Dodaj do ulubionych

Pytanie? URO 2008 - hazard

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 14:06
Kolega gra w zakładach bukmacherskich, chciałem się dołączyć bo narazie miałem farta w obstawianiu na kartce w domu. Sprawdziłem wszystkie możliwe kombinacje do końca EURO 2008 - jest ich 8 (mniejsza z tym) ale jesli wszystkie obstawię i wydam 28 PLN to minimalnie dostanę 60PLN a max 5000PLN, czyli zawsze wygram. Teraz pytanie czy te zakłady są na tyle nierozumne czy gdzieś tkwi haczyk. Sprawdzałem u nich na stonie i mogę obstawić wszystkie kombinacje. Jeśli to jest możliwe to pakuję tam o wiele więcej kasy bo i tak wygram. O CO CHODZI? to nie są oszuści bo kumpel już tam długo gra.
Obserwuj wątek
    • Gość: JOCKER LUCKY777 Re: Pytanie? URO 2008 - hazard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:04
      WITAM
      na jakim bukmacherskim portalu grasz ? czy moze stacjonarny
      bukmacher typu sts fortuna profesjonal itd.... i moze zdradzis mi
      te swoje typy tez troszke obstawiam choc nie ukrywam ze wole
      kasynka zarowno te stacjonarne jak i internetowe : pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Pytanie? URO 2008 - hazard IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.08, 08:28
        Stawiając w ćwierćfinałach na Turcję, Rosję i Niemcy można było 100zł pomnożyć
        x10, ale kto to wiedział przed.
        • Gość: TnBd Re: Pytanie? URO 2008 - hazard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 08:38
          ja wiedzialem :), teraz to wyjdzie Hiszpania i polegną w finale z Niemcami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka