Gość: ciężarna IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 23:01 Właśnie zaczęły się moje bóle porodowe. Mam co 10 minut. Poczekam do 5 min i jadę do szpitala. BOJĘ SIĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tr Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:12 najważniejsze to opanowanie, nie panikuj, spokojnie. Na pewno dasz radę. Powodzenia, wszystkiego najlepszego i szerokich dróg rodnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojajola Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:18 Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 08:42 a mi coś bulgocze w kiszkach. Za 2 minuty pojde sie wy*rać. Boże!! Czy ludzie nie mają już o czym pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 12:07 dobra rada - skreśl to "anty"w swoim nicku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 18:19 Może i jestem prymitywny, ale posty w stylu j.w. nadają się co najwyżej na inne forum. Co ma wspólnego z Wałbrzychem, że jakaś lala za chwilę urodzi? Co chwilę rodzi się jakieś dziecko w Polsce i jakoś nikt publicznie nie pisze, że ma bóle.... PARANOJA !! Mogła jeszcze opisać kolor, konsystencję i ilość wód płodowych, które odeszły. Czy ona nie ma bliskich znajomych, którym mogła wysłać tą informację SMSem lub na GG? Nicka nie zmienię. Nadal będę piętnował bezmyślne zachowania na tym forum jak i w naszym mieście. Radzę szanownemu towarzystwu poczytać odrobinę netykiety. www.netykieta.dlawas.net/ pl.wiktionary.org/wiki/NTG i przy okazji pl.wikipedia.org/wiki/Spam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: bóle porodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 19:55 ty debilu spieprzaj stad idioto!!! Anty- idioto jak będziesz ojcem to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 22:29 jestem ojcem a Ty potwierdziłas swoim textem jaka jesteś prymitywna. Z mojej strony EOT, szkoda się zniżać do Twojego poziomu.... jeszcze raz radze pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie ciężarna Re: bóle porodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 19:52 dzięki wam za wszystko mam syna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-idiota Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 22:31 Gratuluję!! Szybko wypuścili ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:47 Kobieta zaczęła rodzić i jeszcze miała czas, aby pochwalic się tym na forum, co za denna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: bóle porodowe 15.12.08, 18:58 Następny post od tej Pani będzie wyglądał następująco: Mój syn krzyczy jak opętany z częstotliwością 2 wrzaski / 10 sekund. Poczekam, aż wrzasków będzie 5 i dam mu jeść... Niektórzy ludzie niestety źle dobierają formy przekazu informacji oraz media. To jest forum, a nie grupa szybkiego reagowania w sytuacjach kryzysowych i raczej nie spodziewałbym się rzeczowych instrukcji od użytkowników. Szkoda na to czasu zwłaszcza w takich sytuacjach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: bóle porodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:08 dziękuję za zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: bóle porodowe IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.08, 10:57 zostawcie wrażliwą kobietę w spokoju i zajmijcie się smarkacze innymi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: bóle porodowe 16.12.08, 16:00 Póki co smarkaczem dla mnie jesteś Ty, a rzeczona kobieta ma więcej wspólnego z internetowym obłędem niż z wrażliwością. Publiczne obnażanie się z własnych tak intymnych doznań zasługuje na pochwałę, ale tylko w realiach amerykańskiego modelu psychologicznego kury domowej "wysiadującej jajka" przed TV lub innymi środkami masowego przekazu. Eeech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: bóle porodowe IP: *.gprs.plus.pl 22.12.08, 15:09 Masz racje.Kto wywleka bóle porodowe na forum.Kobieta musi być niespełna rozumu.Z nudów to już chyba sama nie wie co ze sobą zrobić i pisze co jej ślina na język przyniesie.Obłęd,naprawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś