Gość: Biznesman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:47 A co byscie powiedzieli jakbym w wałbrzychu otworzył sklep H&M ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: Sklep H&M IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.08, 21:50 jesli nie bedzie to na takich zasadach jak obecny reserved w Tesco, (czyt. same stare kolekcje, nieroty z innych sklepow) to czemu nie. dobra miejscowa, dobra reklama i jest git. my zadowoleni, Ty tymbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sklep H&M IP: *.gprs.plus.pl 16.12.08, 21:52 super pomysł. Dość sklepów typu CCC. Cztery już otwarli. Jest tani, ale co tanie to do dupy. Gatunek odzieży z H&M jest ok. Ceny nie są z kosmosu,ale też nie takie tanie. Akurat jak Na Wałbrzych. Uważam że strzeliłbyś w 10, ale w dobrym punkcie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sklep H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:12 No to w dobrym miesjcu np. na pasazu w Markecie to bylby super interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Sklep H&M IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.08, 22:20 Wojtku, już się nie możemy doczekać, kiedy to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fujujfuj Re: Sklep H&M IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.08, 22:23 H&M będzie w Magnoli, 1700m kwadratowych na 2 poziomach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Sklep H&M IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.08, 22:27 widze ze kogos zzera zazdrosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Sklep H&M IP: *.eranet.pl 16.12.08, 23:54 Ja bym powiedział: ZA PÓŹNO SIĘ OBUDZIŁEŚ, no chyba, że to Twój: dd.tradepress.com.pl/default.asp?show=page&id=12318 A tak nawiasem mówiąc to nie widziałem, żeby jakikolwiek sklep tej sieci był na zasadzie franczyzny. Więc nie wkręcaj kitu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khjhg Re: Sklep H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 08:06 w magnoli moze i ma byc tylko zanim ta magnolia powstanie to minie sporo czasu wiec mysle ze to bylo by dobre aby ten sklep powstal na pasazu w auchanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanx Re: Sklep H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:47 brakuje mi takiej perełki w W-chu. czekam z niecierpliwością aż wreszcie ktoś się obudzi i otworzy coś normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Sklep H&M 17.12.08, 13:21 otworz ale koniecznie z dzialem dla dzieci:) a zaraz potem zare i sephore i juz Cie lubie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Sklep H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 17:27 I gdzie ta bieda w wchu? hehe Metki, marki, pogoń za nimi... A jeszcze tak niedawno słyszałam wsród znajomych ze metki są be. Czas zmienic towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Sklep H&M IP: *.gprs.plus.pl 18.12.08, 01:34 Zanim rzeczwiście Victoria i Magnolia powstaną to ja wyłysieje i osiwieje. O ile wogule to nie był lipcowy news ogórkowy o tych galeriach. Jak na razie nic nie budują i nie wiadomo czy inwestorzy w dobie krzysu będą w prowincjonalnym mieście inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: Sklep H&M IP: 62.87.160.* 18.12.08, 16:35 Muszę Cię zmartwić ale po pierwsze H&M nie otwiera sklepów na zasadzie Franchisingu a po drugie w miastach ponizej 200 tys mieszkanców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal.pl Re: Sklep H&M IP: *.eranet.pl 18.12.08, 17:01 Jak Was czasami czytam to się zastanawiam jak bardzo poniesie Was jeszcze fantazja! Racja-H&M nie działa na zasadzie franczyzny, więc "biznesmen" może sobie dalej zgrywać, że ma kasę i udawać bogacza :D! Otwiera tam gdzie mu się opłaca: w Wałbrzychu zbadał, że się opłaca i podpisał na 10 lat umowę najmu w Magnolii. Zobaczcie na stronie inwestora z dnia 27.10.2008 www.octava.com.pl/rok_20082.php A po trzecie jak chcecie mieć wiarygodne i pełne informacje to takie znajdziecie na www.forum.investmap.pl :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Sklep H&M IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.08, 09:40 Ja mam podobne obawy co do tego iż jeśli ktoś otworzy sklep firmowy w Wałbrzychu to będą wyprzedawać to co nie sprzedaje się w innych miastach. Znam z autopsji - kiedy w Krakowie się idzie do firmowego sklepu to tam są zupełnie inne rzeczy niż np. we Wrocławiu. Jest dużo większy wybór, pomimo iż sklepy są podobnych wielkości, nie mówiąc o wyprzedażach - kiedy tam jest wszystko, a we Wrocku np jedynie to co zostało niesprzedane, niewymiarowe ... Kiedyś myślałam że we Wrocławiu można znaleźć fajne rzeczy teraz już kompletnie tak nie myślę.. Dlatego jeśli ktoś otwiera tu sklep niech się liczy z tym iż na Allegro już można znaleźć produkty H&M w tych samych cenach co w sklepie lub taniej i do tego różne nowe wzory.. No chyba że liczy że miasto Wałbrzych jeszcze jest tak biedne że ludzie będą kupować to co będzie.. Pamiętam kiedy otwierali Real i przywieźli towar jakiś stary.. niby nowe ciuchy adidasa itp.. a tu starocie, przymierzane , nie było żadnej rzeczy która byłaby prosto od producenta.. pamiętam bo przy tym byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś