Gość: szarlot IP: *.sattom.pl 14.05.08, 21:36 Czy w Wałbrzychu istnieje jeszcze bar Govinda lub inny wegetariański? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.08, 23:05 govinda chyba jeszcze istnieje- tam niedaleko porcelany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: Ber wegetariański ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 08:01 Niestety funkcjonowanie baru jest tymczasowo zawieszone:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:50 Zawsze zastanawiał mnie związek między dietą wegetariańską a lewackimi poglądami, podejrzewam, że z powodu nieodpowiedniej diety dochodzi do uszkodzenia mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 11:14 ale tu nie chodzi o to ze ktos jest wegetarianinem !!!! ja np nie jestem a lubie to jedzonko np. samosy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 18:54 Ja też nie jestem wegetarianinem, niemniej zjadam warzywa i owoce. Uważam jednak, że wegetarianie i weganie mają nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szufladka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.08, 12:04 a był kiedyś taki bar na Limanowskiego, fajna sprawa tylko słabo rozreklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Ber wegetariański ??? IP: *.sattom.pl 15.05.08, 21:34 przestancie dopisywac swoje dziwne ideologie na temat wegetarianizmu ;/ nie jem, bo nie chce, co wiaze sie z moimi wewnetrznymi przekonaniami tylko i wylacznie na temat zwierzat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:44 Mam nadzieję, ze jesteś konsekwentna i nie jesz jaj i nabiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Re: Ber wegetariański ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 17.05.08, 09:38 a co to ma do rzeczy?? widziałeś kiedyś niewydojoną krowe?? widziałeś jak cierpi?? a myślisz, ze kura natychmiast siada na jajo i wysiaduje? nie chcę nikogo obrażać, ale trochę wiedzy mieć pasuje, jak się zaczyna dywagacje, są sery których się nie produkuje na zwierzęcej podpuszce (jeśli oczywiście wiesz, co to jest...)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.08, 10:41 ale co nas to obchodzi !!!!!!!??????? halo!!!!!!! jak nie chcesz jesc to Twoja sprawa a nie sadze zebys miała pisac i twierdzic co ja mam spozywac.Troche szacunku kozo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 16:08 > a co to ma do rzeczy?? widziałeś kiedyś niewydojoną krowe?? widziałeś jak cierp > i?? a myślisz, ze kura natychmiast siada na jajo i wysiaduje? nie chcę nikogo o > brażać, ale trochę wiedzy mieć pasuje, jak się zaczyna dywagacje, są sery który > ch się nie produkuje na zwierzęcej podpuszce (jeśli oczywiście wiesz, co to jes > t...)pozdrawiam Droga obrończyni zwierząt. Kura znosi jajko w nadziei dochowania się potomstwa a człowiek zjada jej jajko, to tak jakby, no, mniejsza z tym. Krowa natomiast produkuje mleko dla swojego cielaka. A człowiek, ... itd. Gdzie tu konsekwencja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Ber wegetariański ??? IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:02 jest jakis bar chyba na limanowskiego o ile sie nie myle osobiscie nie odwiedzam bo nie lubie zreszta bawia mnie takie filozofie zwiazane z jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś