Gość: miki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.08, 20:28 a u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łinter Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.chello.pl 21.11.08, 20:45 a u nas nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałwanek Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 20:50 A u nas też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:03 A u nas też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 21.11.08, 22:10 No to posrajcie się ze szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.08, 09:03 a u nas na Podzamczu ciepełko,ludzie chodzą do lasu na maliny,pataszki śpiewają,super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 09:23 A ja się posrałam ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzik Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 16:43 ja też!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.11.08, 18:01 zawsze jakieś obesrane trolle się znajdą na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snieżynka Re Do gogola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 09:18 > zawsze jakieś obesrane trolle się znajdą na tym forum A czy nie lepiej przyjąć to jak "wczasowiczka" chociaż trochę ją te posty ubawiły. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 19:07 u mnie na podgorzu lato w pelni, ludzie popoludniami wygrzewaja sie na plazy, ale to oczywiste, jednak odleglosc i inny klimat robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 19:13 Jesteście niesamowici!!!! Pozdrawiam wszystkich tych co tu napisali przynajmniej się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyryll Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.08, 20:23 ja też! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 21:27 wszyscy maja mambe! mam iii ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grthbnthjmkuklk Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 10:17 A w PZPNie lato :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiker zawodów Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 12:31 Lato, lato, już po lecie A Szurkowski już na mecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.08, 15:22 A u nas , już asfaltu nie dokończą na Głównej / Broniewskiego \chodników nie zrobią, bo płytki sie ruszają, piasek ucieka,młoty pneumatyczne rozwalaja ułożony asfalt, podkopują Przychodnie Zdrowia, jeszcze coś nie jedno rozwalą ale ....nie zbudują ,nie! Dziury muszą PO-zostać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snieżynka Re: u nas na Piaskowej G zima pełną gęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 15:29 A u nas zaczyna troszeczkę pruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś