Dodaj do ulubionych

zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pieniężna !

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.08, 21:33
Dnia 19.12.2008 Zaginął w Okolicach Starego Zdroju a Placem Grunwaldzkim
Suczka Rasy BEAGLE Ma Zaledwie 6 Miesięcy Jej Imię To CANDY Ma Bardzo
Specyficzne Ubarwienie Trzy Kolorowe, Brzuszek, Końcówki Łap Białe oraz
Końcówka Ogona, Grzbiet Czarny Główka Brązowo-czarna,

Rodzina Za Nią Bardzo Tęskni :( !!!!!

Za Znalezienie Suczki Jest Przygotowana Nagroda Pieniężna !!!!!!

Apeluje Do Wszystkich z WAŁBRZYCHA Lub Okolic Proszę Pomóżcie !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 22:59
      A można prosić jakiś numer telefonu? Często tamtędy przejeżdżam,
      więc gdybym go zobaczyła to z pewnoscia zadzwonię. Ah i prosze
      dzwonic po schroniskach, nie raz nie dwa, ale ciągle. Sa przypadki,
      ze ładniejsze pieski przywożone do schroniska są po prostu zabiera
      lub oddawane znajomym. Znajomi mieli taki przypadek.
    • Gość: Steskoniona rodzin Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 12:09
      Z tego wszystkiego zapomniano o namiarach.

tel. kom. 602 555 466

Ciągle szukamy.
      Jesteśmy zrozpaczeni.

• Gość: ... Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.08, 09:03
      podbijam, żeby pomóc ludziom
      • wielgus71 Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię 23.12.08, 11:37
        podbijam... :) troche lipa na swieta bez ulubionego czlonka
        rodziny...
        • Gość: Shah Massud Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: 80.51.231.* 23.12.08, 11:44
          Podbijam
          • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.08, 11:52
            Dla nas najważniejsza jest suczka już szukaliśmy wszędzie nawet ogłoszenia
            poszły w radiach, gazetach i TV. Do schroniska zagladamy i dzwonimy. w
            autobusach sa ogłoszenia rozwieszone. Po weterynarzach zostały zanoszone ulodki
            zarówno w wałbrzychu jak i po za. Już nie wiemy co mamy robić podaje jeszcze raz
            telefon

602 555 466 lub 664 468 868

Suczki wciąż nie ma a minęły już 4 dni :(
            • Gość: Wujek Dobra Rada Co robic??? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.12.08, 12:57
              To proste......... psa nalezy nie tylko kochac, rowniez trzeba go
              pilnowac, tym bardziej, jezeli jest to szczenie........ Pozdrawiam i
              zycze spokojnych Swiat w komplecie:))
              • Gość: hh Re: Co robic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:12
                takie odpowiedzi są najlepsze... ciekawe czy ty tak umiesz wszstko rewelacyjnie
                pilnować?chwila nie uwagi i kazdemu sie cos moze wymknac spod kontroli
                • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Co robic??? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.12.08, 13:47
                  Umiem:)))
                • Gość: Steskniona rodzina Re: Co robic??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.08, 13:50
                  Wujek dobra nie życze tobie żeby coś sie takiego stało, a po za tym jeśli nie
                  wiesz jak to sie stało to takie rady zatrzymaj dla siebie. Przez takich własnie
                  ludzi obojetych swiat jest taki jaki jest
                  • Gość: wujek "dobra rada" Re: Co robic??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.08, 20:18
                    To wyżej to nie moje wypociny ;)
                    Myślę, że może być ciężko ze znalezieniem pieska. Beagle znane są z
                    tego, że potrafią zwiać i pokosztować wolności. To trudne do
                    upilnowania psy. Życzę powodzenia.
    • Gość: Kolchida Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:59
      Pozwoliłam sobie zamieścić link do tego wątku na Dogomani - za radą wielu, nie
      należy się poddawać i ogłaszać gdzie się da, poprosić nawet taksówkarzy o
      czujność. I często wracać na miejsce zaginięcia.
      Pozdrawiam i życzę Wam, żeby rodzina jak najszybciej w komplecie była!
      • Gość: Wujek Dobra Rada Do Stesknionej Rodziny IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.12.08, 14:14
        Wspolczuje Wam tego, ze zginal Wasz Przyjeciel, rozumie to, ale nie
        potrafie zrozumiec Waszej zyciowej beztroski. Mam nadzieje, ze sunia
        sie znajdzie oraz mam tez nadzieje, ze z tego wydarzenia WYCIAGNIECIE
        ODPOWIEDNIE WNIOSKI!!!
    • Gość: zet Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 16:38
      Nie wiem czy to właśnie ten piesek,ale takiego samego widziałam 3
      dni temu na B.Kamieniu w okolicy kina Zorza z panem z wąsem na
      smyczy.
      • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.08, 11:23
        Do zet tego pana na bialym chyba znamy ale jest to piesek a my szukamy suczki
        chyba ze sie mylimy to prosimy o kontakt jesli bedzie widziany ten pan.
        • Gość: zet Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 01:36
          nie wiem czy był to piesek czy suczka,ale podobny z opisu. Widziałam
          tylko przejeżdżając autem. Jeśli zobaczę innego to dam znać.
    • Gość: Tomo Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.icpnet.pl 27.12.08, 10:09
      Proszę o jakieś namiary telefoniczne nigdzie nic nie ma
      Powiesiłem wasz apel na aginione/znalezione i na www.e-beagle.pl.
      Bez telefonu i fotki trudno pomóc.
      Trochę pytań zostawiłem na www.dogomania.pl.
      Na forum beagli są do mnie nr tel.
      • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 16:06
        Nasz numer to 602 555 466, dziekujemy za chęci pomocy! trzymajcie kciuki!
        • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.08, 20:19
          Minął 1 tydzień i 3 dni a Naszej Candusi wciąż nie ma bedziemy ponawiali
          ogłoszenia we wszystkim co sie da. A was drodzy internauci prosze jak tylko
          zobaczycie podobnego pieska. Zamieszczamy Link do sciagniecia odnośnie
          ogłoszenia o zaginieciu naszej suczki
          www.sendspace.com/file/a2wxse
          PS nie bujcie sie ten link jest 100% bezpieczny

dziekujemy z góry
          • noinfected Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię 30.12.08, 11:22
            podbijam
          • Gość: steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 15:14
            przepraszamy za błąd "bójcie" się, to przez pośpiech! prosimy o pomoc.
            • Gość: Vietnam Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.08, 15:18
              hau hau hau hau taki ostatnie dzwieki były słyszane jak go gotowałem
    • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:11
      Ponawiamy Apel, ponieważ nie udało nam się jeszcze odnaleźć suni.

Dnia 19.12.2008 Zaginął w Okolicach Starego Zdroju a Placem Grunwaldzkim
      Suczka Rasy BEAGLE Ma Zaledwie 6 Miesięcy Jej Imię To CANDY Ma Bardzo
      Specyficzne Ubarwienie Trzy Kolorowe, Brzuszek, Końcówki Łap Białe oraz
      Końcówka Ogona, Grzbiet Czarny Główka Brązowo-czarna,

Rodzina Za Nią Bardzo Tęskni :( !!!!!

Za Znalezienie Suczki Jest Przygotowana Nagroda Pieniężna !!!!!!

Apeluje Do Wszystkich z WAŁBRZYCHA Lub Okolic Proszę Pomóżcie !!!!
      • Gość: Joanna Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:25
        Mogę tylko podbić :(
        Tyle czasu upłynęło to pewnie ktoś go sobie "przygarnął"
        • Gość: ... Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 19:52
          Przy obecnej pogodzie - oby tak było, żeby psiaka ktoś przygarnął do ogniska
          domowego.
          • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.09, 15:13
            Chcieliśmy napisać, że piesek się jeszcze nie znalazł i sprawa jest jak
            najbardziej aktualna. Prosze rozglądajcie się i dawajcie znać, jakby gdzies ktoś
            widział podobna sunie.
            Prosimy....
            • Gość: dn Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 11:27
              Nie chce robić nadziei ale w piątek widziałam na grunwaldzkim kobieta ok 50 lat
              szła na smyczy z takim młodym pieskiem . Był bardzo żywiołowy , chyba troszkę
              ciągnął pisze bo może candy była spokojna a to inny piesek . Widziałam ją trochę
              wyżej w stronę poczty od tureckiej restauracji.
              • Gość: Kaczor Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 11:33
                Trzeba było zawołać po imieniu. Gdyby to byla Candy, to na pewno by
                zareagowała.
                • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 16:31
                  najgorsze jest to , że trudno mi sprawdzać takie sygnały, gdy nie wiem gdzie ten
                  ktoś mieszka, choćby w przybliżeniu. Stalismy juz tak parę razy na trzy bramy i
                  nikt nie wyszedł.... Candy jest bardzo charakterystyczna, bo nie ma główki i
                  pleców białych, tylko jakby siwy nalot wkoło noska, białe łapki i brzuszek...
                  proszę jak coś dzwoncie, żebyśmy chociaż zdążyli dojechac...
                  • Gość: Paulina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 18:38
                    Może jeszcze dodajcie zdjęcie tutaj:
                    schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=14
    • Gość: realistka Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.eranet.pl 19.01.09, 21:46
      Z całym szacunkiem, ale naiwnością jest pomysł, że znalazca odda takie szczenię.
      A zupełną głupotą było podanie jego imienia(tego się nie robi, gdyż zwierzaczek
      będzie na nie reagował bez względu na to kto go zawoła). Jednakże życzę
      odnalezienia pieska.
      • Gość: koko Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 13:10
        Wprost przeciwnie, podanie imienia to podstawa. Ewentualny znalazca, który psa
        będzie chciał zatrzymać z całą pewnością imię zmieni.
        Jednak w tym konkretnym przypadku zachodzi niestety ryzyko, że po upływie
        takiego czasu pies nie będzie reagował na swoje poprzednie imię, jest to bardzo
        młody pies i jego możliwości adaptacyjne są bardzo duże.
        Ja mimo wszystko nadal mam nadzieję, że ją odnajdziecie. Trzymam mocno kciuki.
        Pozdrawiam
      • Gość: kiki Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 07:03
        > Z całym szacunkiem, ale naiwnością jest pomysł,
        > że znalazca odda takie szczenię.

Wiesz, w zamierzchłych czasach, gdy nie było telefonii komórkowej a za mlekiem i
        papierem toaletowym stało się całonocnych kolejkach, funkcjonowało coś takiego,
        jak NORMALNA UCZCIWOŚĆ. Może pies trafił do takiego przedpotopowego dinozaura,
        który zwróci psinę bez poczucia "naiwniactwa".
    • Gość: dorota Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 19:25
      do rodziny zaginionego pieska . na tym samym forum Wałbrzych ktos ogłasza ze ma
      do sprzedania 6 miesiecznego pieska beagle tytuł forum jest KUPIE SZCZENIAKA
      YORKA ogloszenie dano 8. 01 2009 prosze sprawdzic moze ktos ma i teraz chce
      sprzedac. pozdrawiam
      • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 09:54
        widziałam to ogłoszenie, ale problem jest ze sprawdzeniem takiej informacji...
        Szczerze mówiąc to liczyliśmy na uczciwość innych, bo skoro my tacy jesteśmy (i
        wielu innych ludzi, którzy tu piszą) to chyba jest szansa, prawda??? a chcemy
        zapłacić za nią wiele więcej niz kosztowała, z racji tego, że juz nie ma takiej
        samej psinki:(( Może kogoś przekonają pieniądze...
        • Gość: onA Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:10
          życzę Wam odnalezienia pieska. sama nie wiem co bym zrobiła jakby mój zaginął ;(
          3mam za Was kciuki!
          • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 16:07
            nie dziękujemy, ale prosimy rozglądajcie sie dookoła... musi gdzies tu byc!
        • Gość: > Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 18:55
          Sami mówicie, że to wyjątkowy pies więc kto dałby się zbałamucić kasą? T byłoby
          bez sensu.
          • Gość: piesek Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.xdsl.centertel.pl 31.01.09, 21:04
            jle dajesz,mam 2 takie (2\suczki)jedną niedawno znalazłem w kiepskim
            stanie , co ty ją nie karmiłeś nic dziwnego że ci zwiała
            • Gość: Steskniona rodzina Re: zaginął piesek rasy beagle !!! nagroda pienię IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 10:54
              jeśli to, co piszesz jest zgodne z prawdą, to na pierwszych stronach jest nasz
              nr telefonu, prosze o kontakt... a dam tyle ile będzie trzeba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka