Gość: gapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:36 Co to za drogę budują za Tesco i gdzie będzie prowadzić ? Czy to droga wewnętrzna bo będą coś tam budować czy będzie prowadzić gdzieś dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: Droga za Tesco ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 17.04.08, 22:11 droga do makro ktore maja tam budowac juz w tym roku , oraz objazd do jeleniej i obwodnica szczawna wiec droga 3 zadaniowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjan Re: Droga za Tesco ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 23:29 droga ta bendzie prowadzic hen dalej. to bedzie bez watpienia fajna droga aby po niej jezdzic samochodem juz sie nie moge doczekac makra bo znudzil mi sie real i tesco. no ale najfajniejsza jest ta nowa droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeh Re: Droga za Tesco ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.08, 23:39 bedzie sie mozna poscigac bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: Droga za Tesco ??? IP: *.eranet.pl 18.04.08, 01:03 Nie wiem czy wiesz "maryjan" ale makro jest dla tych co prowadzą jakąś działalność gospodarczą,a nie dla zwykłych szaraków,więc oawiam się,że real i tesco muszą wystarczyć.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Droga za Tesco ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.08, 09:54 MARIAN kartę ma :) widziałem go we wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjan Re: Droga za Tesco ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 10:11 nie mam karty makra ale znajomi chyba taka maja i z nimi bede jezdzil nowa droga do sklepu skad zreszta wiecie moze kolo makro wybuduje sie nowy hipermarket, jakis jeszcze wiekszy bez karty zeby mozna bylo wjesc? przeciez droga bedzie i mozna cos budowac od razu przy tej nowej drodze ja juz sie nie moge doczkeac otwarcia, tych oficjeli i biskupa swiecacego droge zeby na niej jezdzilo sie bezpiecznie i po czujnym okiem sw krzysztofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 18:47 Ta droga prowadzi do Strugi. To obwodnica Szczawna Zdroju. Przy okazji powstaną tam 2 markety: Makro i Le Roi Marlin ( market budowlany jak OBI czy Castorama . Pozatym to droga od której będą wiodły prostopadle nowe uliczki na których powstanie duże osiedle willowe ( ale nie Solicowo ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:55 Koleżanka pisze bzdury, ta droga to część inwestycji Dolnośląskiego Parku Technologicznego budowanego przez DARR, o którym pisano na tym forum. Faktycznie ma tam być również (poza parkiem) Makro (które zresztą zostało oprotestowane w Szczawnie), reszta gruntów to mają być uzbrojone działki pod inwestycje przemysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwodnica Re: To droga do nowego MAKRO IP: 91.203.16.* 19.05.08, 09:17 z tych wszystkich wypowiedzi jasno nic nie wynika- w koncu jest jakas oficjalna wersja dokad ta droga poprowadzi? bo ja slyszalem znowu wersje ze bedzie to obwodnica do kamiennej Góry- ile w tym prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:45 Z tego co kiedyś czytałem w gazecie to ta droga ma być do Strugi żeby jadący od Kamiennej Góry nie musieli się przeciskać przez Szczawno żeby dojechać do marketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:52 Jak to w Polsce 2 osoby 4 opinie. Tu szczegóły podtrzymuje wcześniejsze info: www.darr.pl/zalozenia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezDARRa Re: To droga do nowego MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:58 Gdyby jeszcze Rada Nadzorcza DARR dbała o miejskie drogi tak jak dba o swoje - mielibyśmy w W-chu luksus. Skład Rady Nadzorczej: Wojciech Marek- Przewodniczący Mirosław Bartolik - Zastepca Przewodniczącego www.darr.pl/o_agencji/informacje.php Odpowiedz Link Zgłoś