Dodaj do ulubionych

u nas na Piaskowej G zima pełną gęba

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.08, 20:28
a u was?
Obserwuj wątek
    • Gość: łinter Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.chello.pl 21.11.08, 20:45
      a u nas nie
    • Gość: bałwanek Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 20:50
      A u nas też
      • Gość: Śnieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:03
        A u nas też.
        • Gość: xxx Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 21.11.08, 22:10
          No to posrajcie się ze szczęscia
          • Gość: kolo Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.08, 09:03
            a u nas na Podzamczu ciepełko,ludzie chodzą do lasu na
            maliny,pataszki śpiewają,super.
          • Gość: Snieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 09:23
            A ja się posrałam ze szczęścia.
            • Gość: lodzik Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 16:43
              ja też!!
    • Gość: gogol Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.11.08, 18:01
      zawsze jakieś obesrane trolle się znajdą na tym forum
      • Gość: Snieżynka Re Do gogola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 09:18
        > zawsze jakieś obesrane trolle się znajdą na tym forum
        A czy nie lepiej przyjąć to jak "wczasowiczka" chociaż trochę ją te posty ubawiły.
        Pozdrowienia.
    • Gość: a Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 19:07
      u mnie na podgorzu lato w pelni, ludzie popoludniami wygrzewaja sie na plazy,
      ale to oczywiste, jednak odleglosc i inny klimat robi swoje
      • Gość: wczasowiczka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 19:13
        Jesteście niesamowici!!!! Pozdrawiam wszystkich tych co tu napisali przynajmniej
        się uśmiałam
        • Gość: cyryll Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.08, 20:23
          ja też! :)
          • Gość: aaa Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 21:27
            wszyscy maja mambe! mam iii ja!
            • Gość: grthbnthjmkuklk Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 10:17
              A w PZPNie lato :)))
              • Gość: spiker zawodów Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 12:31
                Lato, lato, już po lecie
                A Szurkowski już na mecie ...
    • Gość: jurus Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.08, 15:22
      A u nas , już asfaltu nie dokończą na Głównej / Broniewskiego
      \chodników nie zrobią, bo płytki sie ruszają, piasek ucieka,młoty
      pneumatyczne rozwalaja ułożony asfalt, podkopują Przychodnie Zdrowia,
      jeszcze coś nie jedno rozwalą ale ....nie zbudują ,nie!
      Dziury muszą PO-zostać !
      • Gość: Snieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 15:29
        A u nas zaczyna troszeczkę pruszyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka