Dodaj do ulubionych

September w Wałbrzychu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.08, 13:38
Urząd Miejski chce zapewnić mieszkańcom wspaniala rozrywke podczas
wrześniowych dni Wałbrzycha. W tym celu zakontraktowano występ
znanego zespołu September.

miasto.walbrzych.sisco.info/?przetargi=1&rok=2008&mc=4&eid=454
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: September w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 23:36
      Całkiem sympatycznie ;)
      • Gość: ola Re: September w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.08, 06:48
        świetnie,co raz lepsze imprezy,nawet Wydra wk10 będzie za 15 zł,
        • Gość: kitty Re: September w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 14.04.08, 20:44
          Chyba nie doczytałeś , Wydra będzie w k10 za 35 zł
          • Gość: ola Re: September w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.08, 07:39
            doczytałaś,byłam w piątek w klubie i słyszałam wyrażnie 15zł,możesz
            sprawdzić na stronie k10
    • Gość: krzys Re: September w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 23:45
      september to nie zespół
    • Gość: scooby Re: September w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 23:56
      jakie miasto taka rozrywka - chałtura i kicz
    • Gość: a-z Re: September w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.08, 13:53
      Scooby - sam jesteś chałtura i kicz !!! frajerze !
    • Gość: szarlot Re: September w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 16.04.08, 21:22
      wydra w tamtym roku na dniach wałbrzycha był. do klubu pokroju k10 jego muzyka mi niezbyt pasuje
    • Gość: lol Re: September w Wałbrzychu IP: 195.14.65.* 16.04.08, 21:26
      no to spoko
      • Gość: *ice* Re: September w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 17.04.08, 06:37
        Tiaaaa... do K10 pasuje metroseksualne, jedno-przebojowe i cuchnące tandetą
        Feel. A September nadałby się tam jak złoto. Co do Wydry nie mam zdania. Ot,
        zwykły chłopak z talentem wokalnym zbytnio skomercjalizowany. Chyba głownie
        przez to, co ma w kontrakcie z wytwórnią. Kiedyś wyjdzie na ludzi. Przyznajcie,
        że w Wałbrzychu brakuje miejsca-klubu, gdzie można by organizować koncerty inne
        niż zespołów z rozkładówek szmatławców typu Gala i innych takich traktujących o
        życiu i poczynaniach naszych quasi-gwiazd. No coż. Kiedyś były "12". Teraz nie
        ma już nic.
        • Gość: janek8 Re: September w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 07:21
          Ej no!
          a Maria i 9Fala?
        • Gość: ola Re: September w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.08, 07:45
          ice miło poczytać jak ci żal dupe ściska,oby tak dalej cię skręcalo
          z zawiści,i czy ci się to nie podoba to na FEEL w k10 było super -
          fantastycznie
          • Gość: *ice* Re: September w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 17.04.08, 21:05
            LoL właśnie byłem. No cóż źle zainwestowane pieniążki. Da się przeżyć. Dzięki za
            konstruktywną krytykę. Widać, że czeka Cię ciężkie dorastanie... buahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka