Gość: kasia15021 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:31 kto zna dobra hurtownie na terenie dolnego slaska z odzieza uzywanadobrej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabrysia Re: odziez uzywana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 11:25 Super jest hurtownia ze SZczawna Zdroju. Towar super,naprawdę nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 15021 Re: odziez uzywana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:39 a dokladnie jak sie nazywa nie wiedzialam ze tam jest hurtownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: odziez uzywana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:57 nie potrafię wytłumaczyć gdzie dokładnie. W Szczawnie na przystanku w kierunku Białego kamienia jest ich sklep firmowy z odzieżą używaną .Proszę się tam udać .Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gabrysia Re: odziez uzywana IP: *.centertel.pl 12.01.09, 16:10 Mieszkam w Szczawnie i wiem,że to nie jest hurtownia,tylko sklep.Widziałam,że do nich dostarcza towar hurtownia z Jeleniej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuchy_uk Re: odziez uzywana 12.05.13, 22:32 Witam. Mam do zaoferowania bardzo dobry towar z okolic Polnocnej Anglii gdzie 90 % mieszkanców to biali ludzie ( rdzenni brytyjczycy ),prowadzimy tam własne skupy rzeczy uzywanych. Ubrania,które skupujemy są przez nas bardzo dobrze sprawdzane pod względem jakosci.Ubrania ,które przyjmujemy na naszym skupie to są ubrania bez dziur,plam,zmechaceń. Pakujemy ubrania w przezroczyste worki 12 kg.Worki te zawieraja MIX DAMSKO-MĘSKI lecz w wiekszosci worków przeważaja ubrania dla kobiet ( około 70% ). Jeżeli chodzi o ubrania DZIECIĘCE to odzielamy i wkładamy do osobnych worków, tak samo jak buty ,torby i paski. Nie robimy dodatkowych jakości typu CREMU i nie wyjmujemy ubrań z metkami dlatego w worku jest zawsze zawartość CREMU ,wiec towar jest naprawde bardzo dobrej jakości. Jeżeli są Państwo zainteresowani współpracą zapraszmy . Jesteśmy co dwa tygodnie w Polsce z towarem ,można do nas przyjechać zobaczyć towar ( otworzyć worek ) Jest tez mozliwość dowozu ubrań do klienta w dowolne miejsce w Polsce.. Cena naszego towaru to jest 15 zł/kg. Mój email to ciuchy_uk@interia.pl , nr.tel - 0044 786 067 8061 Anglia. 0048 515 264 726 Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
aqrowska Re: odziez uzywana 30.05.13, 20:27 Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony! www.top-textil.pl/ Poczuj się miło zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
zangielskiejszafy Re: odziez uzywana 04.02.14, 22:58 zapraszam na strone www.zangielskiejszafy.pl Hurtownia miesci sie w Gorzowie Wielkopolskim ale prowadzimy sprzedaz wysylkowa na terenie calego kraju. Towar powyzej 20 kg wysylamy gratis, istnieje rowniez mozliwosc zwrotu towaru ( kupujacy pokrywa koszty przesylki -20 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
cash.4clothes Re: odziez uzywana 12.08.14, 15:57 Witam, Prowadzę własny skup odzieży używanej Cash 4 Clothes w Bicester w Wielkiej Brytanii. Poszukuję odbiorców z Polski, a mianowicie właścicieli sklepów z odzieżą używaną omijając przy tym hurtownie i pośredników, żeby uniknąć niepożądanych ingerencji w towar przez kogokolwiek. Skup prowadzę już rok i po wielu sposobach segregacji doszedłem do wniosku, iż najłatwiej będzie po prostu sprzedawać towar mieszany (Oryginalny C4C) tak jak jest on skupowany, czyli: Metka, Cream, Gatunek 1, mix damsko-męski, odzież dziecięcą oraz paski, torebki i obuwie itd.). Odzież, którą oferuję jest oczywiście bez odpadu, który sam eliminuję bezpośrednio przy skupowaniu. Nasi klienci już wiedzą, że przynoszona odzież musi być w dobrej kondycji, sucha, czysta (brak stałych plam) i oczywiście bez dziur. Odzież jest pakowana w przeźroczyste worki o wadze 6-8kg. W workach znajdziecie państwo różne marki, które występują na rynku między innymi: New Look, Zara, H&M, Atmosphere, Gap, Adidas, Nike, Puma, Dorothy Perkins, River Island, TU, French Connection, Ralf Lauren, M&S, Armani, D&G itp. Towar wysyłam od siebie najtańszym transportem, ze strony www.clicktrans.pl (koszt transportu ponosi kupujący). Ze względu na jakość i różnorodność odzieży cena za kg wynosi £2,10 / 11zł Buty, torebki i paski w cenie £3,50 Minimalne zamówienie to 300kg Kontakt : Maciej +44 7521 577792 Kasia +44 7539 204006 Odpowiedz Link Zgłoś
modrobna Re: odziez uzywana 23.03.15, 11:05 witam Główną gałęzią naszej działanosci jest segregacja i import ubrań ze sklepow CASH 4 CLOTHES z bogatych dzielnic Menchesteru i Londynu. Ubrania można zamówić jako segregowane lub niesegregowane. Na zamówienie wyszukamy również inne towary (nowe lub używane), a także zajmujemy się negocjacją cen. Zapraszamy na nasza strone internetową www.britishimport.eu Odpowiedz Link Zgłoś
jolach5 Re: odziez uzywana 08.01.16, 13:44 Witam, handluje niesortem Niemieckim z okolic Monachium mogę zaproponować niskie ceny w przypadku zainteresowania prosze o kontakt tel. 535 555 760 Odpowiedz Link Zgłoś
bbaakkoo Re: odziez uzywana 11.08.16, 11:32 wybór sztuka po sztuce z wieszaka hurtownia odzieży z norwegii ponad 20 ton w magazynie zapraszamy Toszek ul . wilkowicka 2 www.facebook.com/HurtowniaTusenTakk/ Odpowiedz Link Zgłoś