Dodaj do ulubionych

ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 22:10
Błagam Was pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój
mąż chyba mnie zdradza. Co mam robić. Proszę tylko o poważne
rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmm Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 22:16
      obetnij mu jaja !
      • Gość: wesołek Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.08, 16:45
        Gość portalu: mmmm napisał(a):

> obetnij mu jaja !

A jeśli to baba, to wsadź szyszkę :)
    • Gość: wałbrzyszanin Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 22:17
      napisz ile masz lat i ile lat jesteście po ślubie..?
      • Gość: Zofia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.08, 16:47
        Gość portalu: wałbrzyszanin napisał(a):

> napisz ile masz lat i ile lat jesteście po ślubie..?

73 a mąż 21. Jesteśmy tydzień po ślubie.
    • Gość: marek Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 22:19
      Mnie żona chyba też nawet to wiem zdradza, mnie też to boli jak nie masz dzieci
      to jakoś sobie dasz rade, ja mam dwoje i jest tez mi bardzo ciężko uwierz mi.
      • Gość: też załamana Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 22:56
        Mój mąż mnie zdradził 4 lata temu. Wybaczyłam bo błagał ale nie zapomnę. Mam 3
        dzieci i zadrę w sercu do końca życia.Ta kobieta śni mi się po nocach.Współczuję
        Ci i trzymaj się!
        • Gość: poważnie!! Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.08, 23:25
          dam ci mój nr zdradz go ze mna i bedziecie kwita :)
          • Gość: ada Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 07:10
            Gość portalu: poważnie!! napisał(a):

> dam ci mój nr zdradz go ze mna i bedziecie kwita :)

z humorem , ale to prawda ( tak wlasnie przedwczoraj zrobilam i
            czuje sie wysmienicie :-)
            • Gość: kkk Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:01
              zaakceptować i dołączyć się do trójkąta.Sprawdzone.
    • Gość: Ciekawska Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 16:40
      też go zdradź
      • Gość: Daro Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 16:47
        Jak mu nie "dawalas" to se znalazl taka co mu "dala" proste.Pretensje do
        garbatego ze ma proste dzieci...zenua....
        • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.08, 17:03
          a jak ma na imię Twoj mąż ,może zdradz Cię ze mną ?
          • Gość: wałbrzyszanin Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 00:27
            Amelia masz tak ładnie na imię,ze zdradzę swoją zonę z Tobą..;)
            • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 09:45
              :-)(-: a nie boisz się pięknych i pewnych siebie kobiet ? Pozdrawiam
              Wałbrzyczaninie
              • Gość: ;) Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 14.12.08, 10:50
                ja sie nie boje Amelio. :)
                • Gość: wałbrzyszanin Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 12:33
                  Ja tez jestem przystojny Amelio...więc może razem będziemy się
                  bać..?;)
                  • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 14:00
                    Panowie ,a co na to zasze żony, będą rozpaczone jak ta
                    HISTERYCZKA !!!!!!!
          • Gość: seksill [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 14:55
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 15:47
              Chory Debilu ,pomyliłeś strony internetowe !!! klikaj na zbiorniku
              tam są tacy jak ty !!!!
              • Gość: lodziarz Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.centertel.pl 14.12.08, 16:12
                Amelio, czy lubisz lody ?
                • Gość: ja ja ja ja Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 16:45
                  Amelia a co powiesz na 20 latka.. ?:)
                • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 17:44
                  Lubię lody ale tylko w polewie czekoladowej.
                  • Gość: seksill [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 17:47
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 18:37
                    Widzę ,że mamy jeszcze jedną amelie !!! Która pisze ,że lubi
                    lody ,ją także wysyłam na portal zbiornik !!!!! Oraz resztę
                    zboczeńców !!!!
                    • Gość: amelia Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 18:40
                      Wiadmośc jeszcze dla lodziarza - po podpisie widac ,że to ty
                      jesteś LODOWYM BAŁWANEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: ... Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.wlb.vectranet.pl 14.12.08, 18:50
                        Gwoli wyjaśnienia bałwany bywają tylko śnieżne o ile mówimy o okresie zimowym
                        (nie mieszać z pianą morską powstałą z fal).
                        • Gość: wałbrzyszanin Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:07
                          Amelio nie wiem czy dam radę przy takiej konkurencji...:) 20
                          latek...hihihi kiedyś tyle miałem..;) a tak nawiasem mówiąc Amlia to
                          Twoje imię?czy córki?...;)
    • Gość: do ameli Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:27
      amelio wiesz jak się robi czekoladowe lody najpierw anal potem oral posmakowało
      by ci.......................
      • Gość: m Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 19:31
        Amelko nie obrażaj się przecież lubisz sie "pruć" i w dodatku romanse z zajetymi
        facetami nie są ci obce. Wszystkich chcesz wysyłać na zbiornik, tymczasem
        zbiornik to jesteś ty ale na męskie nasienie :p Nie mam do ciebie szacunku kobieto.
        • Gość: lodziarz Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 14.12.08, 20:12
          Amelio, widzę że jak na kobietę nie posiadasz godności osobistej,
          moje pytanie oczywiście było z podtekstem ale nie rozwijałem dalej
          tematu. Dodam że masz siano zamiast mózgu a Twoje strefy erogenne są
          wyjeżdżone jak autostrada A4. Powodzenia w dalszym kreowaniu swego
          wizerunku.
          • Gość: piachu Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 20:25
            Sugeruje Amelii udać się do Somalii, tamtejsi gentelmani z pewnością ją
            zaspokoją, wsadzając w każdy otwór jej ciała swoje wielkie czarne pytągi:) Może
            wtedy odpuści żonatych, a przynajmniej nie będzie się tym szczyciła.
            • Gość: siuks Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 20:31
              jesteś nimfomanką rżniesz się co 15 minut tylko nie wiem czy to choroba czy nałóg
    • Gość: Iza Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 20.12.08, 10:57
      Mój stary też poszedł po zewnętrznej. Spakowałam manatki, zabrałam co moje,
      wyprowadziłam sie od niego, szybciutko wzięłam rozwód i zabroniłam mu kłaniać mi
      się na ulicy. Nie ma zmiłuj!!! Litość to zbrodnia. Radzę Ci zrobić to samo,
      takiego kwiatu pół światu:)
      • Gość: wałbrzyszanin Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: 78.133.207.* 20.12.08, 11:30
        To Ty pojechałas po bandzie Izo....bo czy myslisz,że ten nastepny
        nie będzie tego robił???To znaczy że masz oczy szeroko zamknięte..:)
        a gdyby tak kazdy się wyrzucał to wszyscy byliby wyrzuceni...;)
        • Gość: mnm Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.08, 14:59
          Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego.
          • Gość: hetero Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 20:26
            ooo i pojawił sie gej!czyż nie???panie mnm?
            • Gość: mnm Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.08, 20:47
              Twój bardzo daleko posunięty wniosek, błędny zresztą, świadczy o bardzo niskim
              poziomie twojej inteligencji. Tego geja to z fusów od herbaty wyczytałeś??
              Jestem hetero jak najbardziej.
      • Gość: on Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.08, 21:02
        do Izy:
        Radzę Ci zrobić to samo,
        > takiego kwiatu pół światu:)

a 3/4 chu.ja warte :)
        • Gość: Iza Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 20.12.08, 21:13
          on- Po Twej stronie prawda jest, czyż nie?
          • Gość: on Re: ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.08, 21:44
            wybacz, ale nie bardzo rozumiem co masz na myśli :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka