Dodaj do ulubionych

pod wieżą nie polecam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:59
W okresie świąteczno sylwestrowym wybralismy się ze znajomymi do
wieży .Wszystkich odwiedzających ten lokal przestrzegam dostaliśmy
kwaśny żurek i tragiczne pierogi o ile to pierwsze danie można było
strawić tak pierogów niestety nie Zastanawiam się kto te pierogi
lepi i jak długo czekały na klienta.Obsługa była miła i niestety
tylko tyle bo jedzenie to skandal.Lokal przeszedł jakąś renowację
ale niestety nowe wydanie ani wyglądem ani jedzeniem nie przypomina
starej dobrej wieży .SZKODA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: TAURUS Trzeba było zamówić IP: 78.133.207.* 18.01.09, 16:50
      jakiś szaszłyk a nie żurek z torebki i pierogi z Reala czy innego
      Tesco.
      • Gość: weekend Re: Trzeba było zamówić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 18:40
        W soboty odbywaja sie (dyskoteki) tragedia nie dyskoteka. Lokal
        traci swoją renomę, przy stoliku siedzi 2 gosci zajmuje go kilka
        godzin zamawiajac kilka piw. Nietak dawno temu mozna bylo isc na
        kolacje i dobrzy zjesc. Widac bardziej sie oplaca zmienic klientele
        na gosci ktorzy zamawiaja piwo i siedza godzine lub dwie zostawiajac
        25 zł.
        • Gość: Ja Re: Trzeba było zamówić IP: *.chello.pl 18.01.09, 18:43
          Jedyna rzecz która tam przyciaga to ...obsluga... Zwłaszca ta
          sliczna długonoga blondynka Ania..... Az ciarki przechodza jak na
          kogos zerknie .... mniam mniam
          • Gość: adamek Re: Trzeba było zamówić IP: *.wlb.vectranet.pl 18.01.09, 21:40
            ania- sama to napisalas?? kelnereczka jak kazde inne... a poza tym,
            nawiazujac do sobot, wczoraj bylem i co? wchodzisz, a te kelnereczki
            obcinaja od gory do dolu i komentuja...yak wiec moim zdaniem kiedys
            bylo i milej i przyjemniej. choc pod wieza swoj urok ma, bardzo
            lubie ten lokal
            • Gość: anka Re: Trzeba było zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:04
              to prawda kelnerki obcinają a atmosfera do bani coraz mniej ludzi
              tam zagląda bo ani jedzenia dobrego tam nie mają ani klimatu lokal
              już nie ma.Lokal stacił na wyglądzie pomimo zmian.
            • Gość: mario Po wieżą??lipa IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 11:01
              Byłem tam kilka razy może nawet więcej. Jeśli się nie pilnujesz, to
              jak w banku masz, że cię orżną. Swego czasu byliśmy w kilka osób
              piwo fryki jakis deser Rachunek opiewał na ok 300 zł. po dokładnych
              wyliczeniach okazało się ze, te "sympatyczne dziewczyny" po prostu
              dodają do rachunku kwoty z kosmosu Kiedys tez zaprosiłęm zonę na
              romantyczną kolacje z okazji rocznicy slubu. Podano nam zimna
              lasagne także albo się pilnuję albo tam nie chodźcie po prostu lipa
          • Gość: ja2 Re: Trzeba było zamówić IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 10:43
            "długonogie" 160 cm wzrostu-dobre sobie HAHAHA i do tego kompletna
            deska.ale plusik za poczucie humoru.pozdrawiam
            • Gość: ttttt Re: wszystko pyszne IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 19:07
              wszystko jest pyszne chodzimy tam co niedziele na obiady z dziecmi i wszystki
              jest smaczne . Kazdy wybiera z nas inną potrawę i sa naprawde smaczne.
              • Gość: hehehe Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 23:11
                kelnerki jak w każdy paskudnym lokalu, kurduplowate kaczki, jedzienie nie jest
                dobre, obsługa nie jest az tak miła, bo strasznie obgadują jak sie wchodzi,
                kiedys tam było lepiej
                • Gość: marta Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:08
                  tak na samym poczatku tam chodzilismy teraz nie. Jedzenie niedobre,
                  plotkary robiace łache że podejdą a jak zamówilismy zapikankę z
                  talarkami zamiast ziemniaków to kelnerka powiedziała że kucharz nie
                  ma humoru i nie zrobi z talarkami tylko tak jak jest w karcie.Dobre
                  sobie.Dlatego chodzimy do konkurencji.
                  • Gość: ja3 Re: wszystko pyszne IP: *.chello.pl 21.01.09, 19:28
                    No cos ty figura ok moze male piersi ale twarz przesliczna ....
                    • Gość: ARTII Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 10:01
                      A mi tam smakuje wszystko, no ... może oprócz pierogów, bo moja
                      babcia robi lepsze. Jadłem w Gościńcu, tragedia, tylko kelnerka,
                      taka mała, cycata rekompensuje całą beznadzieję tego lokalu.
                      • Gość: bywałem pod wieżą Re: wszystko pyszne IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.09, 14:10
                        Ta ze śliczną buzią, z ładnymi dużymi oczami, jest najgorsza, zawsze jakaś
                        naburmuszona i niezadowolona, dziwie się że tak długo tam pracuje. Pani nie wie
                        że to ona jest dla klientów a nie na odwrót. Zachowuje się jakby tam była za
                        karę. Osobiście wolałbym aby kelnerka nie była koniecznie ładna ale zawsze miła
                        i uśmiechnięta. Ale skoro szefostwo nie widzi problemu bo ona ciągle tam pracuje
                        to świadczy o poziomie tego lokalu. Nie lubię tam chodzić.
                        • Gość: też bywaliśmy Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 14:56
                          popieram, szefostwo nie widzi problemu bo właściciel ma w nosie a
                          ten mały wypierdek to nie ma pojęcia o co tam chodzi.Szefem trzeba
                          być a nie udawać że się nim jest.Problem nie lezy w kelnerkach tylko
                          w zarządzaniu lokalem.Chodzę po wielu lokalach i widać gdzie jest
                          właściciel który się interesuję lokalem. Bardzo fajnie dają jesć i
                          jest sympatycznie w Pasażu w Wałbrzychu ,dobre desery W cafe Bohema
                          dobre jedzenie i miło jest też w Goscińcu także moi drodzy mamy
                          wybór i nie ma co się złościć a wieża niestety już od paru lat sie
                          boryka i może kiedyś coś tam się poprawi.
                          • Gość: rr5 Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 23:32
                            zraziłam się po "pysznym " obiedzie i przestałam tam chodzić Zdażyło
                            mi się tam zaglądnać niedawno w sobotę ale niestety lokal stracił
                            nie tylko dobrą kuchnię ale też i miłą atmosferę i upewniłam się ze
                            nie warto tam zagladać.Kto tam zrobił ten paskudny bar?
                            • Gość: zdegustowana Re: wszystko pyszne IP: *.wlb.vectranet.pl 23.01.09, 18:31
                              ajbardziej nie odpowiada mi atmosfera- kiedy wchodze tam te paskudne
                              kelnereczki zmierza cie od gory do dolu skomentuja(!!) i laskawie
                              podejda. jak nie chce sie wam drogie panny pracowac zmiencie prace,
                              a nie odstraszajcie klientow. kiedys obsluga byla milsza.
                              • Gość: ja5 Re: wszystko pyszne IP: *.chello.pl 23.01.09, 18:33
                                "Ta ze śliczną buzią, z ładnymi dużymi oczami, jest najgorsza,
                                zawsze jakaś
                                naburmuszona i niezadowolona, dziwie się że tak długo tam pracuje"

A ja jem w domu a tam tylko na piwo chodze wiec ich humorki mi nie
                                przeszkadzają a buzia ... umila picie piwa...och te fantazje ..
                                • Gość: kasia Re: wszystko pyszne IP: *.lanet.net.pl 24.01.09, 09:53
                                  ja bardzo lubie ten lokal uważam że kelnerki są miłe w szczególności
                                  bardzo lubię taką dziewczynę o dużych oczach i kolczyku w brwiach.
                                  jest przesympatyczna az miło się tam chodzi gdy nas obsługuje!
                                  jedzenie bez zastrzezeń i ceny przystępne.
                                  pozdrawiam
                            • Gość: Woytek Re: wszystko pyszne IP: *.wlb.vectranet.pl 04.02.09, 18:00
                              No niestety, dostelem niedawno niedopieczone mieso (czytaj surowe w srodku) i
                              bynajmniej nie chcialem na krwisto, na reklamacje kelnerka stwierdzila ze jedyne
                              co moze zrobic to przyniesc rachunek ! Myslalem ze wyjde z siebie i stane obok,
                              po awanturze stwierdzilem ze moja noga tam wiecej nie postanie.
                      • Gość: jumbo Re: wszystko pyszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 00:23
                        o tak gosciniec to masakra już totalna, nawet piwo to dali mi jakies zlane chyba
                        z kilku niedopitych kufli bo po 1 łyku o mało pawia nie puściłem i wyszedłem stamtąd

pod wieża jedzenie jest do bani już od dłuższego czasu
                        obsługa ok. może i obcina nie wiem, nie zwracałem na to jakoś uwagi

jedynie gdzie można jeszcze jakoś zjeść to Gral, tam jeszcze się nie naciąłem
                        chociaż to też pewnie kwestia czasu, obym się mylił bo już nie będzie gdzie
                        wyjść w szczawnie
        • Gość: zub do weekend IP: *.wlb.vectranet.pl 06.02.09, 00:54
          czy Twój ograniczony mózg zna słowo "rezerwacja"??
          jeśli tak-to nie wiem w czym masz problem, jeśli nie to współczuję...
    • Gość: żabi Re: pod wieżą nie polecam IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.09, 10:54
      Byłam tam wczoraj z mężem. Szczerze to liczyliśmy na faktycznie dobrze spędzony
      czas i miłą atmosferę. Pamiętam dobrze,że jak mąż prosił mnie o rękę [własnie
      pod wieżą] to wszystko wyglądało znacznie przyjemniej niż teraz. Zamówiliśmy
      deser lodowy i dwie szarlotki. Czekaliśmy dobre pół godziny,aż okazało się ,że
      maszyna do bitej śmietany się popsuła i deseru nie mogą podać,natomiast
      szarlotki będą bez bitej śmietany. W porządku...Przyniesiono ciasto i co
      ujrzałam...byle jak podane,a szarlotka miała być ciepła,natomiast nasza była nie
      tylko zimna,ale i stara! Czuć było w smaku,że stoi już kilka dni,twarde
      ciasto,dziwnie suche i niesmaczne:(Gospodę uratowała wczoraj tylko kawa,była
      nadzwyczaj przystępna:/ Po powrocie do domu nie wychodziliśmy z toalety...Bo
      dwie kulki lodów dodawane do szarlotki chyba też nie były najlepsze...za 26 zł
      zafundowaliśmy sobie "rewolucyjny" wieczór:( Nie polecam!
      • Gość: anka Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 12:30
        jestem w stanie w to uwierzyć ja byłam tam w Karnawałową sobotę i
        niestety poziom tego lokalu to tragedia.Zadymione, smierdzący lokal
        Kelnerki które były bardziej zainteresowane plotkowaniem niż obsługą
        i ten "rewelacyjnie dobry" żurek który nie nadawał się do
        zjedzenia.Zupa w niczym nie przypominała tego dobrego żurku co
        kiedyś.To już nie pierwsza taka sytuacja bo albo brakuje lodu, albo
        nie ma mleka do kawy kompletna bzdura( jakby nie można było kupic w
        sklepie obok haha) lokal prosperuje tylko dlatego że ma wyrobioną
        marke jednak na tym wózku długo się nie pojedzie bo marke niestety
        szybciej się psuje niż ją buduje. Ja w tym loklu byłam ostatni
        raz.NIE POLECAM:-(
        • Gość: raz tu raz tam Re: pod wieżą nie polecam IP: *.chello.pl 05.02.09, 11:00
          Myślałem,że tylko ja mam takie wrażenie,że gdy wchodząc do tego
          lokalu kelnerki obcinają Cię z góry na dół.Czytając co po niektóre
          wątki widzę,że tak nie jest i to nie tylko mnie obcinają.Tak jakoś
          zawsze się dziwnie czułem,gdy na wejściu ktoś mnie lustruje od stóp
          do głowy.Co do jedzenia to sie nie wypowiem,gdyż zawsze chodziliśy
          tam na piwo. Co do kelnerki-pięknej blondynki-dzieło sztuki.Jesli
          chodzi o buźkę,no bo reszty nie ogladałem.Aż się miło piwo
          pije,patrząc na takie cudo.....
      • Gość: zaza Re: pod wieżą nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 07:21
        > Pamiętam dobrze,że jak mąż prosił mnie o rękę [własnie
        > pod wieżą] to wszystko wyglądało znacznie przyjemniej niż teraz.

miesiac przed slubem: uważaj złotko bo wejdziesz w błotko
        dwa lata po ślubie: a leźże ślepoto jak włazisz w błoto

relatywizm dziecino, to bardzo fajna sprawa
        • Gość: aaa Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 23:45
          ten lokal to jedna wielka porazka. Obsługa do bani kuchnia
          pozostawia wiele do życzenia.karnawł to pomyłka jakich mało jeżeli
          masz ochotę tylko usiąść i zjeść kolację to pani kelnerka zaraz cię
          poinformuje że nie można bo trzeba zapłacić wstęp jak już się
          zdecydujesz to jak zamawiasz drinka dowiesz się ze nie ma lodu bo
          zabrakło nadymione tak że nie widzisz znajomych przy stoliku
          Generalnie lokal upadł na psy najwidoczniej właściciel sprawę olał
          bo remonty które tam przeprowadza to też chyba po to aby klientów
          odstraszyć. Ja nie pójdę i nie polecam
          • Gość: danek Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:48
            ja też sie przejechałem,a najbardziej mnie wkurza długie
            wyczekiwanie na zamówienie
            • Gość: dn Re: pod wieżą nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.09, 13:17
              Wczoraj byłam i w sumie fajny lokal i obsługa też bardzo uprzejma a sałatka była
              extra !!!
              • Gość: Alicante Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 13:45
                Mi też się podoba!!!
                • Gość: aga Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:59
                  dla mnie beznadzieja zatrułam się tam i wiecej tam nie pójdę
                  świeżość i jakość jedzenia pozostawia wiele do życzenia
    • Gość: Magda Re: pod wieżą nie polecam IP: 62.87.160.* 18.02.09, 00:30
      Ostatni raz byłam tam w listopadzie i powiem że nic mi się takiego nie
      przytrafiło jak nieświeże jedzenie..ale moze mialam szczescie.Chociaz z
      chłopakiem kiedyś tam często bywaliśmy i dla nas to jeden z lepszych
      lokali...szkoda jesli się to zepsuło...;/
    • Gość: gość Re: pod wieżą nie polecam IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.02.09, 11:01
      skoro tam jest do vbani to trzeba poszukac innego lokalu, znajomi chodza do piano baru przy deptaku, ososbiscie raczej unikam, choc maja dosc tanie jedzenie i jest tam podobno sympatycznie... Gosciniec, jak bylam to calkiem fajnie, ale na dwa lane piwa czekalismy chyba pol godziny, ale pewnie dlatego, ze byla pelna knajpa ludzi...
      • Gość: WTF Re: pod wieżą nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:57
        Ostatnio z kolezanka rozmawialam o jedzieniu "pod wieżą", zachwalałam, bo
        napreawde apetycznie wygladalo, przynajmniej to co mi posali,Zrobiła duze oczy i
        powiedziala ze powalilo mnie ze poszłam tam jesc. Moze i ładnie wyglada, ale
        niechcialabym wiedzieć z czego to jest robione. Dlatwgo nie dziwie sie tutaj
        ludziom ktorzy mieli problemy zołądkowe po jedzonku ich. Moja kolezanka kiedys
        tam pracowała, ciekawych rzeczy sie nasłuchałam o włascicielu i jego dupie. Nie
        bede nawet o tym mówila... powiem jedno nie tylko jedzenie maja obrzydliwe i
        głupia obsługe ale równiez własciciel nie wywiązuje sie z wypłatami dla
        pracownikow...
        • Gość: hanka Re: pod wieżą nie polecam IP: *.centertel.pl 24.02.09, 23:24
          rozumiem ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania..rozumiem nawet to ze
          kelnerki czasem nie maja dobrego humoru bo jestesmy tylko
          ludzmy..ale nie rozumiem skad Ty wyciagasz wnioski ze wlasciciel nie
          placi pracownikom??watpie zeby Twoja kolezanka tam pracowala<a jesli
          nawet to nie dluzej niz dzien na probe> bo dziewczyny pracujace tam
          sa zbyt zaufane zeby mowic byle komu o sytuacji z szefem..a skoro
          Twoja kolezanka opowida to Tobie a potem lecisz z tym na forum to
          cos z Toba nie tak..to fakt ze pod wieżą troszke swie pogorszylo i
          wlasciciel powinien otworzyc oczy i wziac sie za knajpe bo duzo
          traci..i np w poniedzialek<!> rano na sniadanie dostaje czerstwy
          chleb!!kolega Frąckowiak po drugiej stronie ma swiezy chlebek od
          samego rana, ale po co sie fatygowac co nie?? i to rzeczywiscie
          porazka, ze brakuje mleka czy lodu ale to sa przypadki losowe!!ale
          juz to, ze za dlugo sie czeka to chyba przesada co?? od czego jest
          mc donald i kfc?nikt nikogo nie zmusza przeciez.. jest troche
          lepszych i gorszych restauracji..wybor nalezy do Was..pozdrawiam
          obsługę i właścicieli- powodzenia.
          • Gość: TRTR Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:50
            Pod wieżą się skończyło i to już każdy wie Była kiedyś super knajpa
            ale niestety było to parę lat temu. Knajpę moze mieć każdy ale jak
            widać nie każdy umie ją poprowadzić własciciel wiezy dawno olał
            sprawę a jego panna bardziej martwi się o swój wizerunek niż
            wizerunek lokalu.Szkoda że jedno i drugie słabo jej wychodzi
            • Gość: johhnyyss Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:35
              to się zgadza - ta babka nie pojęcia o prowadzeniu restauracji,
              dopiero się chyba uczy, tylko zanim załapie o co biega to resztki
              renomy na jakiej jedzie wieża będą historią

ale to w sumie nie nasz problem, w każdym razie nie polecam tego
              miejsca
              • Gość: JERZY Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 17:55
                przyłączam się do poprzednich opinii na temat wieży byłem tam
                ostatnio i niestety ten lokal to jakiś dramat Stan toalet jest tak
                makabryczny ,że az trudno w to uwierzyć.Gdzie jest właściciel, że
                dopuszcza do czegoś takiego. Byłem tam z niemcami i była to nasza
                ostatnia wizyta w tym lokalu bo tylko się wstydu najadłem. Jedzenia
                nie zamówiliśmy bo stwierdziliśmy że jeżeli kuchnia ma ten sam
                poziom to dziękujemy.Poszliśmy pod lwy na przeciwko.Rada dla
                właściciela to taka żeby poszedł do konkurencji i zobaczył poziom
                jaki powinien być w lokalu toalet i kuchni
                • Gość: debilom STOP!!! Re: pod wieżą nie polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.09, 11:41
                  Ludzie co Wy pie.....cie??
                  Skoro niby jest tak fatalnie, to dlaczego ta knajpa jest zabita "po
                  dechy" w każdy weekend i działa tyle lat???.
                  Jesteście masochistami tak??!! Pójde, posiedze, a pozniej nasmaruje
                  na forum jak tam jest zle... i i tak wróce
                  Paranoja

• Gość: scooby Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:31
      Uwazajcie tez na alkohole podawane z otwartych wczesniej butelek.
      Najczęściej są tam zlewki z niedopitych kieliszków !!!!!!
      • Gość: iza Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 14:08
        dawniej bywało tam dużo więcej ludzi byłam w sobotę w karnawale jak
        były tańce przed 24.00 było tak mało osób że trzeba było się
        ewakuować i wcale nie miałam problemu z rezerwacją. Tak więc lekka
        przesada o lokalu zapchanym i że niby wszyscy tam idą a lokal i
        owszem ma swoich klientów bo kiedyś tam było klimatycznie.Więc nie
        opowiadaj bzdur bo nie raz oprócz kelnerek nie ma tam nikogo
        zwłaszcza w tygodniu Byłam i widziałam
        • Gość: renia Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:59
          to prawda ostatnio byłam chyba była to sroda ok 21 i były oprócz
          mojego trzy stoliki to specjanie tłum tam nie było bez przesady
    • niuisa Re: pod wieżą nie polecam 12.03.09, 16:30
      to już nie jest ta samam wieza co kiedys
      • ewa10-0 Re: pod wieżą nie polecam 16.03.09, 12:40
        Macie rację!Żarcie w tej knajpie,to porażka.Byłam tam z koleżanką i zamówiłyśmy
        flaczki.Nie dało się ich zjeść.Może szef był nachlany i zamiast soli dodał
        cukru?Doprawiane były oprócz tego jakimiś ziołami,co pogorszyło ich smak,chyba
        żeby zredukować tą słodycz?Chciałyśmy cappucino.Kelnerka odpowiedziała,że robią
        tylko z torebek.Z tego wszystkiego moja koleżanka zamówiła kawę mrożoną.Co za
        ohyda!Zamiast bitej śmietany był jogurt na wierzchu.Czy oni mają wogóle jakieś
        pojęcie jak się robi desery?Nigdy więcej tam nie pójdę i odradzam innym.
        • Gość: magda Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:31
          to prawda nie ma tam już po co chodzić jedzenie się popsuło desery
          to porażka jak zamówiłam sernik to spód ciasta był tak twardy ,że
          nie można było ukroić zwrociłam ciasto w całości ale kelnerka z
          uśmiechem podała rachunek na którym to był serniczek podliczony.
          Kłócic mi się nie chciało ja nie zbiednieję a oni klienta stracili a
          żeby iść na piwko to musi byc w lokalu klimat którego tam już od
          dawna nie ma.Wolę o sto razy ich konkurencję bo tam jest i klimat i
          jedzenie bardzo dobre.
          • Gość: ??? do magdy IP: 195.116.80.* 17.03.09, 22:01
            jeszcze może powiedz że do gościńca, gdzie kelnerki mają w dupie
            wszystko włącznie z obsługą i sprzątaniem stołów po klientach
            • Gość: magda Re: do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:35
              Trudno teraz niestety o fajna obsługe dlatego bardziej skupiam się
              na dobrym jedzonku i klimacie który dzięki Bogu nie zalezy od
              nadąsanych kelnereczek .Jeżeli o mnie chodzi to wolę Gościniec
              • Gość: mietek eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 22:27
                ja po paru incydentach z nieswiezym zarciem, w ogole przenioslem sie
                do innego miasta. wole poswiecic godzine czasu na dojazd do
                przemilej knajpy ze swietnym i swiezym jedzonkiem niz pod nosem
                siedziec w syfie i jesc kij wie co na talerzu podaja. a potem tylko
                slucham jak marudzi mi moje dziewcze ze ja brzuch boli;( pozdrawiam
                • Gość: zibii42 Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:14
                  zgadza sie, ciezko w w-chu/szczawnie trafic do knajpy z dobrym jedzeniem,
                  czasem jak powstawala jakas nowa to trzymala poziom przez pierwszy miesiac albo
                  dwa a pozniej tak jak wszedzie

jak dla mnie to gosciniec to masakra, w moim przypadku ryzyko zatrucia
                  pokarmowego tam to ponad 50% - więc juz tam nie chodze nawet na piwo bo jak samo
                  piwo zamowilem to jakies zlewki dostalem a szkoda bo knajpka z wyglądu w środku
                  jest ok. (oklepany motyw wzorowany na "pod wieza" ale mimo to ok. szczegolnie ze
                  miejsca sporo)

pod wieza z jedzeniem kiepsko ale na piwo mozna isc

• Gość: piwosz Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:17
                    Coś ci się chlopie popieprzyło. Jestem stałym bywalcem "gościńca" i
                    jeszcze nigdy nie trafiło mi się trefne piwo czy niesmaczne żarcie.
                    Chyba byłes nieżle wstawiony, skoro nie smakowało ci ich piweńko. A
                    może lokale pomyliłeś? A może, jak autorzy większości wpisów, jsteś
                    z konkurencji?
                    • Gość: zibbi4 Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:36
                      o ktos sie chyba z goscinca wkurzyl

zaraz sie dowiemy ze wszystkie negatywne opinie pisze konkurencja :P

a nie ma co sie obrazac tylko trzeba poziom trzymac - byle tylko nie niski

pijany nie bylem bo nawet nie dalem rady wypic tego 1 piwa i nie byl to
                      przypadek bo moja towarzyszka rownież miala takie same zlewki

w kazdym razie juz tam nie chodze i nie polecam
                      • Gość: piwosz Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:45
                        Na zdrowie! Jeden malkontent mniej!
                        • Gość: roki Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:55
                          Wlasnie jak chcesz cos zjesc to walisz do goscinca bo zawsze jest
                          swieze i smaczne nie jestem odosobniony w tej opini, piwo takie jak
                          wszedzie a kelnerki raz maja dzien a raz nie.Glupot nie pisz bo te
                          wszystkie osoby ktore sie wczesniej wpisaly to chyba z palca sobie
                          tego nie wyssaly. Kazdy wie ze pod wieza jest padaka
                          • Gość: max Re: eh boli;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 22:58
                            Bywałem pod wieżą dość regularnie na kolacji niestety ostatnio
                            zjadłem tam steka i się rozczarowałem. Wiem że już tam chodzić nie
                            będę bo to nie była pierwsza przykra sytuacja.Dobrze dają zjeść na
                            deptaku pod lwami i lokal jest na odpowiednim poziomie po co szukać
                            więc przykrych wrażeń i wstydzić się przed gośćmi- mamy wybór.
                            • Gość: mietek konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:56
                              ot wasnie to! na szczescie nie jest to jedyny lokal a konkurencja
                              nie spi;))
                              • Gość: ..... Re: konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:33
                                pod wieżą to wielka kicha, obsługa beznadziejna, toalety smierdzące
                                jedzenie się bardzo popsuło jednym słowem tragedia. Czy tam w ogóle
                                ktoś jeszcze chodzi?
                                • Gość: stop debilom Re: konkurencja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.09, 17:19
                                  nie ba..nie, otwarte "dla jaj"
          • Gość: ktos Re: pod wieżą nie polecam IP: *.chello.pl 17.04.09, 14:47
            skoro zwrociłas ciasto w calosci to z kad wiedziałas ,ze spod jest twardy?? nie
            smakowałas ciasta i juz wiedziałaś,ze jest twardy dobree wyobraz sobie ,ze
            kelnerka musiała podac ci rachunek z wczesniej wbitym juz sernikiem.. dla
            tego,ze zamowienie poszła na kuchnie i jest to juz wliczone w kase. widze z
            opisu,ze zapłaciłas owszem jesli nie zjadłas mogłas powiedziec do kelnerki,ze za
            to nie zapłacisz wtedy musiała by ona za to oddac,ale na rachunku czy tak czy
            tak musaiło to być bo zostało wydane z kuchni. pozdrawiam
            • Gość: kaśka Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 20:11
              ja tam trafiłam na stary sernik i mimo że poinformowałam kelnerkę ze
              jest kwaśny to kelnerka też mnie policzyła. Wydaje mi się ,że skoro
              zwracamy zamówione danie które jest tylko spróbowane i nie nadaje
              się do zjedzenia to nie powinno być policzone i nie trzeba
              informować kelnera o tym że nie wypada liczyć za coś czego się nie
              zjadło tylko dlatego że na kuchni wydają nieświeże potrawy.Więc moja
              droga każda szanująca się restauracja o tym wie niestety po
              wcześniejszych wpisach widać ze POd Wieżą do nich nie należy.NIE
              POLECAM
        • Gość: ktoś Re: pod wieżą nie polecam IP: *.chello.pl 17.04.09, 14:41
          nie kumam Cie kobieto co Ty w ogole piszesz!!! jak mogła niby podac kawe mrozona
          z jogurtem..?? haha powiedz jeszcze,ze z owocowym!! nie rozsmieszaj mnie! aaa i
          jeszcze flaczki zamiast posolone to posłopdzone kobieto musiałyście ładnie
          wczesniej zabalowac
    • Gość: Łukasz Re: pod wieżą nie polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.09, 20:30
      Dokładnie jak wyżej nie polecam tego lokalu- Pod Wieżą.
      Kiedys wybralismy sie na żurek ze znajomymi, zamowilismy z 6 żurków gdyby nie to, ze usiedlismy na tarasie w cigu dnia, szybko zobaczylismy co nam podali. cCalkowicie splesnialy chleb gdzie niegdzie obskrobany, tak jakby juz wczesniej ktos widzial ze jest nie do spozycia, nie wiem jak żurek bo nikt z nas sie nie odważył tego tknąc. Chyba juz taka polityka tego lokalu- co tam mozna wcisnac ludzia przeciez i tak ciemno jak w oborze to nikt nie zobaczy.
      Co do żurka w Wałbrzychu najbardziej smakuje mi w tym lokalu gdzie kiedys byla Jubilatka- teraźniejszej nazwy nie pamietam- chociaz ostatnio ceny wzrosly i tak polecam.
      Podobno dobre jedzenie maja w Bohemie w tej restauracji kolo Białej Sali.
      I nie jestem od konkurencji i nikomu nie próbuje odbic klijentow :) poprostu czasami lubie dobrze zjeść.
      • Gość: ruda Re: pod wieżą nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:48
        NIE POLECAM!!! SZEF tępak jakich mało,opryskliwy i nieprzyjemny.
        Lekceważy klientów i nie tylko.POZDRAWIAM FORUMOWICZÓW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka