Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 15:42 proszę o opinię o restauracji pod lwami - jakie jedzenie? Kiedyś było b. dobre. Chcemy tam zrobic imprezę, warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladyslaw_grabski Re: pod lwami 16.10.08, 18:05 Moja szczera rada: lepiej zrobisz jak się po prostu przejdziesz. Dużo nie stracisz a zyskasz pewną opinię zamiast bazować na tych tutaj z palca wyssanych lub oczernianiu konkurencji. Z resztą wiadomo że każdy z nas ma inny gust jeżeli chodzi o jedzenie więc nie ma co bazować na opinii innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: pod lwami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:06 To prawda najlepiej jak się człowiek sam przekona. Ostatnio byłam tam na obiedzie bo będziemy organizować przyjęcie rodinne .Oprócz ładnego wyglądu lokalu zależało nam przede wszystkim na kuchni.Zjedliśmy i oceniliśmy jedzenie bardzo dobre i godne polecenia.Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: pod lwami IP: 212.160.143.* 21.10.08, 08:11 haha właśnie to samo chciałem napisać, że nie warto na tym forum zadawać takich pytań ;-) wystrój to kwestia gustu i jak dla mnie jest zwyczajnie czyli bez rewelacji, ale jedzenie tak pod względem smaku jak i ilości to najlepsza knajpa w Szczawnie. Ceny w porównaniu z konkurencją również sporo niższe. Odpowiedz Link Zgłoś