Gość: qwea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 12:32 Witajcie, gdzie w W.moglabym wynajac pokoj na godziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karalajna Re: pokoj na godzin IP: *.wlb.vectranet.pl 27.06.08, 17:03 pokój wynajmuje się na doby a nie na godzinę. a taki na dobę chyba już potrafisz znaleźć? wpisz w google pokoje do wynajęcia wałbrzych i znajdziesz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^I^ Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 17:10 "Karalajna" wie co pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: pokoj na godzin IP: *.wlb.vectranet.pl 27.06.08, 17:16 Swedzi cie a nie masz gdzie? Hahaha! Rozje..las mnie na czesci pierwsze panienko! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pokoj na godzin IP: *.range86-141.btcentralplus.com 27.06.08, 17:29 Andy, ale KULTURA SLOWNA. Tylko pogratulowac. Nawet jesli tej pani o to chodzi, to nie twoj business. Ona sie tylko grzecznie pyta. A tak a pro po, to ciebie chyba nigdy nie "swedzi' jak to pieknie ujales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqeqw Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 09:27 zamiast pytac niech zacznie myslec, to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferry24 Re: pokoj na godzin IP: *.wlb.vectranet.pl 28.06.08, 09:05 Ale pomóżmy dziewczynie swój biznes rozpocząć :) moze się odwdzięczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: pokoj na godzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:30 ale wy jestescie prostakami... jakbyście nigdy młodzi nie byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freddy Krueger Re: pokoj na godzin IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.06.08, 14:08 Polecam kocyk i na łąkę :) Lato..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:12 Wydaje mi się, że raczej nic w W-chu nie znajdziesz, ale powodzenia bo może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: pokoj na godzin IP: *.wlb.vectranet.pl 28.06.08, 15:22 można spokojnie wynająć w Szczawnie-Zdroju na deptaku jest taki hotelik a właściwie nawet dwa lecz w tym na przeciwko taxi-baru można mieć na godziny ale chyba minimum dwie tak by się opłacało bo tam taki stary portier siedzi, na upartego nie wpisuje nawet dowodu jak się dogadasz z gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:53 przyjedź do mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwea Re: pokoj na godzin IP: *.it-net.pl 28.06.08, 17:19 Jestescie zenujacy. 2,3 rzeczowe odpowiedzi za ktore dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:38 Gość portalu: qwea napisał(a): > ... 2,3 rzeczowe odpowiedzi za ktore dziekuje. ------------- Załapała się na podziekowanie ta z kocykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pokoj na godzin IP: *.chello.pl 28.06.08, 22:07 Faktycznie zenujące ... Pytanie bylo jak kazde inne pomimo ze rozumiem jego sens ... Ale te odpowiedzi to odpowiedzi wiochmanów lub kopaczy na bieda szybach ... DNO !!! Ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:11 ja tez sie rozgladam za takim hotelikiem ... slyszalem ze na slonecznej polanie !!!! tzn kiedys napewno nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwea Re: pokoj na godzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 08:51 Dzieki z podpowiedzi. Nie moglam sie powstrzymac zeby nie zripostowac wypowiedzi tych kretynow co sie w tym watku odezwali ;-) 1.Karalajna - wiem co to google i gdybym znalazla to nie pytalabym sie na forum.Nie mam 10 lat i wiem ze glownie wynajmuje sie na doby. 2.Andy - nie istniejesz dla mnie.Ciebie...nie ma. Przykład internetowego onanisty ktory tylko tu ma anonimowo odwage cos powiedziec. 3.xxx - dzieki za poparcie. 4.wqeqw - nie boj sie o moj proces myslenia. Zapewniam Cie ze jest. 5.Ferry24 - moj biznes to moj biznes.Nie twoj interes...ktorego nie masz zapewne. 6.dobre - wynajmujesz pokoje ze sie odzywasz? Reszcie dziekuje,szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:08 a ja jeszce słyszałam, że schronisko Andrzejówka (to jak sie jedzie na Rybnicę Leśną), w sumie nie daleko Wałbrzycha.p.s: olej tych buraków;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karalajna Re: pokoj na godzin IP: *.wlb.vectranet.pl 10.07.08, 15:06 wiesz dziwię się że zostałam tu ujęta bo nie sądzę żebym ci złośliwie dopisałam ... bo jeśli napisanie że można poszukać w google jest dla Ciebie obraźliwe ... Hmmmm .... wręcz dziwne... jaki wniosek - lepiej sie nie odzywać bo nawet przy szcerych chęciach zostaniesz uznany za kretyna. pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:49 W Harcówce w Parku Sobieskiego podobno można wynająć pokój na godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 15:16 qwea W Szczawnie jest internat i w prawdzie na godziny się nie wynajmuje ale zawsze możesz się dogadać... jak zadzwonisz pod ten nr to poproś najlepiej o kierowniczkę albo o jej nr kom. Jest tam spoko... i dość tanio.. 074 843 83 58 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: pokoj na godzin IP: 213.25.141.* 01.07.08, 09:34 tak naprawde to wszedzie mozna wynajac jak sie zaplaci - duzo jest miejsc 20...30 zl za osobe na dobe, a ze sie wyjdzie po kilku godzinach to juz inna sprawa ! Na Orkana w zajezdzie np ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisa Re: pokoj na godzin IP: *.krus.gov.pl 01.07.08, 15:24 tak czy siak,panienka zgorszyła społecznosć na forum i nie powinno się negować w tym wypadku nie uprzejmych odpowiedzi. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:54 Alisa zaszyj sobie i zostaw tylko taką małą dziureczkę żebyś mogła tylko siurnąć. Qwea <LEPIEJ DAć CHłOPAKOM NIż ROBAKOM> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-bat Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:46 W Szczawnie Zdroju w hotelu Joanna ul.Kasztanowa .Zawsze porozmawiaj z szefową , bo ona ten zwyczaj przeniosła z Zajazdu z Orkana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: pokoj na godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:18 to na orkana juz nie da sie na godziny wynajac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: pokoj na godzin IP: *.cust.tele2.pl 08.07.08, 21:28 na godziny będzie ciężko, ale na dobę coś się znajdzie, polecam szczawno Odpowiedz Link Zgłoś