ma w sobie to "cosik" co iskrzy i przyciaga.
          • sivasec Re: co lubia faceci ? 29.08.01, 10:54
            jasne ja juz tesknie a dopiero dwa dni slonca nie ma. zdazaja sie oczywiscie
            jeszcze gorace dziewczyny w bluzeczkach na ramiaczkach i krotkich spodniczkach.
            nie wyobrazam sobie co bedzie zima. chyba umre z tesknoty albo przezimuje
            gdzies w norze mrozne dni.
            • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 11:20
              To sie przeniescie na Hawaje ....

heh ci faceci
              • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 12:17
                Hawaje piekna rzecz ale chocby paskudna pogoda i siarczysty mroz najlepiej jest
                w domu przy kominku.
              • Gość: steq Re: co lubia faceci ? IP: *.satkabel.com.pl 29.08.01, 13:07
                ja wolę na Jamajkę :))
                • sivasec Re: co lubia faceci ? 29.08.01, 13:11
                  a ja na majorke (czyt. mariolke)
    • borys_ss Re: co lubia faceci ? 17.10.01, 21:00
      Faceci lubią Czekoladę ,Clinta E. i mnie.Kiedyś lubili też piwo i od czasu do
      czasu Jim Bima,lub Jacka D.do picia,Harri,Gralika i Arletę M.do towarzystwa.
      • Gość: ALBERT Re: co lubia faceci ? IP: *.skane.se 19.10.01, 05:53
        FACECI LUBIA INNYCH FACETOW.PRZYJEMNI I BEZPIECZNIE,GDYZ NIE ZACHODZA W CIAZE.
        KOBIETY TYLKO PLACZA I BOJA SIE ,ABY ICH NIE PORZUCIC.
        • Gość: Adam Re: co lubia faceci ? IP: *.wsisiz.edu.pl 19.10.01, 07:29
          Faceci od wiekow lubia zawsze to samo? jezeli wola co innego to zal mi takich
          ale coz - odmiency tez musza zyc.
          • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 18:35
            Oj wy mezczyzni ..... duze dzieciaki - tylko zabawki wam drozeja.

Gdzie ci mezczyzni z tamtych lat ? :)

no dobra rozpetam nowa dyskusje :
            Co sadzicie o zdradzie ? Jak rozumiecie pojecie :zdrada.
            Prosze o szczere odpowiedzi.
            • Gość: Olin Re: co lubia faceci ? IP: *.satkabel.com.pl 20.10.01, 22:35
              Moze rozpocznij nowy watek na ten temat? Zeby nie ucieklo w gaszczu
              informacji... Ja sie wypowiem, jak bede mial troche wiecej czasu. :)
              • Gość: sivasec Re: co lubia faceci ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 14:59
                Ania stworzyla nowy watek i znowu te dwa dzieciaki - znowu pod innym nickiem
                mącą. Nudzi sie dzieciom cholernie widze
                • Gość: Ania Re: co lubia faceci ? IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 17:13
                  No niestety .... zawsze znajda sie jakies niewychowane smarkacze, ktorym wydaje
                  sie ze ich wulgaryzm i glupota komus zaimponuje.

Maja pecha jesli chodzi o mnie - /ig

Pozdrawiam
                  • sivasec Re: co lubia faceci ? 23.10.01, 16:05
                    Najlepsza metoda na idiotyzm - ignorowac w 100% i omijac glupie odpowiedzi
                    odpowiadajac przez cytat. papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka