Gość: porcelit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:41 no ciekawe co nowy właściciel zamierza tam produkować???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bazyl Re: klika z fp książ poleciała w piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:45 mają tam być hale magazynowe pod wynajem i jakaś spółka która będzie produkowała porcelaną- słyszałem że coś na worek się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: klika z fp książ poleciała w piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:48 wtorek oczywiście;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Czy ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 16:01 z was tam wczoraj był i coś widział ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcelit Re: Czy ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 20:02 właśnie się dowiedziałem że porcelana już tam nie będzie produkowana na 1000% demontują maszyny i sprzedają wszystko co się da a potem będą powierzchnie dzierżawić, klika i znajomki już tam nie wrócą mogą sobie pomarzyć.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Czy ktoś IP: 193.108.194.* 06.11.08, 08:16 bzdury piszesz, porcelana tam będzie, wiem bo szukają ludzi, ktoś im jakiś kredyt dał czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krzychu Re: Czy ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 12:21 gościu obudź się tam porcelany już nie ma firma belgijska kupiła cały budynek fabrykę i czyści z czego się da, gdzie szukają ??????????????sam głupoty piszesz jak nie wiesz to nie pier.dol pracowałem tam to wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy ceramik Re: Czy ktoś IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.08, 08:23 To sie Gierek w grobie przewraca. Osobiście zwiedzał Ksiąz i oglądał jak to wozy z porcelaną z pieca wychodziły ( co prawda przygotowane aby nie było wpadki). Taki moloch- nawiasem mówiąc jak nie było zbytu na porcelane to powinni robic granulat dla siebie i dla innych fabryk (byłoby taniej niż sprowadzanie go z zagranicy). woleli jednak fabruke tak stłamsic i doprowadzić do upadłości. gdyby ktoś troche miał rozumu to by całkiem inaczej hulało. a tak poszło za marne pieniądze. zreszta jak wszytsko co dobre w tym kraju i zagraża zachodnim producentom... ech szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcelit Re: klika z fp książ poleciała w piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:34 i bzdurą jest to że krzysztof sie łączy z wałbrzychem jako jedna porcelana ,już idzie czas na te zakłady ,też powoli lecą na mordę...... Odpowiedz Link Zgłoś