Dodaj do ulubionych

szukam blachy samochodowej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 09:22
witam
wczoraj wiecorem w okolicach Podzamcza Piaskowej Gory zgubiłem blache
samochodowa o numerze DB56477 JESLI KTOS JA ZNAJDZIE PROSZE O KONTAKT
kerm00l@wp.pl dla osoby która ja znajdzie jestem wstanie zapłacic 50-100 zł. pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: szukam blachy samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:10
      Jak znajdę dam cynę, też zgubiłem i czekam drugi tydzień na wyrobienie nowej.
      Koszt 51,50 PLN.
      • Gość: Freddy Krueger Re: szukam blachy samochodowej IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 26.07.08, 11:24
        a ja Cie znam
        • Gość: martin Re: szukam blachy samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 15:49
          ja cię też
      • Gość: bartek Re: szukam blachy samochodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 20:33
        martin ale wyrabiaja ci tylko jedna blache ? nie musisz dowodu itp wymieniac ?
        bo slyszalem ze teraz bede musial wymienic cale blachy+dowod+naklejke na szybke
        i ze bedzie mnie to kosztowac okolo 180 zl... pzdr
        • Gość: martin Re: szukam blachy samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 22:37
          Nie rozumiem, zgubiłeś jedną czy dwie blachy? Bo jeśli jedną to opłata 51,50PLN
          i po dwóch tygodniach masz nową, a co do dwóch to nie będę się wypowiadał. Pozro.
          • Gość: bartek Re: szukam blachy samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 23:33
            zgubilem tylko jedna przednia dzieki za info :) pzdr.
            • Gość: on Re: szukam blachy samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:46
              hmm nie widzilem jej;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka