Gość: tinaaaaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 14:02 mam pytanie,gdzie w walbrzychu mozna wszyc alkoholikowi esperal czy cos podobnego i ile taka przyjemnosc kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: wszywka IP: *.centertel.pl 21.10.08, 19:17 to zostalo zabronione.a jak sie chlop nie pilnuje ima w dupie wlasny honor iciebie to go olej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: wszywka IP: *.eranet.pl 21.10.08, 19:53 Totalna bzdura!To nie jest zabronione!!Wszywkę mozna zrobić w poradni AA na PIASKOWEJ.Koszt ok.200-300zł.Taniej u CHIRURGÓ W SZPITALU w Świebodzicach.Kup sama w aptece i obdzwoń chirurgów.Apteka ok.60 zł wszycie w Świebodzicach 100zł.Zastanów się jednak czy warto,ja to zaliczyłam 2 razy.1 raz zaczął przepijać dzięki "pomocnemu"koledze już tego samego dnia, za drugim po 2 miesiącach.Jesli nie będzie chciał przestać sam,to żadn wszywka nie pomoże.A to mąż ,czy chłopak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wszywka IP: *.unitymediagroup.de 21.10.08, 23:07 na piaskowej jest przychodnia okolö 150 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wszywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 00:48 Dlaczego zaraz myślicie, ze to dla faceta? Myślicie, że kobiety nie maja takich problemów? Wszywkę zrobisz na Piaskowej w AA, wszywają zarówno facetom jak i babkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: wszywka IP: 212.160.143.* 22.10.08, 10:11 wszywek się już nie stosuje, gdyż są "nieskuteczną" metodą leczenia uzależnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: wszywka IP: *.sattom.pl 22.10.08, 11:12 Powiedział Antek i poszedł się napić.Wiem, ze robi to lekarz w przychodni Salus na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinaaaaa Re: wszywka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.08, 15:20 dziekuje za wszystkie odpowiedzi,to dla osoby ktora moze miec przerwe w piciu nawet dwa miesiace ale jak wkoncu zacznie to moze pic przez tydzien,nie wiem zbyt slaba wole moze ma ale wiem napewno ze nie odwazy sie "przepic" tej wszywki wiec moze to jakas szansa,nie wiem czy wystarczy po prostu jechac do chirurga i od razu to zrobi czy moze potrzebne sa wczesniej jakies badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: wszywka IP: *.eranet.pl 22.10.08, 19:16 Najpierw do "ja".Stąd wiem ,żechodzi o faceta a nie o kobietę ,bo tinaaaaa napisała "alkoholikowi",chyba rozróżniasz rodzajniki? kobieta to alkoholiczka!!!A fakt faktem kobiet ten problem dotyczy bardziej niż nam się wydaje! Nie trzeba żadnuch badaN,jeden warunek 24godz. w trzeźwości.ile ma lat ten człowiek?a leczenie stacjonarne np.Czarny Bór,albo Sieniawka? Myśleliście o tym?pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wszywka IP: *.unitymediagroup.de 22.10.08, 21:48 jak ktos ma zaskoki w piciu to lepiej go ölej bo jak sam nie bedzie chcial przestac pic to leczenie i wszywka nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.pl100 Re: wszywka 24.10.08, 09:51 spróbować zawsze można.Duża szansa że pomoże.Tylko jak się skończy termin to wtedy trzeba pilnować żeby nie pić albo znowu trzeba się zaszyć.Dla świętego spokoju można podać piwo bezalkoholowe 0%, można je kupić w Szczawnie na rondzie jak na Strugę się jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinaaaaa Re: wszywka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.08, 10:42 bardzo dziekuje za wszystkie wskazowki,mysle ze warto sprobowac,poniewaz ta osoba ma 30 lat wiec jeszcze troche zycia przed nia,mysle ze tu bardziej chodzi o slaba wole nie przed alkoholem tylko przed kolegami,od kieliszka,a jak bedzie wszywka to zadne namowy nie pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wszywka IP: *.centertel.pl 24.10.08, 11:27 witam ja tez mysle ze warto próbowac jesli ta osoba ma dla kogo to zrobic to warto ale w takiej sytuacji trzeba byc z nim i mocno kochac i wspierac to nie jest łatwa decyzja szczegolnie dla mezczyzny powodzenia ja to przeszłam z mezem i nie zaluje ze mu pomoglam teraz jestem szczesliwa kazdt moze sie zagubic trzeba pokazac doge...... Odpowiedz Link Zgłoś