Dodaj do ulubionych

Droga za Tesco ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:36
Co to za drogę budują za Tesco i gdzie będzie prowadzić ?
Czy to droga wewnętrzna bo będą coś tam budować czy będzie prowadzić gdzieś
dalej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: Droga za Tesco ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 17.04.08, 22:11
      droga do makro ktore maja tam budowac juz w tym roku , oraz objazd
      do jeleniej i obwodnica szczawna wiec droga 3 zadaniowa ;-)
      • Gość: maryjan Re: Droga za Tesco ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 23:29
        droga ta bendzie prowadzic hen dalej.

to bedzie bez watpienia fajna droga aby po niej jezdzic samochodem

juz sie nie moge doczekac makra bo znudzil mi sie real i tesco.

no ale najfajniejsza jest ta nowa droga
        • Gość: heeh Re: Droga za Tesco ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.08, 23:39
          bedzie sie mozna poscigac bedzie :D
        • Gość: Patka Re: Droga za Tesco ??? IP: *.eranet.pl 18.04.08, 01:03
          Nie wiem czy wiesz "maryjan" ale makro jest dla tych co prowadzą
          jakąś działalność gospodarczą,a nie dla zwykłych szaraków,więc
          oawiam się,że real i tesco muszą wystarczyć.Pozdrawiam!
          • Gość: t Re: Droga za Tesco ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.08, 09:54
            MARIAN kartę ma :) widziałem go we wrocku
            • Gość: maryjan Re: Droga za Tesco ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 10:11
              nie mam karty makra ale znajomi chyba taka maja i z nimi bede jezdzil nowa droga do sklepu

skad zreszta wiecie moze kolo makro wybuduje sie nowy hipermarket, jakis jeszcze wiekszy bez karty zeby mozna bylo wjesc? przeciez droga bedzie i mozna cos budowac od razu przy tej nowej drodze

ja juz sie nie moge doczkeac otwarcia, tych oficjeli i biskupa swiecacego droge zeby na niej jezdzilo sie bezpiecznie i po czujnym okiem sw krzysztofa
              • Gość: Iwona Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 18:47
                Ta droga prowadzi do Strugi. To obwodnica Szczawna Zdroju.
                Przy okazji powstaną tam 2 markety: Makro i Le Roi Marlin ( market
                budowlany jak OBI czy Castorama . Pozatym to droga od której będą
                wiodły prostopadle nowe uliczki na których powstanie duże osiedle
                willowe ( ale nie Solicowo ).
                • Gość: kura Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:55
                  Koleżanka pisze bzdury, ta droga to część inwestycji Dolnośląskiego Parku
                  Technologicznego budowanego przez DARR, o którym pisano na tym forum. Faktycznie
                  ma tam być również (poza parkiem) Makro (które zresztą zostało oprotestowane w
                  Szczawnie), reszta gruntów to mają być uzbrojone działki pod inwestycje przemysłowe.
                  • Gość: obwodnica Re: To droga do nowego MAKRO IP: 91.203.16.* 19.05.08, 09:17
                    z tych wszystkich wypowiedzi jasno nic nie wynika- w koncu jest jakas oficjalna wersja dokad ta droga poprowadzi? bo ja slyszalem znowu wersje ze bedzie to obwodnica do kamiennej Góry- ile w tym prawdy?
                    • Gość: . Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:45
                      Z tego co kiedyś czytałem w gazecie to ta droga ma być do Strugi
                      żeby jadący od Kamiennej Góry nie musieli się przeciskać przez
                      Szczawno żeby dojechać do marketu.
                      • Gość: kura Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:52
                        Jak to w Polsce 2 osoby 4 opinie.
                        Tu szczegóły podtrzymuje wcześniejsze info:
                        www.darr.pl/zalozenia.php
                        • Gość: niezDARRa Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:58
                          Gdyby jeszcze Rada Nadzorcza DARR dbała o miejskie drogi
                          tak jak dba o swoje - mielibyśmy w W-chu luksus.

Skład Rady Nadzorczej:
                          Wojciech Marek- Przewodniczący
                          Mirosław Bartolik - Zastepca Przewodniczącego
                          www.darr.pl/o_agencji/informacje.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka