Dodaj do ulubionych

Ber wegetariański ???

IP: *.sattom.pl 14.05.08, 21:36
Czy w Wałbrzychu istnieje jeszcze bar Govinda lub inny wegetariański?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.08, 23:05
      govinda chyba jeszcze istnieje- tam niedaleko porcelany.
      • Gość: Shah Massud Re: Ber wegetariański ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 08:01
        Niestety funkcjonowanie baru jest tymczasowo zawieszone:(((
    • Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:50
      Zawsze zastanawiał mnie związek między dietą wegetariańską a lewackimi
      poglądami, podejrzewam, że z powodu nieodpowiedniej diety dochodzi do
      uszkodzenia mózgu.
      • Gość: mmm Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 11:14
        ale tu nie chodzi o to ze ktos jest wegetarianinem !!!! ja np nie
        jestem a lubie to jedzonko np. samosy :D
        • Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 18:54
          Ja też nie jestem wegetarianinem, niemniej zjadam warzywa i owoce.
          Uważam jednak, że wegetarianie i weganie mają nierówno pod sufitem.
    • Gość: szufladka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.08, 12:04
      a był kiedyś taki bar na Limanowskiego, fajna sprawa tylko słabo
      rozreklamowany
      • Gość: szarlot Re: Ber wegetariański ??? IP: *.sattom.pl 15.05.08, 21:34
        przestancie dopisywac swoje dziwne ideologie na temat wegetarianizmu ;/ nie jem, bo nie chce, co wiaze sie z moimi wewnetrznymi przekonaniami tylko i wylacznie na temat zwierzat ;)
        • Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:44
          Mam nadzieję, ze jesteś konsekwentna i nie jesz jaj i nabiału.
          • Gość: ?! Re: Ber wegetariański ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 17.05.08, 09:38
            a co to ma do rzeczy?? widziałeś kiedyś niewydojoną krowe?? widziałeś jak cierpi?? a myślisz, ze kura natychmiast siada na jajo i wysiaduje? nie chcę nikogo obrażać, ale trochę wiedzy mieć pasuje, jak się zaczyna dywagacje, są sery których się nie produkuje na zwierzęcej podpuszce (jeśli oczywiście wiesz, co to jest...)pozdrawiam
            • Gość: prawdziwa Re: Ber wegetariański ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.08, 10:41
              ale co nas to obchodzi !!!!!!!??????? halo!!!!!!! jak nie chcesz
              jesc to Twoja sprawa a nie sadze zebys miała pisac i twierdzic co ja
              mam spozywac.Troche szacunku kozo!
            • Gość: golonka Re: Ber wegetariański ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 16:08
              > a co to ma do rzeczy?? widziałeś kiedyś niewydojoną krowe?? widziałeś jak cierp
              > i?? a myślisz, ze kura natychmiast siada na jajo i wysiaduje? nie chcę nikogo o
              > brażać, ale trochę wiedzy mieć pasuje, jak się zaczyna dywagacje, są sery który
              > ch się nie produkuje na zwierzęcej podpuszce (jeśli oczywiście wiesz, co to jes
              > t...)pozdrawiam

Droga obrończyni zwierząt. Kura znosi jajko w nadziei dochowania się potomstwa a
              człowiek zjada jej jajko, to tak jakby, no, mniejsza z tym. Krowa natomiast
              produkuje mleko dla swojego cielaka. A człowiek, ... itd. Gdzie tu konsekwencja ?
              • Gość: b Re: Ber wegetariański ??? IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:02
                jest jakis bar chyba na limanowskiego o ile sie nie myle
                osobiscie nie odwiedzam bo nie lubie zreszta bawia mnie takie filozofie zwiazane z jedzeniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka