kasiul-a24 06.01.09, 18:50 Witam chcialam sie dowiedziec jacy lekarze przyjmuja na matejki w przychodni zdrowia,chodzi mi glownie o internistow. Wiem ze byl tam dr Kedzior ale on zmarl nie dawno.Bede bardzo wdzeczna za jakiekolwiek info.PZD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: przychodnia matejki IP: *.dialog.net.pl 07.01.09, 20:16 omijaj tą przychodnię szerokim łukiem, nie warto by udawali, że Cię leczą, w tej przychodni mają pacjenta kompletnie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przychodnia matejki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.09, 20:26 tylko panie z rehabilitacji jeszcze się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przychodnia matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:26 Kasiula na twoim miejscu byłbym bardzo ostrożny. Czechy masz niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przychodnia matejki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.09, 19:50 Kowalki, Melczak Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: przychodnia matejki 08.01.09, 23:02 dzieki za informacje,macie racje co do tej przychodni,oni tam nie lecza.Bylam tam w srode i tylko stracilam czas,gdy poprosilam dr o antybiotyk bo jestem juz chora 2 tyg i nic mi nie pomaga to dostalam odpowiedz ze jak samo przyszlo to samo przjedzie a antybiotykow w dzisiejszych czasach sie nie stosuje juz.Z uzysakniem skierowania tez jest ciezko w tej przychodni.Macie racje lepiej ja omijac,dzieki za rade. A czy mozecie polecic jakas dobra przychodnie gdzie sa lekarze ok a nie tacy co juz powinni na emeryturze odpoczywac,bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: przychodnia matejki IP: *.dialog.net.pl 09.01.09, 00:53 niedaleko od matejki na przemysłowej jest niezłe sanatorium poważnie to w wałbrzychu nie ma dobrej przychodni napewno przy ulicy wysockiego też spotkasz lekarzy emerytów dlatego tez nie polecam tej przychodni na piaskowej górze podobno też jest źle nie wiem jak na podzamczu i na bialym kamieniu, szczawno (jeden wlasciciel 3 przychodni) napewno nie jest rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Problemem są lekarze IP: *.dialog.net.pl 09.01.09, 00:57 Problemem są lekarze, którzy mają w dupie pacjentów. Pracują w przychodni lub szpitalu dla reklamy, po to aby przyjmować w swoich prywatnych przydomowych gabinetach. Kasują pacjenta (czytaj klienta) około 100zł i nie płacą przy tym podatków. Płacą minimalne podatki, przydała by im się kasa fiskalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Problemem są lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 01:53 oj nie mówcie tyle złego na tych lekarzy ze prywatnie kasę zbijają na białym kamieniu jest pani doktor bardzo miła często jak dziecko było chore a kasy miałam mało to nic nie brała nawet jak próbowałam wcisnąć pieniądze to nie chciała zobaczyła ze leczenie będzie trwało 2 tygodnie i na lekarstwa dużo wydam to zawsze brała to pod uwagę mówiła ze nastepnym razem zapłace jak bede miała jednak są dobrzy lekarze i z sercem podchodzą do zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Problemem są lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:52 Ty "oj nie mówcie tyle złego" wbij sobie do głowy, że pacjenci nie potrzebują doktorów Judymów ale fachowców a takich w tym mieście nie ma. Fachowców zgnoiliście (chociażby dr. Pachla) inni ukryli się w swych prywatnych gabinetach a jeszcze inni wyjechali z tego szamba. Nie kwestionuje, że pani doktor z Białego Kamienia jest miła i ma dobre serce ale to trochę za mało. Ksiądz przy pochówku też jest miły ale to umarlaka nie wskrzesi. Kasiula po pierwsze złóż do NFZ’tu skargę na przychodnię, która odmówiła Ci pomocy i zacytuj w niej wypowiedź konowała: „...jak samo przyszło to samo przejdzie a antybiotyków w dzisiejszych czasach się nie stosuje...” Po drugie: Zadzwoń pod nr 074 6643114 lub 0717979100 . Przedstawiając problem, zażądaj wskazania innej placówki. I jeszcze jedno. Jeśli czas oczekiwania na przyjęcie cię przez kompetentnego lekarza zagraża twojemu zdrowiu lub życiu złóż wniosek o leczenie za granicą. Gdyby ci odmówiono poproś o pomoc TVN, który nie uzdrowi ciebie ale lubi uzdrawiać chore układy w tym kabaretowym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Problemem są bezmyśni ludzie IP: *.wlb.vectranet.pl 09.01.09, 13:23 którym nie chce się zdobyć prostej wiedzy na temat medycyny naturalnej i ludowej a to wszystko jest w książkach dostępnych w biblotekach i księgarniach oraz oczywiście w internecie, dobrze,że teraz lekarze mówią o szkodliwości antybiotyków, kiedyś nimi faszerowano ludzi, doprowadzając do groźnych powikłań jak cukrzyca , marskość wątroby, ci co nie myślą i mało wiedzą to zawsze są biedni duchowo i materialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He,he, Re: Problemem są bezmyśni ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 14:46 Szaman(ka) się qrwa odezwał(a). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Problemem są bezmyśni ludzie 10.01.09, 16:05 Zgadzam sie z TSC bo dr Pachla byl jedynym dr ktory sie przejmuje sowimi pacjentami,byl za dobry i ludzie to wykorzystali. Niestety. Znam go osobisie i jest on na prawde fajnym facetem ktory nie zasluzyl sobie na takie cos jak ma teraz,ze nie moze leczyc. Co do tej przychodni na matejki to od dwoch dni jest tam jakis nowy doktorek ale nic o nim jeszcze nie wiem.Jendak i tak chyba poslucham Waszych rad i sie przeniose, bo wkoncu przychodnia po to jest zeby leczyc ludzi a nie odsylam ich slowami mowiac ze to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hho Re: Problemem są bezmyśni ludzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.09, 16:18 co ten pachla nawywijal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Problemem są bezmyśni ludzie IP: *.wlb.vectranet.pl 10.01.09, 22:53 pewnie walca na studniówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Problemem są bezmyśni ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:44 Bądźcie bydlaki pewni, że prędzej czy później będziecie wrzeszczeć: Jezu ratuj !!! Doktorze Pachla, niech pańskich wrogów ratuje Ten, którego wzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOOL Re: przychodnia matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 12:23 Rozwalil mnie tekst ze juz 2 tygodnie jest chora i chce antybiotyki-_-'' Musisz byc strasznie glupia jesli polemizujesz z lekarzem bo moze to byc cos wirusowego na co twoje ukochane antybiotyki nie pomoga i moze faktycznie samo przejdzie jak np ospa wietrzna czy swinka? Ale nie przeciez szanowna pani jest po medycynie i jak chce antybiotykow to ma je dostac. Wez idz sie rzuc pod jakies auto najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przychodnia matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:02 Jeden fachowiec postawił diagnozę z za biurka, drugi przez Internet. Teraz pora na grabarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: przychodnia matejki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.01.09, 12:41 Nie zgodzę się z tym co mówisz. Właśnie w przeciwieństwie do wielu przychodni w Wałbrzychu na Matejki można się szybko dostać i otrzymać pomoc. Nie wiem u jakakiego lekarza byłaś konkretnie. Pracuje tam dr Melczak, która mimo swojego wieku jest naprawdę bardzo dobrą lekarką - zna się na rzeczy i potrafi człowieka wyleczyć. A jeśli chcesz młodszych lekarzy to masz tam jeszcze m.in. dr Nabiałkowską i Magierską. Dr Magierska jest bardzo sympatyczna - pracuje w tej przychodni także jako pulmonolog i jest do niej wielu chętnych. Co do dr Kowalskiego nie wiem, ale wiem że do niego są zawsze tłumy starszych osób. Mówisz że poprosiłaś o antybiotyk. A jesteś lekarzem żeby stwierdzać że ten antybiotyk rzeczywiście był ci potrzebny? Jeżeli tak to po co szłaś do lekarza skoro możesz leczyć się sama? Duży plus tej przychodni jest także taki że nie musisz tam stać w wielkich kolejkach i bić się o numerek tak jak np. ma to miejsce w przychodni na Podzamczu. Moim zadaniem nastawiłaś się już negatywnie po tych komentarzach wcześniejszych i z takim przekonaniem po prostu tam poszłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedokończona myśl Re: przychodnia matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 12:58 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Moim zadaniem nastawiłaś się już negatywnie > po tych komentarzach wcześniejszych i z takim przekonaniem po prostu tam poszłaś. ---------------------- ... a facet, który cię poinformował że ; "jak samo przyszło to samo przjedzie a antybiotyków w dzisiejszych czasach się nie stosuje już.", to nie był lekarz, tylko jakiś przebieraniec z tego Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: przychodnia matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:41 A nasi lekarze są tacy, na jakich zasłużyliśmy. Innych po prostu: NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-29 Przyhodnia - Wałbrzych 05.02.09, 14:18 By wyszukać przychodnie można skorzystać z wyszukiwarki przychodni w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przychodnia matejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:14 ostatnio robiłam USG i muszę stwierdzić ,że lekarz przesympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś