Dodaj do ulubionych

Kto wróży tarotem w Wałbrzychu?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 22:34
Jestem chetna by do kogos pojsc w Wałbrzychu na tarota.Kto kładzie karty i za
ile ???? interesuje mnie tylko tarot.dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gam_d Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 14:22
      Maciej z Nowego Miasta

www.wrozbita.maciej.prv.pl/
      • Gość: Hanka Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 20:37
        dzieki za odpowiedz ! wybiore sie do niego :))))
        jutro dzwonie :)))))
    • Gość: Hanka Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 12:18
      własnie dzwoniłam do Wróżbity Macieja.jestem umowiona na jutro.Dam znac jak
      wrazenia :)))))) troche sie denerwuje a sprawa jest powazna :(((

sprawy uczuciowe (ech ci faceci) :(((
      • Gość: yolcyska Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.jaw.vectranet.pl 25.05.08, 13:00
        ciekawa jestem Twoich wrazen :)
        • Gość: Hanka Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 13:21
          a ty yolcyska byłas u Pana Macieja ? juz sie nie moge doczekac.dzis nie mogł
          mnie przyjac.a jestem niecierpliwa :(((((
          • Gość: yolcyska Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.jaw.vectranet.pl 25.05.08, 19:25
            nie bylam nigdy u Pana Macieja, ani jakiejkolwiek wrozki, ale jakis czas temu
            myslalam o tym. Ty musisz miec nie lada "zagwozdke" ;)
    • Gość: abc Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 195.229.236.* 25.05.08, 21:20
      Jak Chcesz sie nabawic klopotow natury psychicznej i nie tylko to
      najlepsza droga.Lepiej zastanow sie dobrze co robisz,ale wybor
      oczywiscie nalezy do Ciebie.
    • Gość: abc Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 195.229.236.* 25.05.08, 21:20
      Jak Chcesz sie nabawic klopotow natury psychicznej i nie tylko to
      najlepsza droga.Lepiej zastanow sie dobrze co robisz,ale wybor
      oczywiscie nalezy do Ciebie.
      • Gość: gość Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 22:06
        O!!!!!! Pan wróżbita podniósł ceny czyżby miał mało chętnych, czy szybko chce
        się dorobić? Troszeczkę wywindował te ceny ostatnio były inne niższe no szkoda,
        chyba już do niego nie pójdę, bo za drogo.
        • Gość: Weronika Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 62.128.191.* 25.05.08, 22:20
          ja byłam u wrozbity macieja i jestem bardzo zadowolona. Uwazam ze
          ceny sa niskie w porownaniu do tego ile ten pan przekazuje
          informacji i w porownaniu do wrozbitow z innych miast. jest to
          profesjonalista i sie pewnie ceni. ja w kazdym badz razie jestem
          happy ze jest taki ktos w walbrzychu i polecam go szczerze z calego
          serca. hanka daj znac czy bylas zadowolona?
          • Gość: qwerty Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 195.229.236.* 26.05.08, 03:37
            Zapewne Weronika+Maciej:-)
            Ja moge wam powrozyc za darmo i to bez kart:-)
          • Gość: Hanka Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 08:48
            Spokojnie :))))))
            Ja dzis dopiero ide do Pana Macieja ; a dam znac Wam dziewczyny pod koniec
            tygodnia bo jutro wyjezdzam i wracam za kilka dni.
            A propos klientow to ma bardzo duzo ludzi, bo ubłagałam go aby dzis mnie przyjął
            i " wcisnął" mnie jak słyszał moj błagalny głosik- ja bym nie wytrzymała tydzien
            a chce wiedziec na czym stoję przed wyjazdem...
            Przez telefon miły facet- zobaczymy twarzą w twarz :))))))
            Pozdrówka ! Pa :))) Zyczcie mi powodzenia ! hihi :)))))
            • Gość: zwyczajny Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 195.229.236.* 26.05.08, 15:17
              Zamiast wizytu u tego cygana lepiej wykup sobie wizyte u dobrego
              psychiatry.Moze jeszcze nie jest za pozno.
            • Gość: zwyczajny Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: 195.229.236.* 26.05.08, 15:17
              Zamiast wizytu u tego cygana lepiej wykup sobie wizyte u dobrego
              psychiatry.Moze jeszcze nie jest za pozno.
            • Gość: go Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 19:19
              Już nie przesadzajcie, jak by każdemu się sprawdzały te wróżby to ludzie by w
              luksusach się kąpali, bajera jak nic. Zycie toczy się swoim torem i nikt tego
              nie zmieni chyba że góra a nie pan wróżbita. masz umrzeć to umrzesz, masz żyć to
              będziesz żyć to jest dane nam od góry.
              • Gość: kazio Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:10
                Ludzie, jacy wy jesteście naiwni !!! Nie macie na co kasy wydawać ? Dajcie biednym
                • Gość: go Re: Kto wróży tarotem w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 20:57
                  no właśnie dajce biednym i głodującym dzieciom
                  • Gość: Paulina Wróżbita Maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 12:36
                    sądzę ze to nie ma sensu....
                    Ci ktorzy wierzą we wróżby niech chodzą
                    a Ci ktorzy podchodzą sceptycznie to niech nie korzystają z usług
                    osob wrozacych
                    Ja takze byłam u Pana Macieja, po tym jak przez przypadek trafiłam
                    na jego strone
                    www.wrozbita.maciej.prv.pl
                    Wybrałam sie i w ogole nie załuje
                    Poza tym ten Pan wykonuje portret numerologiczny, za pomoca ktorego
                    juz wiesz ze sie sprawdza bo znasz siebie :D
                    a poza tym z kart mowi duzo o terazniejszosci jako dowod ze nie
                    zmysla
                    Bardzo konkretnie przedstawił moja aktualna sytuacje- akurat sie
                    rozwodziłam i powiedział to ( az mam łzy w oczach jak sobie to
                    przypominam )
                    Wróżbita jest bardzo konkretny i rzeczowy , poza tym ten Pan
                    wystepował w telewizji Wałbrzych oraz został z nim przeprowadzony
                    wywiad przez jedna z gazet.Jest to jedyna osoba w wałbrzychu
                    zajmujaca sie profesjonalnie tym co robi, a wiec nie spodziewajmy
                    sie ze wrozba bedzie kosztowała 20 zł !!! człowiek sie ceni i
                    tyle.Pozdrawiam wszystkich.
                    • Gość: Burbon Re: Wróżbita Maciej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 09:22
                      ja tez o nim słyszałam ale nie mam odwagi pojsc. mam cykora ;)
                      • Gość: obojetny Re: Wróżbita Maciej IP: 195.229.242.* 28.05.08, 14:35
                        Pod tymi linkami mozecie posluchac sobie m.in. o tarocie i innnych
                        sprawach.Polecam i radze sie troche nad tym zastanowic.
                        <" target="_blank">newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=198&Itemid=24>
                        <" target="_blank">newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=24>
                        " target="_blank">newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=200&Itemid=24>
                      • Gość: zwyczajny Re: Wróżbita Maciej IP: 195.229.242.* 28.05.08, 14:37
                        Pod tymi linkami mozecie posluchac sobie troche na temat tarota i
                        nie tylko.
                        newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=198&Itemid=24
                        newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=24
                        newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=200&Itemid=24
                        • Gość: SZymon Re: Wróżbita Maciej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 16:07
                          STRACH SIĘ BAĆ.
                          Powariowaliście już całkiewm.
                          Z Tarotem trzeba obchodzić się bardzo delikatnie, tak można sobie
                          napie...ć że hej.
                          Tutaj niby kasy, niemacie ale na durnoty tak.
                          Życie toczy się samo nie można tego zakłócać.
                          Zmień się niebądz taką pijawą dla swojego męża, daj troche
                          wytchnienia nie wiś na nim, to i rozwodów będzie mniej.
                          Kobiety jak mają już faceta to jak by go miały na własnośc, jak
                          pieska, wszystko musimy robiś żeby były zadowolone ale jak już
                          zaszczekamy mówią nam dowidzenia.
                          • Gość: Hanka po wizycie u Wróżbity Macieja IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 08:42
                            Witam was serdecznie.
                            Tak jak obiecałam yolcyska, dam znac jak było
                            Wróciłam-wczoraj przyjechałam.
                            A wiec- JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!!!!
                            Człowiek bardzo miły, posiada ogromna wiedze, jest niesamowity.
                            Najpierw zrobił mi portret numerologiczny z daty urodzenia- wszystko sie
                            zgadzało, pozniej przeszedł do tarota ( bałam sie jak cholera), ale tak na
                            prawde nie ma czego- teraz juz wiem- wrozba bardzo konkretna, mowil duzo o tym
                            co było, w jakiej obecnej sytuacji jestem.... i mowil o przyszlosci.A karty
                            przepiekne !!!!!! chciałam sie zapytac skad takie ma- ale było mi głupio- hihi
                            :))) a pozniej powiedział, bym zadała 3 pytania- wróżył runami- tez sa
                            cudowne.Facet ma kilkanascie talii kart !!!! szok !!!! Facet jest
                            niesamowity.Sorki, ze tak pisze chaotycznie, ale jestem pod wrazeniem i jeszcze
                            w szoku.Odwiedze go jeszcze bo musze cos jeszcze sie popytac :)))) polecam !!!!!
                            dzieki wam, ze dowiedziałam sie o nim.Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze
                            raz profesjonalizm !!!! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka